Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@22:42:38 GMT

استقبال از گسترش فضای ارتباط مستقیم با مردم

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۲۱۸۶

استقبال از گسترش فضای ارتباط مستقیم با مردم

به گزارش خبرگزاری مهر آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین با حضور در جمع مسئولان نوجوان هیئت‌های مذهبی قزوین در اردوگاه امام علی (ع)، به سوالات آنها پاسخ داد که در ذیل برخی از سوالات و پاسخ‌های آیت‌الله عابدینی آمده است.

نحوه عزاداری‌ها باید چگونه باشد؟ آیا لخت شدن حین عزاداری اشکال دارد؟
فعالیت همه هیئت‌ها، ابراز ارادت‌ها و محبت‌ها، خشم و کینه ما نسبت به دشمنان اسلام و دین، به خاطر وجود مبارک، فرهنگ و حماسه اباعبدالله الحسین (ع) است و این مسیر یک هدف و چشم‌اندازی دارد و نباید این هدف را گم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر به قمه‌زنی و حاشیه‌های نامناسب با آن‌چه که مربوط به فرهنگ حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نیست، توجه کردیم، از آرمان آن حضرت فاصله گرفته‌ایم. آیت‌الله محمدصادق نجمی کتابی با عنوان سخنان حسین بن علی (ع) از مدینه تا کربلا دارند که بسیار کتاب ارزشمند و اثرگذار است و از شما عزیزان می‌خواهم این کتاب را تهیه و مطالعه کنید. هر چه تاریخ ثبت کرده با مستندات و شأن نزول آنها در این کتاب آورده شده است. هر جا به شخصیتی رسیده است، چه آن شخصیت مثبت بوده و چه منفی، شرح زندگی و رفتارهای سیاسی و اجتماعی آن را بیان کرده است و آنقدر سیر پیگیری کلمات امام حسین (ع) فنی و دل نشین و قابل فهم بیان شده است که هر کسی خواندن آن را شروع کرده با علاقه تا پایان ادامه داده است و وقتی این کتاب را می‌خوانیم در می‌یابیم که امام حسین (ع) دوست دارد ما در چه عرصه‌ای فعال باشیم و کجاها دیده شویم، کجاها نباید باشیم و سیره و رفتار امام را به ما نشان می‌دهد. چیزی که نسبت به آن اطمینان داریم این است که فرهنگ امام حسین (ع) هیچ‌گاه قمه‌زدن و لخت‌شدن حین عزاداری را تأیید نمی‌کند و آن چیزی که آرمان حسینی (ع) از ما می‌خواهد، این مسائل نیست. اباعبدالله الحسین (ع) می‌خواهد ما اهل عبادت باشیم، دنبال رضایت خداوند در هر کاری باشیم، تسلیم امر خدا باشیم و قمه‌زدن و لخت‌شدن در مسیر آرمان‌های امام حسین (ع) قرار ندارد. اگر این چیزها رسم شود، کار به جاهای خوبی نمی‌کشد و اگر بخواهیم متفکرانه و معرفت‌مدارانه و بر اساس خواسته‌های حضرت رفتار و عزاداری‌هایمان را مدیریت کنیم، بدانیم فرهنگ و خواست حسینی (ع) با این شیوه‌های عزاداری هماهنگ نیست. برای برخی از کارها اگر بتوانیم حکم شرعی هم پیدا کنیم، جزو اصلی‌های مکتب امام حسین (ع) نیست و تلاش کنیم معارف نهضت عاشورا را درک کنیم و بر روی آن بیشتر فکر و تمرکز کنیم.

در ایام انتخابات تریبیون آزاد وجود داشت اما بعد از انتخابات ما چنین فضایی نداریم. آیا این فرصت و آمادگی وجود دارد که تریبون آزاد بعد از انتخابات ادامه یابد؟
حقیقتاً بنده به چنین فضاهایی علاقه بسیاری دارم و این را برای خود یک ضرورت و نیاز می‌دانم. اگر همه مسئولان پای این تریبون آزاد بیایند، بسیار خوب و راهگشاست و آن چیزی که سهم بنده است، اگر وقتم اجازه بدهد هفته‌ای یک تریبون آزاد را شرکت کنم، بسیار برای بنده نشاط‌آور خواهد بود. حضور همه اقشار جامعه در این فضا، کسانی که حتی اعتراض و گلایه دارند، ما وظیفه خود می‌دانیم که حرف‌های آنها را بشنویم و با آنها سخن بگوییم. اگر شما چنین فضایی را بتوانید فراهم کنید، ما آماده حضور در چنین فضاهایی هستیم و خود بنده بسیار برای حضور در این فضا مشتاق هستم.

