Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنیتا مظفری معاون مطبوعاتی و فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در گفت‌و گو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، بیان کرد: طرح تابستانه ۱۴۰۰ همزمان با دیگر نقاط کشور از ۹ مرداد در این استان آغاز شده است و تا ۱۵ مرداد ادامه دارد.

او با اشاره به مشارکت ۱۲ کتابفروشی استان بوشهر در این طرح، افزود: این طرح شامل خرید اینترنتی هم می‌شود و هر فرد با ارائه کد ملی می‌تواند با ۲۰ درصد تخفیف تا سقف ۳۰۰ هزار تومان کتاب بخرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مطبوعاتی و فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: پارسال سقف مجاز خرید برای هر خریدار، ۲۰۰ هزار تومان بود که امسال این میزان ۵۰ درصد افزایش یافته است.

مظفری با اشاره به استقبال خوب بوشهری‌ها از طرح تابستانه کتاب، عنوان کرد: در دو روز نخست این طرح، حدود هزار و ۴۰۰ جلد کتاب به ارزش تقریبی یک میلیارد ریال فروش رفته است و با توجه به این نکته که به طور معمول مخاطبین خرید را به روز‌های پایانی طرح موکول می‌کنند، استقبال خوبی صورت گرفته است.

او گفت: طرح‌های فصلی فروش کتاب اهمیت بسزایی در حفظ موجودیت کتاب فروشی‌ها به‌ویژه در شرایط بحران کرونا، دارد.

بیشتر بخوانید

۱۳ کتاب‌فروشی استان بوشهر در طرح زمستانه کتاب مشارکت دارند اجرای طرح ملی پاییزه کتاب آغاز شد سه دانش آموز بوشهری در پویش کتابخوانی «نامه به نویسنده» برگزیده شدند

معاون مطبوعاتی و فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر بیان کرد: زمستان پارسال، در طرح زمستانه کتاب، ۱۳ کتابفروشی در استان مشارکت داشتند و ۳ هزار و ۷۵۷ جلد کتاب به ارزش ۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال به فروش رفت.

کتابفروشی‌های پاپیروس، کتاب شهر، خانه کتاب، کافه کتاب (پاتیزه) و کتابسرای افشین در بندر بوشهر، خانه کتاب و شهر کتاب باقرپور در برازجان، دانشجو در جم، هرمس و مرکزی در گناوه، کتاب‌سرای نیک در کنگان و کتابفروشی سیتک در عسلویه، در طرح تابستانه کتاب ۱۴۰۰ استان بوشهر مشارکت دارند.

انتهای پیام/ک

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح تابستانه کتاب خرید کتاب مطالعه کتابفروشی طرح تابستانه استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اراضی مردم در استان بوشهر برطرف شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله صفایی بوشهری بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار مدیر کل و کارکنان اداره ثبت اسناد رسمی استان بوشهر با تبریک اعیاد و پیروزی عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر رژیم جنایتکار صهیونیستی اظهار داشت: در یک کشور مهم‌ترین بخش مالکیت، مالکیت سرزمینی است و کار بزرگ ثبت اسناد رسمی در عرصه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این است که قطعه قطعه این سرزمین که در آن، جان‌ها و خون‌ها ریخته شده را سند داده، حاکمیت می‌کند و حق یک فرد بر یک قطعه از سرزمین ایران را شناسایی و اعطا می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: هر مقدار که به جلو می‌رویم موضوع مالکیت و ارزش آمایشی سرزمین رشد می‌کند و اگر نظام مدون مالکیت وجود نداشته باشد تعارضات زیاد خواهد شد بنابراین این کار بزرگ از ورودی پرونده‌ها به قوه قضائیه می‌کاهد.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر از دیرباز با مفاهیم تدوین نقشه و سند آشنا بوده است عنوان کرد: زمین‌ها در گذشته دارای ارزش زیادی نبودند و انگیزه‌ای هم برای گرفتن سند از طرف مردم و یا خود ثبت اسناد وجود نداشته اما در شرایط کنونی و ارزش بالای زمین‌های استان بوشهر اگر سندنویسی جامع وجود نداشته باشد، مشکلات ایجاد خواهد شد بنابراین تسریع در تنظیم سند به معنای واقعی کلمه که حق کسی پایمال نشود یک ضرورت در استان بوشهر است.

آیت الله صفایی بوشهری با اشاره به مشکلات زمین‌های اصلاحات ارضی در استان گفت: با اهتمام و حمایت‌های قوه قضائیه مقدار زیادی از مشکلات عسلویه برطرف شد اما در منطقه دشتی، دشتستان، گناوه، بوشهر، خارگ و نوار ساحلی نیازهایی وجود دارد که انتظار می‌رود با تجربیات از گذشته این مشکلات یک به یک برطرف شود.

امام جمعه بوشهر در خصوص اهمیت مالکیت در فضای مجازی در آینده‌ای نه چندان دور گفت: در خصوص کسب و کارها در فضای مجازی باید تدابیری اندیشیده شود که حق مالکیت و حق انتفاع و قوانین مورد نیاز طراحی شود و خلأهای قانونی وجود نداشته باشد به طوری که همه چیز شفاف باشد.

آیت الله صفایی بوشهری در خصوص شعار سال در رابطه با کسب و کار و مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری خاطرنشان کرد: باید در رابطه با اسناد این موضوع هم برنامه‌ریزی صورت بگیرد و چگونگی مشارکت مردم در یک پروژه مشخص باشد تا مشارکت مردم نتیجه مناسب در پی داشته باشد بنابراین باید از هم اکنون تمام قوانین مشخص شود.

کد خبر 6081355

دیگر خبرها

  • «خلبان صدیق» برای دومین‌بار به کتابفروشی‌ها آمد
  • ورود «مهمان سرزده» به کتابفروشی‌ها/یک‌قصه تصویری برای کودکان
  • بوشهر ظرفیت خواهرخواندگی با یکی از شهرهای تاجیکستان را دارد
  • بانک‌ها در توسعه بخش درمان استان بوشهر مشارکت کنند
  • بازسازی اساسی پاسگاه‌های پلیس راه استان بوشهر
  • تولید نان سنتی در بوشهر شرایط خوبی ندارد
  • مشکلات اراضی مردم در استان بوشهر برطرف شود
  • اهدای کتابخانه شخصی به کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • فعالیت ۷۹ کتابخانه عمومی در استان بوشهر
  • نیما در کتابفروشی‌های پاکستان