Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@00:00:25 GMT

مرکز ثقل مهرواره ایجاد مشارکت مردمی بود

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۳۸۱۸

مرکز ثقل مهرواره ایجاد مشارکت مردمی بود

حجت الاسلام حسن شعبانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با توجه به پایان نخستین مهرواره محله همدل، اظهار داشت: در شرایطی که همه گمان می‌کردند مشارکت‌های مردمی به حداقل رسیده است سازمان تبلیغات اسلامی کاری کرد کارستان و بنیاد هدایت کاری کرد که مردم از هر رنگ و صنفی پای کار بیایند.

مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی اظهار داشت: عملکرد مهرواره سبب شد حتی اهل سنت نیز با برنامه سازمان تبلیغات اسلامی حس بگیرند؛ اینکه بیش از ۵۰ هزار مسئله ثبت شود، کار بسیار مهمی است؛ استان ما نیز با ثبت ۲۸۰۰ مسئله در این مهرواره مشارکت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: نقطه ثقل مهرواره این بود که توانست مردم را به مشارکت بکشاند و بخصوص که این برنامه قبل از انتخابات اتفاق افتاد. برخی تصور می‌کنند که مردم ما نسبت به اطرافشان بی خیال هستند اما همین مردم در این مهرواره ۵۰ مسئله را طرح می‌کند و برای حل آنها اظهار آمادگی می‌کند؛ این نتیجه کار سازمان تبلیغات اسلامی و بنیاد هدایت است.

حجت الاسلام شعبانی تصریح کرد: امکان ادامه کار مهرواره وجود دارد و این طرح می‌تواند تا چندین سال ادامه پیدا کند، به این شرط که تکراری و کلیشه‌ای نشود و مردم لمس کنند که مهرواره حلال مسائل است و افرادی که به حل مسائل می‌پردازند را معرفی می‌کند.

کد خبر 5272161

منبع: مهر

کلیدواژه: مهرواره محله همدل حسن شعبانی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا بوشهر عید غدیر خم گرگان خطبه های نماز جمعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عکس استانها محرم 1400 اردبیل ایلام تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۳۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش مشهد مهربان با مشارکت مردم

ایسنا/خراسان رضوی معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: پویش مشهد مهربان در سال ۱۴۰۳ با ولادت امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده و در روز ولادت امام رضا(ع) پایان می‌یابد که امیدواریم امسال تعداد افراد مشارکت‌کننده به ۱۰۰ هزار نفر برسد.

مهدی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص پویش مشهد مهربان اظهار کرد: با توجه به اینکه عده‌ای ناخواسته و به طور غیر عمد نظیر تصادف، بدهی یا دیه و امثال آن در زندان به سر می‌برند و خانواده‌های آنان پریشان و مستاصل هستند، به عمل خیرخواهانه مقام معظم رهبری که همه ساله مصادف با عید سعید فطر اقدام به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد می‌کنند، تاسی کردیم.

وی افزود: با توجه به فرمایشات ایشان در دیدار دی‌ماه سال گذشته با ائمه جماعات در خصوص لزوم تشویق مردم به مشارکت در امور خیریه از جمله آزادسازی زندانیان، شایسته است مومنین و اهل خیر همکاری کرده و با پرداخت دیه و قروض افراد مستمندی که زندانی هستند، اقدام به آزادی آن‌ها کنند که در پیشگاه خداوند عملی محبوب‌تر از این‌گونه کمک‌ها به مومنین نیست.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: شوراهای اجتماعی محلات همچون سال‌های گذشته در نظر دارند با استفاده بهینه از ظرفیت ماه مبارک رمضان، شب‌های قدر و ظرفیت مردم نوع‌دوست، نیکوکاران و خیرین محلی، در راستای تقویت اخلاق اجتماعی و روحیه خیرخواهانه با مشارکت تشکل‌ها و مراکز نیکوکاری محله نسبت به آزادی زندانیان محله اقدام کنند.

ابراهیمی با بیان اینکه یکی از مهمترین ایده‌های شوراهای اجتماعی محلات که در ۳ سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ موجب جذب مشارکت بسیاری از شهروندان شده، پویش مردمی مشهد مهربان است، عنوان کرد: این پویش با هدف آزادسازی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد راه‌اندازی شد و توانست به همت شوراهای اجتماعی محلات و خیرین محلی در سال اول ۴۰۰۰ نفر، سال دوم بیش از ۱۰ هزار و در سال سوم بیش از ۲۲ هزار نفر مشارکت‌کننده را در آزادی چندین زندانی سهیم کند.

وی بیان کرد: این پویش در سال ۱۴۰۳ با ولادت امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده و در روز ولادت امام رضا(ع) پایان می‌یابد. امیدواریم امسال با مشارکت شورای محلات و شورای هیئات مذهبی مشارکت افزایش پیدا کند و تعداد افراد مشارکت‌کننده به ۱۰۰ هزار نفر برسد تا زندانیان بدهکار غیرعمد در زندان نداشته باشیم.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و پویش مشهد مهربان، ظرفیت‌ ارزشمندی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است. فارغ از میزان کمکی که از مردم جمع‌آوری می‌شود، مشارکت مردم و در واقع انسجام و همدلی بسیار مهم است.

ابراهیمی تصریح کرد: در پویش مشهد مهربان با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی و شوراهای اجتماعی محلات و بدون استفاده از بودجه‌های دولتی ۷۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه بازگشتند. بازگشت این ۷۰۰ کودک موجب کاهش کودکان کار، کاهش زباله‌گردی و خشونت در شهر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ توصیه رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس برای جهش تولید
  • پویش مشهد مهربان با مشارکت مردم
  • ۶۴ هزار کردستانی در مسابقه پیامکی «زندگی با آیه‌ها» شرکت کردند
  • مراسم افطاری سازمان تبلیغات اسلامی در استایوم آزادی کار بزرگی بود
  • عملیاتی کردن بازار آب و ایجاد تشکل آب بران در سال جدید با جدیت پیگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی و دولتی پای کار ترویج طرح «زندگی با آیه‌ها» باشند
  • تظاهرات مردم ورامین در دفاع از مردم مظلوم غزه
  • مشارکت مردم بر پایه توجه به نظرات شهروندان است
  • توجه به بایسته های مشارکت مردم در عرصه جهش تولید
  • رسانه و تبلیغات کلید تحقق شعار سال ۱۴۰۳