Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-29@01:42:31 GMT

آغاز مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۸۶۷۳

این مراسم با رعایت دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی در حال برگزاری و به صورت زنده و مستقیم از شبکه‌های صدا و سیما، سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکه‌های اجتماعی در حال پخش است.

به گزارش تابناک: در این برنامه وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ ارائه می‌کند و پس از قرائت متن حکم تنفیذ رئیس جمهور منتخب و ایراد سخن توسط حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، رهبر انقلاب سخنرانی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته اعتبارنامه رئیس جمهور منتخب در جلسه شورای نگهبان امضا و به دفتر مقام معظم رهبری ارسال شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رییسی در انتخابات ۲۸ خرداد با کسب ۱۸ میلیون و ۲۱ هزار و۹۴۵ رأی به عنوان رییس جمهور برگزیده شد.

متن حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران‌ به شرح زیر است:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و الحمد للّه ربّ العالمین و صلّی اللّه‌ علی محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة اللّه فی ‌الارضین.

خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون سیاسی و اجتماعی انتخابات سرافراز فرمود و ملّت عظیم‌الشّأن در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پُرمعنا و عزّت‌آفرین خود، حاکمیّت رأی مردم بر اداره‌ی امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریّت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت است نشان داد.

امروز میهن عزیزمان، تشنه‌ی خدمت و آماده‌ی حرکت جهشی در همه‌ی عرصه‌ها، و نیازمند مدیریّتی باکفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندی‌های آشکار و نهفته‌ی ملّت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورَد؛ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند، و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریّتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایسته‌اش را شتاب بخشد.

اکنون با تشکّر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأ‌ی به عالِم فرزانه و خستگی‌ناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجّت‌‌الاسلام آقای سیّدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم، و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسئلت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملّت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد، که به فضل الهی چنین خواهد بود؛ ان‌شاءاللّه.

والسّلام علی عباداللّه الصّالحین
سیّدعلی خامنه‌ای
۱۲ مرداد ۱۴۰۰

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو کرونای دلتا موج پنجم کرونا طرح ساماندهی فضای مجازی تنفیذ حکم ریاست جمهوری ارشا اقدسی تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری رهبر المپیک 2020 توکیو کرونای دلتا موج پنجم کرونا طرح ساماندهی فضای مجازی تنفیذ حکم ریاست جمهوری ارشا اقدسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه پایداری گزینه‌های معاون اولی محسنی اژه‌ای را معرفی کرد

حال، اما پرسش این است که چه کسی به‌جای مصدق بر صندلی دومین مقام قوۀ قضائیه خواهد نشست؟

به گزارش رجانیوز، تاکنون دستگاه قضا چهار معاون اول داشته است. حجت‌الاسلام محمدهادی مروی اولین معاون اول قوۀ قضائیه، سه سال پس از پایان مسئولیت خود در معاون اول دستگاه قضا فوت کرد. دومین کسی که مسئولیت معاون اولی قوۀ قضائیه را برعهده گرفت آیت‌الله رییسی، رئیس سابق دستگاه قضا و سومین معاون اول نیز حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس فعلی دستگاه قضا بود. چهارمین معاون اول نیز محمد مصدق بود که کمتر از یک ماه پیش با این سمت خداحافظی کرد. حال، اما پرسش این است که چه کسی به‌جای مصدق بر صندلی دومین مقام قوۀ قضائیه خواهد نشست؟

در ادامه گزینه‌های احتمالی معاون اولی قوه‌قضائیه تا این لحظه آمده است:

علی عبدالهی: حجت‌الاسلام عبدالهی، رئیس فعلی حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه، یکی از گزینه‌های مطرح برای جایگزینی مصدق است. عبدالهی که سال‌ها در دادسرای ویژۀ روحانیت مشغول به کار بود، در تیر ماه سال ۹۸ جایگزین حجت‌الاسلام خطیب در ریاست حفاطت و اطلاعات دستگاه قضا شد و تاکنون نیز در این سمت باقی مانده است. باتوجه به اینکه در سال گذشته لایحۀ تبدیل مرکز حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه به سازمان حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه به مجلس رفت و کلیات آن نیز تصویب شد، به‌نظر می‌رسد انتصاب عبدالهی به‌عنوان معاون اولی بیانگر آن باشد که برای سازمان احتمالی حفاظت و اطلاعات قوۀ قضائیه رئیس دیگری درنظر گرفته شده است!

