Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: شهر اصفهان در تفکیک، تولید و جمع آوری زباله پیشرو است و تلاش می‌کند از زباله‌ها انرژی‌های خوبی دریافت کند تا کمتر شاهد زباله‌های دفنی باشیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رحیم محمدی در آئین اختتامیه ایده کاپ نهم که در آن از نفرات برتر ایده کاپ نهم تقدیر شد، ضمن قدردانی از خانواده‌های دغدغه‌مند که برای مشارکت کودکان خود ریل گذاری لازم را انجام می‌دهند، اظهار کرد: بسیار خرسندیم در این دوره توانستیم کارهایی را انجام دهیم تا در کنار کودکان، نوجوانان و جوانان دغدغه‌مند باشیم، زیرا دغدغه‌مندی افراد موضوعی است که توجه به موضوعات شهری را تغییر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه محیط زیست همیشه یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری بوده است، تصریح کرد: بسیاری از ما توانمندی هایی داریم که با توجه به توانایی‌ها می‌توانیم ایده‌های خوبی ارائه کنیم تا محیط زیست بهتری داشته باشیم که این اقدام مفید در مجموعه مدیریت شهری اصفهان انجام شده است. اگر تلاش می‌کنیم اقدامی انجام دهیم باید از لایه‌های پایینی و سنین کمتر استفاده کنیم.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه کارهای خلاقانه برای محیط و انسان‌های خاص نیست، تصریح کرد: این موضوع در ایده کاپ نهم قابل مشاهده بود و ما توانستیم از توانمندی کودکان در این مسابقه استفاده کنیم. ابتدا هزار و ۹۵۰ طرح و ایده به دبیرخانه ارسال شد که این موضوع نشان دهنده این است که شهر ما جای سرمایه‌گذاری دارد و افراد در این گروه سنی بسیار دغدغه مند هستند که این موضوع باعث شد طرح‌های خوبی به دبیرخانه ارسال شود.

وی با بیان اینکه مشارکت ذی‌نفعان دیگری مانند آموزش پرورش و پرورش و سرای دانش آموزی به ما خدمات خوبی را ارائه کرد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این کار تعاملی بین دستگاه‌های خدماتی و آموزشی ایجاد کرده است. باید راهکارها را درست و در مکان‌هایی ارائه دهیم که بازتاب این ایده‌ها به خود شهرداری بازگردد و مدیریت شهری بتواند از آنها استفاده کند.

محمدی خاطرنشان کرد: با استفاده از این ظرفیت‌ها می‌توانیم شهر را بهتر مدیریت کنیم؛ برگزاری این ایده کاپ باعث افزایش اعتماد به نفس می‌شود که ارتقای این درجه عزت نفس و احترام به هم‌نوع را نیز به همراه دارد؛ تعلیم و تربیت ما باید به سمتی برود که انسان احساس مفید بودن کند.

وی گفت: کیفیت طرح‌های ارائه شده زیاد بود و ما شاهد رقابتی سالم بودیم. زیباترین صحنه این رقابت زمانی بود که کودکان از ایده‌های خود دفاع می‌کردند.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه اگر فرآیندها کنار یکدیگر قرار بگیرد، شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود، اظهار کرد: ایده‌کاپ نهم در ابتدا دغدغه‌مندی را به ظرفیت و سپس به کیفیت تبدیل کرد که این کیفیت، باعث توسعه جامعه می‌شود که زیرساخت اصلی آن کودکان و نوجوانان هستند، اگر بخواهیم بهتر زندگی کنیم باید به مسائل شهری نگاه بهتری داشته باشیم. سازمان پسماند به دلیل ارتباطی که با محیط زیست دارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و شهروندان باید همراه این سازمان باشند.

وی با بیان اینکه محیط زیست در توسعه پایدار، مهمترین نقش را دارد، افزود: این سازمان نیازمند کمک و مشارکت مردم است و از افراد خلاق استفاده می‌کند؛ این مجموعه تلاش می‌کند ایده‌ها را تجاری سازی و سپس ثبت کند؛ همچنین در صورت نیاز آنها را تکثیر و سپس محصول اصلی را از صاحبان طرح با قیمتی خوب خریداری کند.

