Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

حسین کنعانی مقدم دبیر کل حزب سبز در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مسئله حضور احزاب در دوران انتخابات و دوران پس از آن گفت: در میان احزاب یک مَثَل وجود دارد که انتخابات بهار احزاب است، چرا که فعالیت احزاب سیاسی متفاوت، باعث حضور حداکثری اقشار ملت می‌شود، به علاوه اینکه احزاب تلاش می‌کنند با روی کار آمدن فرد همسو با خودشان در شکل گیری اراده سیاسی کشور و آینده مردم صاحب نظر و رای باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قاعده احزاب این است که این روند پر شور، نه فقط در انتخابات بلکه در حل مشکلات بعد از انتخابات کشور و کمک به دولت ها ادامه داشته باشد. باید توجه داشت که احزاب یار دولت ها هستند و نه باری بر دولت ها به همین دلیل دنبال این هستند که یاری برسانند و دیده بانی دولت را انجام دهند.

کنعانی اظهار کرد: احزاب می توانند با تشکیل دولت سایه، ارائه برنامه های سیاسی و راهبردی و دعوت مردم به شرکت در حرکت های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی کمک حال کشور باشند، این را هم باید اضافه کرد که احزاب پل ارتباطی بین دولت و مردم در رساندن خواسته های مردم به دولت و بالعکس هستند.

دبیرکل حزب سبز افزود: متاسفانه در ایران فعالیت احزاب فصلی است، به این صورت که یا در انتخابات یا در مواقع حساس حضور و بروز دارند، این در حالی است که در سایر کشور ها احزاب نقش پر رنگ و مستمری را در زیست سیاسی کشورشان بازی می‌کنند، اما در ایران این گونه نیست.

وی تصریح کرد: البته جلسات و همایشات احزاب سیاسی در ایران وجود دارد، ولی متاسفانه تنها احزاب همسو با دولت وقت، اثرگذاری و جریان سازی دارند، به نوعی می توان گفت که احزاب در ایران زینت المجالس هستند و به آنها بها داده نمی‌شود، حرف از دموکراسی و مردم سالاری به میان می‌آید ولی در نهایت احزاب در تصمیم گیری های کلان کشور بی تاثیر یا کم تاثیر هستند.

کنعانی مقدم در رابطه با ریشه مکشلات احزاب سیاسی گفت: یک نوع تفکر در کشور ما وجود دارد که منشا آن نوع ساختار حاکمیتی ایران است؛ نظام ما، نظام حزبی و حتی پارلمانی نیست بلکه ریاستی است، به همین خاطر احزاب کاره ای نیستند و به قول معروف به باشگاه های سیاسی تبدیل شده اند.

وی درباره مسئله فراجناحی بودن دولت سید ابراهیم رئیسی بیان کرد: دو تعبیر از این مسئله وجود دارد، اول اینکه منظور استفاده از تمامی افراد کارآمد صرف نظر از گرایش سیاسی که قابل تقدیر و ستایش است، اما تعبیر دوم که به معنای استقلال است، توجیهی در کشور ندارد چرا که تشکل مستقل باید دارای یک اساس نامه باشد.

وی خاطر نشان کرد: تا اینجا افرادی که از استقلال صحبت می‌کنند مانیفستی از جریان خود ارائه نداده اند، اما اینگ ونه که از رفتار آقای رئیسی برداشت می‌شود می‌توان گفت که قصد ویبه کارگیری افراد توانمند صرف نظر از گرایش سیاسی آنان است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دولت سیزدهم انتخابات مجلس دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۹۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، حدود ۵۰ نفر از مخالفان فاشیسم در نشستی در سالن تئاتر «گوبانگن» که توسط احزاب سبزها و «وانسترپارتیت» برگزار شده بود، شرکت کردند.

پلیس اعلام کرد که سه نفر از افرادی که مورد حمله قرار گرفته بودند، با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند.

حزب ضدنژادپرستی «اکسپو» که نمایندگانی در این نشست داشت، اعلام کرد «گروهی از نازی‌ها» پس از آغاز نشست وارد سالن شده و بمب‌های دودزا پرتاب کردند.

این حزب افزود: نازی‌ها با خشونت فیزیکی با شرکت‌کنندگان برخورد کرده و محل نشست را تخریب کرده و سپس نوعی بمب دودزا پرتاب کردند که ورودی سالن را پر از دود کرد.

«اولف کریسترسون» نخست وزیر سوئد، حمله به این نشست را وحشتناک خواند و افزود: این رفتار نفرت‌پراکنانه هیچ جایگاهی در جامعه باز و آزاد ما ندارد.

همه احزاب سیاسی سوئد نیز این حمله را محکوم کرده و آن را «حمله به دموکراسی» خواندند.

حزب وانسترپارتیت اعلام کرد، «افرادی که ظاهرا نازی بودند به رویدادی که در پی برابری میان همه افراد بود، حمله کردند.»

این حزب از «همه نیروهای سیاسی» خواست با «راست افرادی که دموکراسی ما را تهدید می‌کند» مبارزه کنند.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