Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-20@16:09:00 GMT

این عادت‌های سرطان زا را ترک کنید!

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۵۴۴۰

برخی از عادت‌های روزانه ما بسیار خطرناک هستند و می‌توانند باعث سرطان شوند. ناطقان: وب سایت سلامت و تناسب اندام eatthis در گزارش جدید، برخی از عاداتی را که می‌تواند منجر به تعدادی از سرطان‌های کشنده شود، برشمرده است.

این گزارش می‌گوید که پیشگیری از سرطان ممکن است فقط با اصلاح برخی از شیوه‌های زندگی مانند تغذیه، وزن بدن، فعالیت بدنی و سیگار کشیدن متوقف نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این موارد تنها عناصر روزمره شما نیستند که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند؛ به گونه‌ای که برخی عادات غافلگیرکننده وجود دارند که می‌توانند منجر به سرطان شوند.

خواب ناکافی

مطالعات مکرر پزشکی به افراد مبتلا به داشتن خواب کافی هشدار می‌دهد (بزرگسالان هر شب ۷ تا ۹ ساعت با کیفیت خوب بخوابند) و تحقیقات فزآینده‌ای نشان می‌دهد که خواب کم خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

بنیاد ملی خواب ایالات متحده می‌گوید: خواب ناکافی ممکن است به طور غیر مستقیم خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد و کم خوابی با چاقی ارتباط تنگاتنگی دارد، بنابراین شیوع بسیاری از انواع سرطان را افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، کمبود خواب با مشکلات سیستم ایمنی بدن مانند التهاب مداوم مرتبط است که تصور می‌شود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

تنهایی

مطالعات به این نتیجه رسیده اند که تنهایی می‌تواند باعث التهاب در بدن شود. با گذشت زمان، این ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

بر اساس مطالعه منتشر شده در آنتی اکسیدان‌ها و ردوکس سیگنالینگ، التهاب مزمن ناشی از تنهایی، ممکن است مکانیسم اصلی ایجاد بیماری‌های جدی مانند تصلب شرایین، سرطان و بیماری‌های دژنراتیو باشد. در این زمینه، محققان فنلاندی دریافتند که افراد میانسال که احساس تنهایی می‌کردند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

الکل

به گفته انجمن سرطان آمریکا، مصرف الکل خطر ابتلا به حداقل هفت نوع سرطان از جمله دهان، گلو، سینه، روده بزرگ، راست روده و مری را افزایش می‌دهد.

یک مطالعه منتشر شده در Lancet Oncology نشان داد که ۴ درصد مورد از این هفت سرطان در سراسر جهان با مصرف الکل تشخیص داده شده است.

مکمل‌های غذایی

مقامات پزشکی به طور رسمی به عدم مصرف مکمل‌های ویتامین E و بتاکاروتن توصیه و بر خطر آن‌ها تاکید کرده اند؛ به گونه‌ای که این مکمل‌ها ممکن است خطر ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی را افزایش دهند.

جان وانگ محقق مرکز پزشکی شهر بوستون در ایالت ماساچوست آمریکا می‌گوید: شواهد نشان می‌دهد که مصرف ویتامین E هیچ فایده‌ای ندارد و بتاکاروتن می‌تواند مضر باشد، زیرا خطر ابتلا به سرطان ریه را در افرادی که قبلاً در معرض خطر هستند، مانند افرادی که سیگار می‌کشند، افزایش می‌دهد کما اینکه می‌تواند با افزایش خطر مرگ بر اثر بیماری قلبی یا سکته شود.

تماشای تلویزیون

بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که بیش از دو ساعت در روز به تماشای تلویزیون می‌پردازند، در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در سنین پایین هستند.

انجمن سرطان آمریکا که به همه بزرگسالان توصیه می‌کند حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت با شدت متوسط ​​ (یا ۷۵ دقیقه فعالیت شدید) در هفته انجام دهند، می‌گوید: فعالیت بدنی به بهبود سطح هورمون‌ها و نحوه عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: عادت ها ، سرطان زا ، خطرناک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عادت ها سرطان زا خطرناک خطر ابتلا به سرطان را افزایش افزایش می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۵۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش رشد جمعیت متوقف شده است/ آغاز پویش ملی سرطان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، روز شنبه در نشست خبری هفته سلامت، افزود: برنامه سلامت خانواده در ایران مورد توجه مجامع بین المللی قرار گرفته است.

وی گفت: نماینده منطقه سازمان جهانی بهداشت از اجرای طرح‌های پیشگیرانه در جمهوری اسلامی ایران ابراز رضایت کرد.

فرشیدی افزود: طرح‌های سلامت بر اساس اخلاق و نگرش اسلامی ما مربوط به تمام آحاد بشریت است.