محمدی با بیان اینکه آورده غیر مستقیم برای سازمان مدیریت پسماند از اهمیت بیشتری برخوردار است، خاطرنشان کرد: شهر اصفهان در تفکیک، تولید و جمع آوری زباله پیشرو است و تلاش می‌کند از زباله‌ها انرژی‌های خوبی دریافت کند تا کمتر شاهد زباله‌های دفنی باشیم؛ هرسال برای بهتر اداره کردن شهر نیازمند خلاقیت و نوآوری‌های شهری هستیم تا وضعیت بهبود پیدا کند.

برای بهبود وضعیت پسماند شهر، نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم

«مرتضی نصوحی» مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان نیز در این آئین گفت: یکی از مشکلات اصلی کلانشهرها زباله، جمع آوری آن و بهره گیری بازیافتی و پسماند از زباله‌ها است.

وی با بیان اینکه روزانه بالغ بر یک هزار تن زباله جمع آوری می‌شود که فرآیندهایی بر روی آن انجام می‌شود که شرکت کنندگان ایده‌کاپ از نزدیک شاهد این فرآیندها بوده‌اند، ادامه داد: برای بهبود وضعیت پسماند شهر ما نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: این موضوع برای شهرداری اصفهان مهم است؛ زیرا مدیریت و جمع آوری پسماند باید با برنامه‌ریزی باشد و اگر روزی این زباله‌ها جمع آوری نشود شهر مملو از زباله خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این ایده‌کاپ شاهد طرح‌های خوبی از سوی دانش آموزان بودیم، گفت: مدیریت پسماند حامی طرح‌ها بود و ثمرات خوبی را به همراه داشت؛ البته برخی از موضوعات مربوط به این کار در دستور کار قرار گرفته، اما ما باید فرهنگ‌سازی لازم را انجام بدهیم و دانش آموزان را درگیر کنیم، زیرا این درگیری فرهنگ‌سازی را در پی دارد و ورود به این قضیه به موضوعات زیست محیطی نیز توجه دارد.

کد خبر 511983

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان شهر ایده های خلاقانه در مدیریت شهری ایده های خلاقانه کلانشهر شهرداری اصفهان مدیریت شهری مشارکت شهروندان تفکیک پسماند سازمان پسماند شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان پسماند شهر فرهنگ سازی جمع آوری محیط زیست زباله ها ایده ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۲۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک

‌به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی‌اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ تهران گفت: همزمان با اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی، با همکاری نواحی ۹ گانه  نسبت به شناسایی و پلمپ واحد غیر مجاز تفکیک و جمع آوری پسماند اقدام شد.

وی افزود: ۴ مرکز پس از ابلاغ رای و صدور اخطاریه‌های لازم به متصدیان مربوطه، پلمب و از ادامه فعالیتشان جلوگیری شد.

طاهری گفت: فعالیت مراکز غیرمجاز جمع‌آوری، تفکیک، جداسازی و دپوی انواع پسماند‌های خشک علاوه براینکه  باعث آشفتگی و به ریختگی چهره و سیمای شهر، موجب بروز معضلات بهداشتی و مشکلات زیست‌محیطی می‌شود، از این‌رو عوامل اجرایی این معاونت و نواحی ۹ گانه با گشت‌زنی و رصد میدانی در محلات، اینگونه مراکز غیرمجاز را شناسایی، ضمن اخطار و تذکر جدی نسبت به تعطیلی و پلمب واحد‌های مذکور اقدام می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۲ در پایان تاکید کرد: که اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تا پاکسازی کامل و جمع آوری فعالیت اینگونه صنوف در سطح محدوده با قوت ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • ضرورت آموزش جمع‌آوری و تفکیک پسماند در مدارس
  • ضرورت اجرای آموزش جمع‌آوری پسماند و تفکیک زباله در مدارس
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • فقط ۳ درصد از پسماند‌های خانگی تفکیک می‌شوند
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»