آیا فضای دیگری بجز فضای نماز جمعه برای ارتباط امام جمعه با مردم دارید؟
فکر می‌کنم فضاهای مهم دیگری در کنار نماز جمعه داریم که از طریق آنها با مردم ارتباط برقرار می‌کنیم. حضور در مساجد مختلف استان و گفت‌وگو با مردم، حضور در هیئت‌های مذهبی و گفت‌وگو در صدا و سیما و سایر رسانه‌ها از جمله آنهاست. اما شما جوانان می‌توانید فرصت‌ها و زمینه‌های دیگر و گسترده‌تری را برای این معنا ایجاد کنید تا بتوانیم نشست‌هایی را با همه قشرهای جامعه داشته باشیم و با اقشار مختلف جامعه بیشتر صحبت و گفت‌وگو کنیم. در دانشگاه که بودم فرصت‌های زیادی داشتم که با جوانان بیشتر ارتباط داشته باشم و امروز نیز هر چند این زمینه‌ها با شیوه‌های مختلف دنبال می‌شود، اما از گسترش این فضا استقبال می‌کنم و شما عزیزان هم به ما کمک کنید.

جریان تربیتی در قزوین چه جایگاهی دارد؟
لازم است در این عرصه هیئت اندیشه‌ورز شکل بگیرد تا بررسی شود که چه فعالیت‌هایی در عرصه تربیتی در استان قزوین صورت می‌گیرد. یکی از عرصه‌های مهمی که برای آن بسیار حرص و جوش خورده‌ایم و نسبت به آن احساس دغدغه می‌کنیم، عرصه تربیتیِ درست است. ما از ظرفیت‌های تربیتی دینی و امام حسینی (ع) استفاده کافی نمی‌کنیم و بیشتر نگاه‌ها به سخت‌افزار حوزه‌های تربیتی است و نگاه نرم‌افزاری و معرفتی بسیار کمتر است. اگر مسائل معرفتی و نرم‌افزاری را به صورت جدی دنبال کرده و برطرف می‌کردیم، امروز مسائل سخت‌افزاری نیز برطرف می‌شد و مردم بیشتر جذب فضاهای معنوی و دینی می‌شدند و خودشان مسائل سخت‌افزاری را برطرف می‌کردند. نماز جمعه محتوایی دارد که مبنای هر حرکت تربیتی است و نباید آن محتوا را رها کنیم. به نمازهای مساجد باید نگاه تربیتی، محتوایی و معنوی داشته باشیم و باید جامعه را به گونه‌ای تربیت کنیم که حریص به آگاهی از مسائل معنوی باشند و لازم است در این عرصه کارهای جدی صورت بگیرد.

کد خبر 5272036

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه قزوین آیت الله عابدینی انقلاب اسلامی ایران ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا عید غدیر خم شیوع کرونا کرمانشاه بوشهر گرگان خطبه های نماز جمعه عکس استانها شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اردبیل محرم 1400 ایلام امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۲۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان با اشاره به راه‌اندازی مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور در اسفند سال گذشته گفت: این مرکز با هدف سهولت در ارتباط دوسویه با فعالان مسجدی، رسیدگی به درخواست‌ها، مدیریت یکپارچه تماس‌ها و ... راه اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام قاسم سمیری، امروز در جمع خبرنگاران، گفت: راه‌اندازی مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور با هدف سهولت در ارتباط دوسویه با فعالان مسجدی، رسیدگی به درخواست‌ها، مدیریت یکپارچه تماس‌ها و ارائه مشاوره‌های فرهنگی و هنری در حوزه مسجد با سرشماره 0218940 راه‌اندازی شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، افزود: مرکز تماس یکی از روش‌های برقراری ارتباط توسط عموم مردم اعم از مجاورین و زائرین با متولیان و موثرین مساجد کشور است، لذا این مهم تنها در صورتی حاصل می‌شود که مخاطبان از خدمات ارائه شده از سوی سازمان ذیربط رضایت داشته و اطمینان حاصل کنند که بخش، سازمان یا حتی شخص ارائه‌کننده خدمات منطبق با نیاز آنها قابلیت سرویس‌دهی را دارا بوده و در صورت هرگونه سؤال، پیشنهاد و انتقاد می‌تواند در آسان‌ترین و سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کند.

