Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست مشترکی با معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی، استاندار کرمان، نماینده بافت و رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و سیل و خسارت‌های وارده به دلیل خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی که در محصولات کشاورزی کرمان از سال‌های گذشته در این استان شاهد هستیم باید در این زمینه تصمیمات جدی اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پورابراهیمی افزود: عدم تخصیص اعتبارات مناسب در بخش کشاورزی در حوزه آب و خاک آبیاری‌های نوین و مشکلات مربوط به سیل اخیر که موجب از بین رفتن قنوات زیادی در بخش راین و سایر مناطق استان کرمان همچون بافت، بردسیر و سایر مناطق شده است مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است

 پورابراهیمی در ادامه با اشاره به مصوبات این نشست گفت: ۳۷ میلیارد تومان اعتبار مربوط به (مرمت) قنوات برای شمال استان توافق و مصوب شد.

او بیان کرد: ۷۰ میلیارد تومان در حوزه وزارت جهاد کشاورزی در زمینه خشکسالی شمال استان کرمان مصوب شد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با هماهنگی با وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه اعتبارات بخش سازمان مدیریت بحران کشور با توجه به نشست‌های اخیر از طریق سازمان برنامه و بودجه و از طریق خزانه کشور عملیاتی شود.

در ادامه این نشست استاندار کرمان گزارشی از اقدامات انجام شده در بخش کشاورزی این استان ارائه کرد.

همچنین در این نشست نماینده بافت، رابر و ارزوییه نیز مشکلات و مسائل حوزه انتخابیه خود را مطرح و به خسارات سیل، خشکسالی و از بین رفتن محصولات کشاورزی به دلیل تغییرات جوی طی یک تا دو سال گذشته اشاره کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز مجموعه ماموریت‌های این معاونت را در حوزه‌های کشوری تشریح کرد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خشکسالی جهاد کشاورزی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۴۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ هزار خانوار بوشهری از طرح کالابرگ الکترونیکی استقبال کردند

به گزارش خبرنگار مهر، مصدق کشاورزی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: از آغاز این طرح در تاریخ ۱۷ بهمن ماه تا کنون بالغ بر ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال یارانه مضاعف در طرح فجرانه به بوشهری‌ها تعلق گرفت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر تاریخ پایان مرحله دوم طرح فجرانه کالابرگ ۱۷ فروردین ماه اعلام کرد و افزود: اعتبار مرحله سوم از ۱۸ فروردین ماه برای سرپرستان خانوار فعال می‌شود.

مصدق کشاورزی بیان کرد: اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد.

وی گفت: مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود.

وی تصریح کرد: خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کنند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

کشاورزی اظهار داشت: خانوارهای مشمول طرح می‌توانند اقلام سبد غذایی را طی یک ماه و متناسب با نیاز خود خرید نمایند و اجباری در خرید تمام اقلام به صورت یک جا وجود ندارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر افزود: خانوارهای مشمول طرح می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های مجهز شده به زیرساخت طرح کالابرگ الکترونیکی نسبت به خرید اقلام اساسی و بهره مندی از این حمایت تشویقی اقدام کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه اعتبار هرماه باید در همان ماه استفاده شود و قابل انتقال به ماه بعد نیست از مشمولان دهک اول تا هفتم درآمدی خواست ظرف مدت باقیمانده از یارانه تشویقی دولت بهره مند شوند.

کد خبر 6063053

دیگر خبرها

  • طرح‌های کشاورزی در انتظار ابلاغ اعتبار/ تولیدات باغی افزایش یافت
  • شبکه کشاورزی مغان ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دارد
  • ۴۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کردستان طی سال گذشته
  • فعال کردن کارگاه‌های راکد برای حفظ اشتغال مورد توجه باشد
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • جهاد کشاورزی اجازه تخریب باغات را ندهد
  • ۱۸۵ هزار خانوار بوشهری از طرح کالابرگ الکترونیکی استقبال کردند
  • راه‌اندازی ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی حوزه کشاورزی در لرستان
  • تامین آب پایدار به یکی از چالش‌های اساسی کشور تبدیل شده است
  • امهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه ابلاغ شد