Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصرسه‌شنبه روابط عمومی ابن مرکز، دکتر سید محمد رضا آقایی افزود: کسانی که در سامانه از قبل به عنوان دریافت کننده انسولین ثبت نام کردند، می‌توانند با مراجعه به سایت سلامت محل، روز و ساعت دریافت واکسن را انتخاب کنند و نیازی به انتظار برای دریافت پیامک نوبت‌دهی نیست.

وی ادامه داد: بیماران دیابتی دریافت کننده انسولین که قبلا در سامانه ثبت‌نام نکردند در روزهای اداری می‌توانند از ساعت ۸ تا ۱۲ به مرکز تحقیقاتی درمانی یادشده  برای تشکیل پرونده مراجعه کنند و یا در صورت داشتن هرگونه سوال با شماره ۳۷۲۸۳۲۳۷ تماس بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد تصریح کرد: ۱۰۰ هزار بیمار دیابتی در استان وجود دارد که از این تعداد حدود ۲۰ هزار نفر انسولین دریافت می‌کنند.

جمعیت استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است.

همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در شبانه‌روز گذشته مطابق استاندارد سازمان جهانی بهدشت ۵۶۵ فرد جدید مبتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان شناسایی شدند و ۱۰ نفر هم در این مدت بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کردند.

به گزارش دوشنبه‌شب روابط عمومی این دانشگاه، ابراهیم سلمانی افزود: در این مدت از یک هزار و ۲۲۴ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا،  در مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی نمونه برداری شد.

وی ادامه داد: از این تعداد ۷۶ نفر در بیمارستان‌های استان بستری شدند و ۴۸۹ نفر هم در منزل دوره نقاهت( قرنطینه خانگی) خود را طی می‌کنند.

از ابتدای شیوع کرونا از اوایل اسفندماه ۱۳۹۸ تاکنون ۷۰ هزار و ۸۲۹ فرد مبتلا به این ویروس در استان شناسایی شدند که از این تعداد یکهزار و ۹۶۰ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ فوت کردند.

- به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقای جنوبی که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده اس

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 بیماری واکسن کرونا دیابت بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت ایرانیان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 بیماری ویروس کرونا کووید 19 بیماری واکسن کرونا دیابت بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • شایع‌ترین بیماریهای متقاضیان حج تمتع خراسان رضوی فشارخون و دیابت است