ذبیح‌الله خدائیان: هرچند که تاکنون هر چهار معاون اول قوۀ قضائیه روحانی بوده‌اند، اما این موضوع بیانگر آن نیست که افراد غیرروحانی شانسی برای تصدی این سمت نداشته باشند. از بین افراد غیرروحانی کسی که بیشترین احتمال را برای تصدی معاون اولی دارد، ذبیح‌الله خدائیان، رئیس فعلی سازمان بازرسی کل کشور است. خدائیان که در زمان ریاست آملی لاریجانی معاون حقوقی قوۀ قضائیه و در زمان ریاست سیدابراهیم رئیسی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک بود، در دورۀ جدید قوۀ قضائیه ترقی یافت و تصدی همزمان دو سمت سخنگویی قوه و ریاست سازمان بازرسی را عهده‌دار شد. البته وی پس از مدتی سمت سخنگویی را به مسعود ستایشی واگذار کرده و رئیس سازمان بازرسی باقی ماند. انتصاب خدائیان به‌عنوان معاون اول یک تغییر رویه در دستگاه قضا خواهد بود؛ چرا که پس از ۲۴ سال سمت معاون اولی قوۀ قضائیه به یک شخص غیرروحانی خواهد رسید.

محمد موحدی‌آزاد: حجت‌الاسلام موحدی‌آزاد نیز یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی معاون اولی است. در کارنامۀ موحدی‌آزاد مسئولیت‌هایی، چون ریاست دادگاه تجدید نظر تهران، ریاست دادگاه انقلاب تهران، دادستان انتظامی قضات و ریاست دادگاه انتظامی قضات به چشم می‌خورد. در مرداد ماه سال گذشته نیز وی جایگزین جعفر منتظری در دادستانی کل کشور شد تا مجتهد بودن او نیز ثابت شود. آنچه شانس موحدی را برای تصدی معاون اولی تقویت می‌کند این است که حجت‌الاسلام اژه‌ای پیش از معاون اولی و حجت‌الاسلام رئیسی پس از معاون اولی سمت دادستانی کل کشور را برعهده داشته‌اند. همچنین مرحوم مروی نیز پیش از معاون اولی رئیس دادگاه انتظامی قضات بوده است؛ سمتی که در کارنامۀ موحدی نیز به چشم می‌خورد. اگر موحدی به معاون اولی قوۀ قضائیه برود، او کوتاه مدت‌ترین دادستان کل کشور انقلاب اسلامی بوده است.

حکمتعلی مظفری: هرچند شانس حجت‌الاسلام حکمتعلی مظفری به اندازۀ سایر گزینه‌ها نیست، اما وی نیز از گزینه‌های مطرح برای معاون اولی قوۀ قضائیه است. مظفری در زمان ریاست ابراهیم رئیسی مسئولیت معاونت قضایی قوۀ قضائیه و در زمان ریاست غلامحسین محسنی اژه‌ای ریاست دیوان عدالت اداری را برعهده گرفت. جالب آنکه محمد مصدق معاون اول مستعفی نیز پیش از تصدی صندلی معاون اولی، رئیس دیوان عدالت اداری بوده است.

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از خادمان قرآنی با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود
  • جو لیبرمن درگذشت
  • یکی دیگر از مخالفان جدی جمهوری اسلامی هم مُرد
  • مقام آمریکایی ضد ایران زمین خورد و مرد!
  • سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی درگذشت
  • مرگ سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی
  • برنامه مراسم شب‌های قدر در حرم مطهر امام خمینی (س)/ رییس قوه قضاییه و رییس‌جمهوری در شب‌های نوزدهم و بیست یکم در حرم امام سخنرانی می‌کنند
  • کنعانی‌مقدم: سوداگران کرسی ریاست مجلس، وقت خود را تلف می کنند / تحریم‌کنندگان انتخابات میت سیاسی هستند + فیلم
  • کنعانی‌مقدم: سوداگران کرسی ریاست مجلس وقت خود را تلف می کنند / تحریم‌کنندگان انتخابات میت سیاسی محسوب می‌شوند + فیلم
  • رسانه پایداری گزینه‌های معاون اولی محسنی اژه‌ای را معرفی کرد