Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-ششمین کنفرانس سنجش و ایمنی پرتوهای یونساز و غیریونساز با حمایت همراه اول برگزار می‌شود.

 ششمین کنفرانس سنجش و ایمنی پرتوهای یونساز و غیر یونساز ۱۳ و ۱۴ مرداد ماه جاری به همت سازمان انرژی اتمی ایران، انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران، مرکز تحقیقات تابش، دانشگاه شیراز و حمایت همراه اول به عنوان حامیان طلایی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محور «پرتوهای یونساز» در این کنفرانس به موارد دزیمتری پرتوهای یونساز، تأثیر پاندمی کرونا بر حفاظت پرتویی، کدهای محاسباتی در فیزیک بهداشت، آموزش های حضوری و مجازی حفاظت در برابر اشعه، حفاظ سازی، رادیوبیولوژی، ارزیابی تطابق دستگاه های پرتوساز ساخت داخل با استانداردها و تصویربرداری غیرپزشکی از انسان، توجیه پذیری و محدودیت ها می پردازد.

دومین محور «پرتوهای غیر یونساز» نیز به مقولات سنجش و ایمنی پرتوهای غیر یونساز، اثرات بیولوژیکی و حفاظ گذاری و تکنولوژی ۵G، چالش ها و حفاظت ورود می کند.

همچنین در جریان برگزاری این رویداد مجازی، کارگاه های آموزشی با هدف ارتقاء سطح علمی و دانش تخصصی کارشناسان، دانشجویان، دانش پژوهان و معرفی آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه برگزار می شود.

در این کارگاه ها اساتید، کارشناسان و پیشگامان حوزه سنجش و ایمنی پرتوها، اصول علمی و فنی جدید را در قالب موارد عملی و کاربردی برای علاقه مندان تشریح می کنند.

با توجه به استفاده روزافزون پرتوها در بهره وری و پیشرفت پزشکی، تحقیقات و صنایع کشور، دانش و فناوری های پیشرفته موجود در تجهیزات و همچنین ارتباط مستقیم با زندگی روزمره مردم، نیاز مبرمی به برگزاری چنین گردهمایی های علمی و تخصصی بین مجامع دانشگاهی، تحقیقاتی و صنایع کشور با حضور متخصصان داخلی برای تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردها و تجارب بین المللی احساس می شود.

در این راستا، سیدحسن سیدموسوی مشاور مدیرعامل اپراتور اول تلفن همراه کشور به عنوان نماینده همراه اول در نشست تخصصی با موضوعِ "نسل جدید تلفن های همراه ۵G کاربردها و چالش های ایمنی تابش"، حضور خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۰۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد حسین حاجیلو رئیس شورای حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش کشور در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت: داوطلبان کنکور اطمینان داشته باشند که امنیت آزمون به طور کامل برقرار می‌شود.
وی یادآور شد: آزمون‌های سازمان سنجش در ۴ دسته؛ شامل سنجش علمی، استخدامی، صلاحیت حرفه‌ای و آزمون‌های بین‌المللی قرار دارند و دستورالعمل حفاظتی به عنوان سند بالادستی به تصویب شورای امنیت کشور (شاک) رسیده است. در این سند وظایف دستگاه‌ها در زمینه‌های اجرایی، امنیتی، قضایی و انتظامی مشخص شده است.
حاجیلو ادامه داد: همه دستگاه‌ها ملزم هستند بر اساس این دستورالعمل حفاظتی در تمام آزمون‌های کشور هماهنگی لازم را داشته باشند و وظایف گفته شده را اجرا کنند تا امنیت داوطلبان تامین شود.
وی با اشاره به برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۳ هزار نفر در جلسات مختلف آمورشی حفاظت آزمون شرکت کرده اند و موضوع امنیت قبل، حین و بعد از آزمون برای تمام عوامل اجرایی و حفاظتی تبیین شده است.
قائم مقام سازمان سنجش گفت: در زمان خروج سوالات از قرنطینه اصلی تا رسیدن بسته‌های سوالات به مخازن اصلی محل برگزاری آزمون مانند دوی ۴۰۰ متر است و همه عوامل ملزم هستند در هوشیاری کامل قرار داشته باشند.
وی اضافه کرد: برای این بخش ۳ لایه حفاظتی و یک لایه جدید بعنی لایه چهارم حفاظتی در نظر گرفته شده است که اجرای این لایه‌های حفاظتی در شهر‌های بزرگ تا دورافتاده‌ترین مراکز آزمون یکسان است.
حاجیلو تاکید کرد: همه عوامل اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری باید شناسایی شده باشند و دارای شناسنامه باشند و هیچ عامل بیرونی خارج از عوامل شناسنامه دار اجازه ورود به مجموعه‌های حفاظتی را ندارد. مواردی در گذشته دیده شده که محرمانه به مرکز مربوطه اخطار داده شده است.
وی با تاکید بر اجرای اقدامات حفاظتی در زمان برگزاری آزمون گفت: دفترچه غایبان کنکور قطعا باید ۱۰۰ درصد پلمپ شده جمع آوری شود. تجربه نشان داده در زمان برخورد با فرد متقلب همه تمرکز بر پاسخنامه قرار می‌گیرد، اما عوامل هوشیار باشند در هیچ شرایطی دفترچه سوال فرد متقلب از حوزه خارج نشود. پاسخنامه‌ها نیز همانند دفترچه‌ها در امنیت کامل ارسال شود.
قائم مقام سازمان سنجش تکریم خانواده‌های داوطلبان کنکور را یکی از مهمترین وظایف عوامل اجرایی و حفاظتی دانست و گفت: از افراد فرهیخته و مسوولیت پذیر برای تکریم خانواده‌ها استفاده کنید. خانواده‌ها در فاصله مناسب از حوزه آزمون پذیرایی شوند. برای این موضوع بودجه‌ای در اختیار نمایندگان تام الاختیار وزیر علوم در حوزه‌های آزمون قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: براساس مکاتبات سازمان سنجش آموزش کشور و معاون وزیر کشور در همه استان‌ها در زمینه برگزاری کنکور باید شورای تامین استان تشکیل شود. رصد فضای مجازی از زمان ثبت نام تا زمان برگزاری کنکور در حال انجام است و این کار با همکاری پلیس فتا در حال انجام است و در شورای تامین نیز این موضوع باید مدنظر قرار گیرد.
حاجیلو از عوامل اجرایی و حفاظتی و نمایندگان دانشگاه‌ها خواست بحث اطلاع رسانی به خانواده‌ها و داوطلبان کنکور را به صورت جدی از مراکز صداوسیما استان‌ها پیگیری کنند و افزود: بیش از ۱۰۰ فیلم کوتاه اطلاع رسانی در زمینه کنکور تهیه شده که لازم است تا زمان برگزاری آزمون مرتب پخش شوند.

دیگر خبرها

  • کشف سه دستگاه فلزیاب در کبودراهنگ و اسدآباد
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون
  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • آمادگی رفع نیاز فناورانه سازمان سنجش در مقابله با تقلب کنکور
  • سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت علوم جدا می‌شود
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • وسایل حفاظت فردی در کار با برق
  • اولین کنفرانس ملی مهارت ایران برگزار می‌شود
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود