Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در شرایطی است که به نظر می‌رسد اراده‌ای نه از سمت مردم و نه از سمت مسئولان برای مهار کرونا وجود ندارد دلتا همچنان قربانی می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، روند صعودی کرونا در استان کرمان همچنان ادامه دارد و شیوع بیماری در کرمان در سایه بی‌توجهی به دستورالعمل‌ها روزبه‌روز شدیدتر می‌شود تا جایی که بزرگترین استان کشور به استان‌های صدر جدول در وخامت و شدت بیماری رسیده و همه اینها در شرایطی است که به نظر می‌رسد اراده‌ای نه از طرف مردم و نه از طرف مسئولان برای مهار کرونا وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعله‌های دلتا در روزهای سیاه کرونایی کرمان در شرایطی زبانه می‌کشد که در سایه بی‌توجهی به دستورالعمل‌ها بیمارستان‌های استان با حداکثر ظرفیت در حال خدمت‌رسانی هستند تا جایی که در برخی از بیمارستان‌ها حتی سالن اجتماعات را تخلیه کرده و داخل آن تخت قرار داده شده تا پاسخگوی مراجعه کنندگان باشند و به گفته مسئولان امکانات استان ظرفیت پاسخگویی به تعداد بیماران بیشتر را ندارد.

بر اساس آخرین نقشه رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت 19 شهرستان استان کرمان در وضعیت قرمز و فوق‌قرمز کرونایی قرار دارند که از این تعداد 12 شهرستان در وضعیت قرمز و 7 شهرستان در وضعیت فوق قرمز هستند، سه شهر در وضعیت نارنجی و تنها یک شهر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد.

در این شرایط حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با انتقاد از سطحی نگری و عدم رعایت دستورالعمل‌های مقابله با کرونا در استان اظهار داشت: برخلاف گزارش‌های ستاد کرونا در استان همچنان برگزاری جلسات اداری پابرجاست و تعطیل هم نمی‌شود که نیازمند بازنگری جدی است.

وی با بیان اینکه استان کرمان از نظر شیوع ویروس کرونا در شرایط بحرانی قرار دارد گفت: باید از برگزاری جلساتی که ضرورتی در برگزاری آنها وجود ندارند پرهیز شود.

بستری 275 بیمار جدید کرونایی دیگر در کرمان

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا بیان کرد: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان هزار و 78 مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد 570 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: 97 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 230 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 89 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 92 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 275 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 29 هزار 436 مورد رسیده است.

وی به فوت 26 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 3 هزار و 615 نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان 411 هزار و 818 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را 90 هزار و 465 مورد است.

بیمارستان‌های جنوب استان با حداکثر ظرفیت در حال فعالیت است

اصغر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه وضعیت منطقه جنوب استان کرمان با توجه به تمهیداتی که فراهم شده قابل کنترل است  و تلاش کردیم که  مشکل تخت و تجهیزات و دارو نداشته باشیم که بیماران دچار مشکل شوند اظهار داشت: متاسفانه اگر وضعیت شیوع بیماری از این بدتر شود شرایط خیلی سخت خواهد شد و امکانات و تجهیزات پاسخگو نخواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: هم اکنون در حال استفاده از کلیه ظرفیت‌ها هستیم از جمله اینکه در حال حاضر سالن اجتماعات را تخلیه کرده، داخل آن تخت قرار دادیم تا قابل پاسخگویی باشد و امیدواریم که خداوند کمک کند و این بیماری به سمت نزولی حرکت کند و مشکل مردم حل شود.

وی با بیان اینکه مردم اگر رعایت نکنند با گستردگی شیوع بیماری مواجه شده و با کمبود امکانات روبرو خواهیم شد گفت: نزدیک به 70 درصد موارد مثبت و بستری‌های کرونا افزایش داشته و از فروردین امسال از 5 هزار 600 نفر ابتدای ورود کرونا به 17 هزار و 900 نفررسیده است و این افزایش آمار اخیرا اتفاق افتاده و این در حالی است که در جنوب دو پیک بیماری یکی در مرداد ماه سال گذشته و یکی هم در حال حاضر رخ داده است و بقیه سال وضعیت آرامی داشتیم.

مکارم با اشاره به اینکه استقبال از واکسیناسیون در منطقه جنوب استان نسبت به سایر مناطق خیلی بیشتر بوده است بیان کرد: اگر واکسن داشته باشیم جمعیت بیشتری را می‌توانیم واکسینه کنیم.

بستری 244 بیمار جدید کرونایی در کرمان؛ زبانه کشیدن شعله‌های دلتا در روزهای سیاه کرونایی بزرگترین استان کشوریکه تازی کرونا زیر سایه عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان کرمان ادامه دارد

آغاز واکسیناسیون خبرنگاران کرمانی از امروز

محمدرضا علیزاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز از آغاز واکسیناسیون خبرنگاران استان کرمان علیه کرونا، از امروز سه‌شنبه خبر داد و اظهار داشت: کسانی که قصد دریافت واکسن دارند از دو روش می‌توانند اقدام کنند؛ یا به سامانه مربوطه مراجعه و نام‌نویسی کرده و زمان تزریق را مشخص و طبق آن عمل کنند یا اینکه بدون نام‌نویسی در سامانه و تنها با مراجعه به مراکز واکسیناسیون و ارائه کارت ملی، واکسن کرونا را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه در استان کرمان با هماهنگی با پنج دانشگاه علوم‌پزشکی، از امروز واکسیناسیون شروع شده است، ادامه داد: خبرنگارانی که از طریق خانه مطبوعات معرفی شده‌اند یا در سامانه معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد نام آن‌ها ثبت شده یا عضو صندوق اعتباری هنر هستند، برای دریافت واکسن معرفی شده‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه  salamat.gov.ir محل، روز و ساعت دریافت واکسن را انتخاب و طبق آن عمل کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه مراکز واکسیناسیون شلوغ نیست، خبرنگاران، بدون ثبت‌نام در سامانه و با در دست داشتن کارت ملی، می‌توانند به مراکز مراجعه و واکسن را دریافت کنند و مشکل خاصی در واکسیناسیون خبرنگاران استان وجود ندارد.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان ویروس کرونا استان کرمان بیمارستان ویروس کرونا استان کرمان مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرونا در استان استان کرمان بیمارستان ها بیمار جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد

کاظم وطن‌خواه در آستانه روز علوم آزمایشگاهی درباره وضعیت شبکه آزمایشگاهی کشور اظهار کرد: بیش از ۷۵۰۰ آزمایشگاه در حوزه بهداشت و درمان در بخش‌های دولتی، خصوصی، سازمان‌ها و نهادهای مختلف به ارئه خدمت مشغول هستند. آزمایشگاه مرجع سلامت در ساختار نظام سطح‌بندی و برنامه‌ریزی شبکه ملی آزمایشگاهی کشور در راس قرار گرفته است. همچنین آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی و آزمایشگاه‌های بهداشتی در حوزه درمان و بهداشت در سطوح مختلف دیگر قرار می‌گیرند.

گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور در دستور کار

وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، برنامه گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور را بر مبنای اسناد بالادستی در دستور کار قرار داده، افزود: در حال حاضر،  برنامه راه‌اندازی و تاسیس شبکه‌های آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی در دستور کار آزمایشگاه مرجع سلامت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: لحاظ کردن برنامه شبکه‌های آزمایشگاهی در برنامه‌های ارتقای بهره‌وری وزارت بهداشت در سازمان ملی بهره‌وری ایران و همچنین لحاظ کردن برنامه « ایجاد شبکه آزمایشگاهی بهداشت طبق شیوه‌نامه آزمایشگاه مرجع» در برنامه عملیاتی و ابلاغ  آن به دانشگاه های علوم پزشکی  منتخب برای استقرار شبکه آزمایشگاهی جزو اقدماتی است که به منظور گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور انجام شده است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه استقرار شبکه آزمایشگاهی در سیستم دولتی  در سال ۱۴۰۲ در دانشگاه‌های منتخب به نحو مطلوبی انجام شده، اظهار کرد: طبق اسناد بالادستی، استقرار شبکه آزمایشگاهی در سایر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تا پایان سال ۱۴۰۲ به میزان حداقل ۸۵ درصد به سرانجام رسیده است.

وطن‌خواه با بیان اینکه آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری بیشتر در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه  تشخیص بسیاری از بیماری‌های تحت مراقبت به تخصص علمی ویژه، صرف هزینه زیاد برای راه‌اندازی آزمایش‌های فوق‌تخصصی و در نتیجه تجهیز آزمایشگاه نیاز دارد که در مواردی به‌دلیل عدم بروز و شیوع کم یا مقطعی بودن بیماری، تاسیس آزمایشگاه تخصصی در همه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مقرون به صرفه نیست، به همین دلیل برای این بیماری‌ها، آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت، انتخاب و اعتبار بخشی شده‌اند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت علاوه بر شرح وظایف مشترک، درارتباط با بیماری‌های مختلف شرح وظایف خاصی نیز بر عهده دارند. آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری عمدتا در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند که تعداد آزمایشگاه‌های از این دست، ۲۱ مورد است.

وطن‌خواه با اشاره به ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی کشور برای بیماری‌های نوپدید خاطرنشان کرد: ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی و افزایش دامنه آزمایش‌های تشخیصی حوزه معاونت بهداشت از کووید-۱۹ به سایر عوامل بیماری‌زا که منشاء بالقوه تهدیدات زیستی هستند، از جمله CCHF، «تب دانگ»، «چیکن‌گونیا»، «سیاه زخم» و «لپتوسپیروز» در دانشگاه‌های منتخب ظرفیتی را برای تشخیص این گروه از بیماری‌های نوپدید و باز پدید ایجاد کرده که در حال توسعه است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درباره هزینه آزمایش‌ بیماری‌های نوپدید گفت: هزینه انجام آزمایش کووید-۱۹ بر اساس تعرفه مصوب گرفته می‌شود و در دیگر موارد براساس محاسبات دقیق و کارشناسی تعیین شده و پس از طی مراحل قانونی به تصویب می‌رسد. در صورت لزوم، تمام این موارد حسب مورد قابل بازنگری است.

وطن‌خواه با اشاره به ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: با توجه به پاندمی کووید-۱۹، حجم زیادی از آزمایش‌های مختلف در شبکه آزمایشگاهی کشور به خصوص در بخش دولتی انجام شد که سبب فرسوده شدن ناوگان تجهیزات آزمایشگاهی شد. تا کنون در دو مرحله و با استفاده از وام بانک جهانی، بخشی از تجهیزات اصلی آزمایشگاهی شامل سل کانتر، اتوآنالایزر، ایمونواسی آنالایزر، میکروسکوپ، کشت خون خودکار، تعیین هویت و آنتی بیوگرام خودکار و همچنین دستگاه RT PCR تامین شده که حدود ۳۰ درصد از نیاز بخش دولتی را برطرف کرده است.

تجهیزات آزمایشگاهی بخش خصوصی نیازمند نوسازی

وی ادامه داد: در بخش خصوصی نیز نیاز به نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی به خصوص سیستم‌های بسته وجود دارد که امیدواریم در تعامل با اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی نسبت به بهبود وضعیت تجهیزات آزمایشگاهی گام‌های موثری برداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • مراجعه بیش از ۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل در نوروز ۱۴۰۳
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل به بیش از ۳۳ هزار بیمار