Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@13:14:37 GMT

معرفی برگزیدگان «نشان دست خلاق» و «تندیس همای زرین»

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۲۲۱۲

معرفی برگزیدگان «نشان دست خلاق» و «تندیس همای زرین»

برگزیدگان تندیس همای زین و نشان دست خلاق نخستین جشنواره بین المللی صنایع دستی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، برگزیدگان تندیس همای زرین و نشان دست خلاق در بخش ملی و بین المللی نخستین جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران دقایقی پیش در آئین اختتامیه این جشنواره معرفی شدند.

برگزیدگان بین المللی نشان دست خلاق

ام ای بنگی امبول در رشته پارچه بافی، از کشور مالزی

لو گوانگ شنگ در رشته منبت چوبی، از کشور چین

اسماعیل محمد اختری از رشته نساجی پارچه امبرک، از کشور هندوستان

برگزیدگان ملی نشان دست خلاق

محمد علی ودود در رشته هنرهای چوبی، از استان تهران

محمد علی مهدی بابا خانی در رشته قلمزنی، از استان مرکزی

منصور حافظ پرست در رشته قلمزنی، از استان اصفهان

برگزیدگان همای زرین آثار خلاق

پریوش جهانبخش از استان اصفهان

زهرا رشمانی دستجردی از استان اصفهان

زینب خانبازی از استان اصفهان

طیبه پورقاسمی از استان یزد

عاطفه ابراهیمی از استان خراسان رضوی

تندیس ملی همای زرین آثار برتر

زینب سادات عارفی در رشته رو دوزی های سنتی، از استان تهران

غفار سردابی در رشته زیلو بافی، از استان اصفهان

صادق کیانی پیکانی در رشته قفل سازی، از استان اصفهان

کریم صیرفیان در رشته قالی، از استان اصفهان

محسن سید فتاحی در رشته نگار گری، از استان اصفهان

مرجان راد احمدی در رشته مینا، از استان اصفهان

حسن منصوری حبیب آبادی در رشته زیور آلات، از استان اصفهان

ناصر نهاوندیان پور در رشته منبت چوب، از استان مرکزی

حمید نافع بوستان در رشته معرق چوب، از استان تهران

هدی آذر کیان در رشته گلیم بافی، از استان اصفهان

گلریز خاتمی در رشته خاتم سازی

کد خبر 511980.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنایع دستی جشنواره بین المللی صنایع دستی اصفهان جشنواره بین المللی صنایع دستی نخستین جشنواره بین المللی صنایع دستی جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استان اصفهان نشان دست خلاق بین المللی همای زرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور

بابک شکارچی معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی  که طب ایرانی میراث کشور ما است و در صورتی که درست به دنیا معرفی شود می‌تواند در کنار درمان، ارزآوری هم در کشور ما داشته باشد. 

وی در خصوص برگزاری اولین کنگره طب ایرانی در خرداد ماه توسط انجمن علمی طب سنتی گفت: برگزاری کنگره طب ایرانی دو جنبه دارد یکی برای خود مجموعه جامعه پزشکی و خدمات دهندگان سلامت کشور که شامل پزشک و پرستار و دندانپزشک و مدیکال می‌شود و قسمت دیگر مردم هستند که این خدمات را دریافت می‌کنند.
 

شکارچی بر این باور است که از این آشفته بازاری که وجود دارد تنها سوداگرانی سود می‌برند که به اسم طب ایرانی، طب سنتی و اسامی عجیب و غریب خودشان را معرفی می‌کنند. در واقع این افراد هم نام طب سنتی را زیر سوال می‌برند و هم به شدت به سلامت مردم لطمه وارد می‌کنند. 

وی توضیح داد: ما باید برای شناساندن طب ایرانی به مردم دو کار را انجام دهیم که برگزاری چنین کنگره‌هایی می‌تواند یکی از این کار‌ها باشد چرا که خود جامعه پزشکی کشور با این طب بیشتر آشنا می‌شود این فقط نباید مختص به خود متخصصان طب ایرانی باشد بلکه باید در تمام کنگره‌هایی که در طول سال برگزار می‌شود یک پنل به طب ایرانی اختصاص پیدا کند تا این نوع طب به جامعه پزشکی بیشتر معرفی شود.

متخصص گوارش، متخصص خون و متخصص ریه و متخصص پوست و رشته‌های داخلی باید بدانند که این رشته که در حال حاضر در دانشگاه به صورت آکادمیک تدریس می‌شود و PHD تربیت می‌کند چگونه است. نکته اینجا است که خیلی از نقطه مطلوب برای معرفی طب ایرانی فاصله داریم و در واقع متخصصان این رشته این وظیفه را بر دوش دارند که این رشته را معرفی کنند. 

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی کشور ادامه می‌دهد: ما در سازمان نظام پزشکی در تلاش هستیم که همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا این موضوع را شرح دهیم که طب ایرانی چه توانمندی‌هایی دارد و تا کجا می‌تواند پیش برود کجا می‌تواند در درمان بیماری به کار گرفته شود و کجا نمیتوان از ان استفاده کرد و یک جا‌هایی هست که مردم استقبال می‌کنند که به سمت طب ایرانی بیایند وظیفه ما آگاه کردن اینها است.

وی ادامه داد: اما بعد سومی هم داریم و آن اینکه در همه دنیا گروهی از مردم تمایل به استفاده از محصولاتی به نام ارگانیک دارند و اتفاقا در بیشتر فروشگاه‌ها این محصولات قیمت بالاتری هم دارد در واقع مصرف محصولات ارگانیک مختص طب ایرانی ما است و می‌توان به این وسیله توریسم درمانی به کشورمان بیاوریم البته فاصله زیادی با این ایده داریم چرا که زیر ساخت‌های آن هنوز انطور که باید در کشور ما مهیا نیست، اما می‌تواند به این موضوع توجه داشت که این موضوع مختص ماست یعنی اگر بخواهیم روی بحث توریست کار کنیم نمی‌توانیم به پای کشور‌هایی مانند فرانسه و ترکیه که بر روی زیر ساخت‌های گردشگری کار کرده اند برسیم، اما نکته اینجا است که ما طب ایرانی را داریم که مختص خود ما است و در صورتی که درست بر روی ان کار کنیم و مدیا تهیه کنیم و آن را در اختیار مردم در همه دنیا قرار دهیم می‌توانیم در جذب توریست موفق باشیم. 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تیراندازی تفنگ و تپانچه بادی نیرو‌های مسلح در کرمان
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رادیویی پژواک
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • برگزیدگان پویش همپای طوفان معرفی شدند