وی اضافه کرد: دریافت انتقادات و پیشنهادات، پاسخگویی به موقع و در کمترین زمان ممکن و حل مسائل مطرح شده از سوی اقشار مختلف و اصحاب مسجد به همراه ارتقای سطح خدمات قابل ارائه از وضع موجود به وضع مطلوب بخشی از اهدافی است که در مرکز تماس اتفاق خواهد افتاد.

حجت‌الاسلام سمیری، تصریح کرد: هدف از راه‌اندازی این مرکز سهولت در ارتباط دو سویه و پاسخ دهی سریع به فعالان مسجدی و عموم مردم، پیگیری حل مسائل مطرح شده در کمترین زمان ممکن به صورت هدفمند، ارتقای سطح خدمات ارائه شده از وضع موجود به وضع مطلوب، راهنمایی مخاطبین جهت آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های مساجد پیرامونی خود، نظارت دو سویه از مسجد تا مرکز و بالعکس و بهبود تجربه، اعتماد و افزایش رضایتمندی مخاطبین است.

وی از جمله مزیت‌های این مرکز را تقویت ارتباطات بین بخشی و ارتباط مستقیم و بدون واسطه با فعالان مسجدی، استانداردسازی نظام رسیدگی به انتقادات و شکایات، پیشنهادات و حل مشکالت مطرح شده از سوی مخاطبین، توجه مضاعف به پاسخگویی در مقابل مطالبات مخاطبین از طریق استقرار فرآیندهای آسان و غیرپیچیده (رعایت امانت، سرعت و دقت در پاسخگویی)  نظارت مستمر و چند بعدی و ضبط و ذخیره مکالمات انجام شده جهت تحلیل و بررسی دانست.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان، رویکردهای این مرکز را آگاهی‌بخشی، امیدآفرینی، انگیزه‌بخشی، تحول‌آفرینی، اثربخشی و اعتمادسازی عنوان کرد و ادامه داد: از جمله خدمات مرکز می‌توان به پاسخگویی برخط، رسیدگی به درخواست‌ها و نیازها، ایجاد حس اعتماد و بهبود تجربه، مدیریت یکپارچه و هوشمند تماس‌های دریافتی، یکپارچه‌سازی با سامانه بچه‌های مسجد، ارائه مشاوره‌های فرهنگی، هنری، تربیتی و محتوایی، مدیریت و نظارت متمرکز و ارائه گزارش های متنوع است.

وی با بیان اینکه مخاطبان می‌توانند از طریق سامانه تلفنی، سامانه پیامکی و سامانه بچه‌های مسجد با این مرکز ارتباط بگیرند، گفت: سامانه تلفنی 8940-021 به عنوان شماره واحد برای مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور شناخته می‌شود، همچنین با این سرشماره پاسخگوی 30 تماس همزمان بوده و تماس‌های ورودی بی پاسخ نمی‌ماند.

حجت‌الاسلام سمیری اظهار داشت: همچنین از طریق سامانه پیامکی 50008940 می‌توان علاوه بر دریافت انتقادات و پیشنهادات، امکان ارسال کد پیگیری برای موضوع مطروحه جهت اطلاع مخاطب از میزان مرتفع شدن مسئله و سایر اطلاعات مورد نیاز در اختیار مخاطب قرار می‌گیرد و بر اساس این خدمت امکان ارتباط دو سویه به صورت پیامک با سر شماره 50008940 را برای مخاطبین فراهم می‌کند.

وی یاد آور شد: از طریق سامانه بچه‌های مسجد نیز امکان ارسال شکایات، انتقادها و پیشنهادها از طریق مرکز رسیدگی به شکایات که در کارتابل‌های اختصاصی اعضا و مدیران کانون‌های فرهنگی هنری فراهم بوده و می‌توانند با ثبت درخواست خود با مرکز تماس در ارتباط باشند؛ همچنین امکان ارسال فرم درخواست‌ها از طریق صفحه اصلی سامانه بچه های مسجد برای عموم مردم نیز فراهم است. 

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود
  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • افتتاح نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در کوهبنان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • تک‌صدایی در لرستان نباید داشته باشیم/ هدف‌گذاری برای سفر دوم دولت
  • ۱۲۸ هزار درخواست مردم استان سمنان در سفر رییس‌جمهور ثبت شد
  • استقبال ویژه اردو‌های مدارس از مجموعه ارم سبز
  • نظر دولت درباره تعطیلات آخر هفته؛ پنجشنبه یا شنبه‌ها؟
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته