Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - انشای "علم بهتر است یا ثروت؟!" یکی از پرکاربردترین موضوعات در ذهن دانش‌آموز و دانشجو است که این امر با اقتصاد دانش‌بنیان و تولید علم به ثروت عینیت می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، اغلب دانش آموزان در دوران تحصیل خود حداقل یکبار در مورد اینکه "علم بهتر است یا ثروت؟" انشا نوشته اند، قصه‌ها بافته‌اند و به یکی از علامت سوال‌هایی تبدیل شده که ذهن دانش‌آموزان را درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سوال برای بزرگسالان هم گاهی بی جواب می‌ماند ولی باید گفت علمی سودمندتر است که بتواند به ثروت تبدیل شود، مشکلی از مشکلات را حل کرده و تولید و ارزش افزوده ایجاد کند، لذا ظرفیت‌های تولید علم باید به تولید ثروت هم بیانجامد تا دوگانه علم و ثروت در کنار هم قرار گیرند، نه در مقابل هم.

این ظرفیت بزرگ در کشور ما وجود دارد و باید در بخش عظیمی که بالقوه است، به بالفعل تبدیل شود. معتقدیم این ظرفیت‌ها می‌تواند کشور را یکی از شکوفاترین اقتصادهای دنیا کند و شکوفایی این ظرفیت‌ها هم نیاز به معجزه ندارد بلکه باید مسئولان ما بتوانند نحوه شکوفایی آن را با اهتمام و همت بالا بیابند و موانع را رفع کنند که شرط آن مدیریت جدی برای استفاده از ظرفیت‌هاست.

در مورد این موضوع و راهکارهای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان در استان آذربایجان شرقی با دکتر عبدالرضا واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و تعدادی از کارشناسان به گفت‌وگو پرداختیم.

نقش‌آفرینی 180 شرکت‌ دانش‌بنیان در اقتصاد آذربایجان شرقی 

عبدالرضا واعظی، با اشاره به اینکه برای درک اقتصاد دانش‌بنیان با اقتصاد غیر دانش‌بنیان باید مقایسه‌ای با یکدیگر داشته باشیم، گفت: علم و ثروت باهم در تضاد نیستند و باید باهم رشد کنند. تا دیروز اقتصاد را به معادن و نفت و... وابسته کرده بودیم در حالی که پشتوانه اقتصاد، انسان و فکر اوست. معادن و نفت و... مواد اولیه اقتصاد دانش بنیان است، نفت را در خدمت اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهیم نه اینکه با خام فروشی پول حقوق بدهیم.

وی با بیان اینکه پژوهش در شرکت‌های دولتی و دانشگاه‌ها به دلیل اینکه اهمیتی ندارد که از این پژوهش، ثروت به دست بیاوریم، معمولا علم به ثروت تبدیل نمی‌شود، افزود: شرکت‌های بخش خصوصی به دلیل اینکه برای آنها ایجاد درآمد از علم اهمیت دارد، به اقتصاد دانش‌بنیان روی آورده‌اند که این برای ما و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده اهمیت جدی دارد.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، تاکسی‌های اینترنتی و فروشگاه‌های اینترنتی تا تولید کنندگان قطعات و تجهیزات دانش‌بنیان را بخشی از نقش آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد دانست و ابراز داشت: تحصیل کردگان دانشگاه که آموزش را در دانشگاه دیده اند، پژوهش و تبدیل ایده به محصول را در شرکت خود انجام می‌دهند و به تولید ثروت منجر می‌شود.

امضای تفاهم‌نامه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان با تأکید بر بومی‌سازیتوضیحات "معاون مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان" درباره خبر حذف 1800 شرکت دانش‌بنیان از گردونه دانش‌بنیانیشرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه آب و انرژی حمایت می‌شوندحذف 1800 شرکت دانش‌بنیان از لیست دانش‌بنیان‌ها!

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان ایده را به بازار رسانده و اکنون اغلب مردم حداقل در گوشی‌های خود از این اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنند، گفت: اکنون 180 شرکت دانش‌بنیان بزرگ با تولید انبوه در استان داریم که برخی از این شرکت‌ها از صفر شروع کرده، رشد کردند، اکنون چندین برابر پارک علم هستند و مشکلات صنعت استان را رفع می‌کنند.

واعظی با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم کشور را از اقتصاد نفتی جدا کنیم، ابراز داشت: در این راستا شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید قطعات تحریمی و کمک به تولید، نقش جدی در اقتصاد کشور ایفا کردند.

انتهای پیام /111/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان اقتصاد دانش بنیان آذربایجان شرقی دانش بنیان دانش بنیان ظرفیت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور ظهر پنجشنبه در نشست استاندار با شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: پیش بینی می‌شود شمار محصولات دانشمندان در سال جاری ۱۵۰۰ کالا افزایش شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۹۵۶ قلم کالای دانش بنیان در استان تولید شد، گفت: پیش بینی می‌شود این میزان در سال جاری به ۱۵۰۰ فقره برسد.

نخبگان زنجیره توسعه مازندران هستند

استاندار مازندران نیز با اشاره به اینکه معیار ارزیابی مدیران و ارزیابی آنان استفاده از رفیت‌های نخبگان و دانش بنیانی است، گفت نخبگان زنجیره توسعه مازندران به شمار می‌روند.

یوسف نوری در جلسه با جامعه نخبگان ا بیان اینکه امروز اسیر مدیریت‌های فرسایشی هستیم تصریح کرد دستگاه‌های اجرایی باید از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنند.

وی با عنوان اینکه دانش پژوهان جوان و نخبگان باید مورد حمایت قرار گیرند تصریح کرده نخبگان محرک جامعه برای رسیدن به خودکفایی و قله دانایی است.

در این نشست فعالان شرکت‌های دانش بنیان در استان به بیان مسائل و انتظارات فراروی پرداختند.

کد خبر 6088520

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»