Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو شرکت کوچک آمریکایی تولید کننده صفحات خورشیدی به دنبال این هستند که تعرفه هایی که در دوران ترامپ برای پنل های خورشیدی وارداتی وضع شده بود ادامه یابد.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، شرکت های آئوکسین سولار و سونیوا از کمیسیون تجارت بین المللی ایالات متحده خواستند تعرفه های چهار ساله ای که دونالد ترامپ برای این صنعت تعیین کرده بود توسط جو بایدن ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن ها می گویند با این برنامه تعرفه ای می توان تا سال 2035 به اهداف انرژی های با منبع پاک در ایالات متحده دست یافت.

این دو شرکت می گویند محصولاتشان قابل رقابت با تولیدات خارجی نیست و بازارهای ایالات متحده قبل از اینکه این تعرفه ها اعمال شوند هدف تولیدات خارجی قرار داشتند.

بیشتر پنل های خورشیدی ساخته شده در ایالات متحده در آسیا تولید می شود و هزینه این تولیدات کمتر است و قابلیت رقابت بیشتری با سوخت های فسیلی دارند.

دونالد ترامپ در سال 2018 برای واردات این پنل های خورشیدی تعرفه وضع کرد.

این تعرفه ها از 30 درصد شروع شد و حالا به 18 درصد کاهش یافته و تا اوایل سال آینده حذف خواهد شد.

بایدن قول داده است برنامه اقلیمی او میلیون ها شغل جدید در ایالات متحده در بخش صنایع خورشیدی و بادی فراساحلی تولید خواهد کرد.

در ایالات متحده بیشترین بخش مشاغل صنعت خورشیدی مربوط به بخش نصب و فروش است و بخش تولید 14 درصد در ایجاد مشاغل سهم دارد.

برچسب هاافزایش تعرفه انرژی امروز انرژی خورشیدی پنل‌ خورشیدی خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) دونالد ترامپ

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: افزایش تعرفه انرژی امروز انرژی خورشیدی پنل خورشیدی دونالد ترامپ آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو ایالات متحده تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۱۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است

نظرسنجی جدید راسموسن ریپورتز نشان می‌دهد که حدود نیمی از رای دهندگان آمریکایی معتقدند که کشورشان بی‌جهت دلارهای مالیات دهندگان را برای حمایت از شرکای خارجی خود مانند رژیم صهیونیستی و اوکراین هدر می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بر اساس نظرسنجی از ۱۱۲۶ رأی دهنده احتمالی، به طور کلی، حدود ۵۷ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که دولت ایالات متحده به طور کلی برای کمک های خارجی «بیش از حد» هزینه می کند.

براساس گزارش آرتی، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه بسته بودجه ۹۵ میلیارد دلاری جدیدی را امضا کرد که بر اساس آن اوکراین قرار است ۴۸ میلیارد دلار تسلیحات و کمک‌های دیگر دریافت کند و ۲۳ میلیارد دلار دیگر برای تکمیل ذخایر تخلیه شده پنتاگون استفاده شود.

حدود ۴۷ درصد از این رای‌دهندگان گفتند که این کمک‌ها «خیلی زیاد» است، در حالی که حدود ۲۰ درصد از واشنگتن می‌خواستند پول نقد بیشتری خرج کند.

 یک نظرسنجی CBS News/YouGov که در اوایل ماه جاری انجام شد نیز نشان داد که حمایت عمومی از ادامه ارسال سلاح به کی‌یف کاهش یافته است. فقط ۵۳ درصد از بزرگسالان ایالات متحده معتقدند که دولت آنها باید به اوکراین کمک نظامی کند که در مقایسه با ۷۲ درصد دو سال پیش کاهش یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش عجیب مدیرعامل تیک تاک به اقدام جو بایدن
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد
  • آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند
  • اوکراین با حمایت آمریکا انرژی هسته‌ای خود را گسترش می‌دهد
  • آغاز حمله پهبادی به پایگاه عین‌الاسد در عراق
  • حمله پهبادی به پایگاه عین‌الاسد در عراق