Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین لرستان: احمدحسین فتایی افزود: این پروژه از لیست پروژه‌های استانی خارج شده بود که با رایزنی‌های صورت گرفته طی 2 سال گذشته و حمایت‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، امسال ۳۵ میلیارد ریال اعتبار به آن اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد:  در صورت تخصیص کامل، می‌توان مشکل مکان آموزشی برای هنرستان‌های پسرانه و دخترانه در خرم‌آباد را برای سال تحصیلی آینده مرتفع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
فتایی تصریح کرد:  در رشته‌های مختلف هنری از جمله هنرهای تجسمی، نمایش، موسیقی و سینما از ظرفیت‌های بالقوه‌ای برخوردار است که می‌توان با آموزش‌های تخصصی این ظرفیت را بالفعل نمود.
 
وی افزود: بر همین اساس با پیگیری‌های صورت گرفته مجوز تاسیس دومین هنرستان هنرهای زیبای پسرانه استان در شهرستان بروجرد و موافقت‌های اولیه در راستای ایجاد 2 هنرستان هنرهای زیبای دختران در شهرستان‌های خرم آباد و بروجرد توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده و باید پیش نیازهای تحقق آن در استان فراهم گردد.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: مکان آموزشی مناسب، نیرو و کادر اداری و آموزشی و تخصیص اعتبارات لازم از محل استانی، مهم‌ترین پیش نیازهای این اتفاق مهم است که با تعاملات بین دستگاهی میان ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش به دنبال تحقق آن هستیم.
 
فتایی ادامه داد: صدور مجوز تاسیس هنرستان‌های هنرهای زیبای دختران نیازمند مصوبه شورای آموزشی استان است.
وی بیان کرد: برای سال تحصیلی جاری ساختمان هنرستان هنرهای زیبا در بروجرد با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آماده شده و  در خرم‌آباد همچون سال‌های گذشته نیازمند همکاری و مساعدت آموزش و پرورش هستیم که امیدواریم تا آماده شدن پروژه تخصصی در منطقه گلدشت خرم آباد  از فضاهای موجود برای رفع این مشکل استفاده شود.
 
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان اظهار کرد: زنجیره آموزشی استان در زمینه هنر در سال‌های اخیر پیشرفت داشته و در صورت تاسیس هنرستان های مذکور به استان‌های برخوردار کشور نزدیک می‌شویم.
 
فرید رحمتی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت هنرمندان تحصیل کرده استان در رشته‌های مختلف هنرهای تجسمی، سینما، نمایش و موسیقی می‌تواند پاسخ‌گوی کادر آموزشی و اداری هنرستان‌های مذکور باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اختصاص اعتبار فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرستان هنرهای خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۳۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج هزار میلیارد ریال برای جبران سیل سیستان و بلوچستان اختصاص یافت

مجید محبی  بیان کرد: بعد از اتمام سیل در جنوب سیستان و بلوچستان روند بازسازی در حوزه‌های مختلف آغاز شده و اعتبارات لازم در حوزه بحران برای دستگاه‌های خسارت‌دیده تخصیص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: عمده خسارات وارده به بخش کشاورزی در شهرستان‌های زرآباد، دشتیاری، چابهار، قصرقند، نیک‌شهر، کنارک، راسک، فنوج، سرباز، سیب و سوران و مهرستان است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در حال حاضر استاندار به همراه مدیران دستگاه‌های مختلف از روند بازسازی‌ها در حوزه راه و جاده، کشاورزی و دیگر بخش‌ها در حال بررسی میدانی هستند تا از نزدیک شاهد خدمت‌رسانی به مردم باشند.

وی افزود: از همان ابتدا تمام هم‌وغم مسوولان و متولیان امر کمک‌رسانی و امدادرسانی به سیل‌زدگان بود و این موضوع به‌وضوح در منطقه قابل‌لمس است.

محبی اظهار کرد: همچنین در تلاش هستیم تا خانه‌های خسارت‌دیده از سیل، تا پایان فروردین مشمول بیمه حوادث شوند و به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

وی با بیان اینکه احداث هر سد جدید ۱۲ تا ۱۳ هزار همت هزینه دارد، گفت:۲۴۰ میلیون مترمکعب آب تنها در پشت سد کهیر ذخیره شده و هم اکنون ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب در پشت سدهای استان ذخیره شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه روند خدمت‌رسانی با سرعت و دقت خوبی در حال انجام و این حجم از کار در حوادث استان بی‌سابقه بوده، خاطرنشان کرد: همه تلاش ما بر این است تا در کمترین زمان ممکن خسارت‌ها جبران شود و از این به بعد تکرار حوادث طبیعی باعث این حجم عظیم از خسارات نشود و از ظرفیت این آب‌ها برای بحران خشکسالی استفاده شود.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • توسعه هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش غیردولتی در سال ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل خط دوم راه آهن زنجان به قزوین
  • ۱۳ پروژه ملی استان اردبیل در اولویت تکمیل است
  • شبکه کشاورزی مغان ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دارد
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد برای تکمیل پایگاه امداد و نجات انجیلاق
  • پنج هزار میلیارد ریال برای جبران سیل سیستان و بلوچستان اختصاص یافت
  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض الحسنه با هدف حمایت از تولید
  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض الحسنه به تولید در ۱۴۰۳
  • شتاب دراجرای طرح‌های آب و‌خاک آذربایجان غربی با اختصاص اعتبار ویژه
  • جشن روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی در اهر