وی ادامه داد: ۷ آوریل با شعار سلامت من حق من از سوی سازمان جهانی بهداشت اعلام شده است.

معاون وزیر بهداشت گفت: از آنجا که شعار سال جهش تولید و مشارکت مردم است توجه به مشارکت مردمی در امور سلامت از اولویت‌های وزارت بهداشت است.

فرشیدی بر لزوم ارتقای آموزش در زمینه سلامت به منظور افزایش مشارکت مردمی در این حوزه تاکید کرد و گفت: با همکاری آموزش و پرورش آموزش سلامت به دانش آموزان بخشی از پویش‌های سلامت در کشور است.

وی افزود: از مشارکت دانش آموزان برای اطلاع رسانی به خانواده‌ها و ترغیب آنان به مشارکت در پویش‌های ملی سلامت، بهره گرفته خواهد شد.

فرشیدی اضافه کرد: توجه به بهداشت محیط از آلودگی هوا تا استاندارد تشعشعات همچنین سلامت روانی، سلامت تغذیه و سلامت محیط در این زمینه کنترل می‌شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از اختلالات جسمی عامل روحی و روانی دارد، افزود: با حفظ سلامت روحی و روانی جامعه به ویژه در گروه‌های نوجوان و جوان، موجب ارتقای سلامت در جامعه و کاهش تنش‌های اجتماعی خواهیم بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: مراکز سراج با حضور ۳ مشاوره روانشناس تا سه برابر افزایش یافته است.

فرشیدی گفت: رسانه زیربنای اطلاع رسانی در زمین سلامت با اولویت سلامت خانواده است که در پویش‌های ملی نقش و تأثیر رسانه‌ها در افزایش میزان مشارکت در پویش‌های ملی کاملاً واضح و قابل تقدیر بود.

معاون وزیر بهداشت گفت: سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شده و این یک نشانه خوب برای آغاز افزایش رشد جمعیت در سال ۱۴۰۳ باشیم.

وی افزود اجرای طرح نفس به منظور کاهش و کنترل سقط جنین در کشور و همچنین افزایش مراکز درمان ناباروری در برنامه‌های این حوزه است.

فرشیدی اضافه کرد: ورزش، تغذیه و کاهش استرس موجب سلامت افراد جامعه است.

وی گفت: سلامت خانواده، رشد جمعیت و کاهش بیماری‌های غیر واگیر سه اولویت معاونت بهداشت در سال ۱۴۰۳ است.

فرشیدی گفت: پویش هپاتیت B در کشور آغاز می‌شود و واکسن سرطان دهانه رحم نیز در کشور تلقیح می‌شود.

فرشیدی بر لزوم کنترل مصرف مواد قندی و نمکی همچنین روغن در مواد غذایی تاکید کرد و گفت: باید به استانداردهای مصرف این مواد مضر در جهان دست یابیم.

وی اضافه کرد: هزار و ۸۰۰ نانوایی با آرد سبوس‌دار نان کامل به مصرف کنندگان می‌دهند.

وی افزود: امسال پویش ملی سرطان برای یک نوع از سرطان‌های رایج در کشور برگزار خواهد شد.

فرشیدی با تبریک روز ملی آزمایشگاه گفت: تجمیع آزمایشگاه‌ها از سال گذشته آغاز شده است و امسال نیز ادامه خواهد یافت و تمام آزمایشگاه‌های کشور به سامانه وزارت بهداشت متصل خواهد شد.

وی گفت: آمارهای کشوری در این زمینه به منظور مدیریت سلامت جامعه بسیار تأثیرگذار است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر لزوم ارتقای سلامت با اولویت عشایر در کشور تاکید کرد و گفت امسال ارتقای سلامت با موضوع دهان و دندان برای یک میلیون و پانصد هزار نفر از عشایر کشور اجرا می‌شود.

وی گفت: ارتقای سواد سلامت و همچنین آموزش‌ها در زمینه سلامت از اولویت‌های امسال وزارت بهداشت برای اجرای شعار سال است.

کد خبر 6083260 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عوامل خطرزای سرطان در زندگی روزمره
  • کاهش رشد جمعیت متوقف شده است/ آغاز پویش ملی سرطان
  • عوامل خطرزای سرطان در زندگی روزمره را بشناسید
  • استرس می‌تواند عامل رفلاکس و سوزش معده شود؟
  • آبله مرغان؛ بیماری شایع اولین فصل سال
  • جوانان بیش تری به سرطان مبتلا می‌شوند آیا می‌توانم ریسک خود را کاهش دهم؟
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی/ از کاهش وزن تا پوست سالم(+روش تهیه)
  • دلایل افزایش وزن که از آن بی خبر هستید
  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • افزایش ابتلا به بیماری کبدی با این نوشیدنی شیرین