Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@01:38:12 GMT

مرکز بستری موقت بیماران کرونایی در بابل فعال شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۶۹۷۵

مرکز بستری موقت بیماران کرونایی در بابل فعال شد

به گزارش ایرنا ، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت و شهرستان بیش از ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیرپوشش دارد از مدتی پیش نسبت به پرشدن تخت های بیمارستانی هشدار داده و اقدامات لازم را برای برپایی مرکز موقت انجام داده بودند.

مسئولان این دانشگاه هفتم مرداد ماه جاری در نشستی با حضور مدیر مخابرات منطقه مازندران و فرمانده سپاه بابل بر ضرورت تجهیز سالن ورزشی مخابرات منطقه مازندران در این شهرستان به عنوان  اقامتگاه تاکید کرده بودند ، مرکزی که اکنون پذیرش بیماران کرونایی در آن شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیرش بیماران کرونایی در مرکز بستری موقت حاج قاسم سلیمانی بابل در حالی از سه شنبه شب آغاز شد که آمار بستری بیماران کرونایی در این شهرستان به یکهزار و ۸۰ نفر رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفت گو با خبرنگار ایرنا با اعلام آغاز پذیرش بیماران کرونایی در این مرکز موقت ، گفت : برای کاهش حجم ورودی به بیمارستان های بابل این مرکز به بیماران کرونایی که نیاز به درمان سرپایی دارند خدمت رسانی می کند.

دکتر سید فرزاد جلالی افزود: برخی از بیماران کرونایی که بیماری خفیف تری دارند در این مرکز به مدت دو الی سه ساعت حضور می یابند و برخی از داروهای کرونایی به آنها تزریق و سپس به قرنطینه در منازل می روند.

وی اظهار داشت : با آغاز فعالیت این مرکز نه تنها به بیماران سرپایی بهتر خدمت رسانی می شود ، بلکه حجم ورودی به بیمارستان ها و اشغال تخت های مراکز درمانی هم کمتر خواهد شد.

دکتر جلالی با اظهار این که موج پنجم کرونا در بابل هنوز به نقطه پیک نرسیده است و به همین دلیل هم راه اندازی مرکز موقت ضروری بود ، توضیح داد : تاکنون بیش از ۱۲۲ هزار دوز واکسن کرونا در بابل تزریق شده است و ظرفیت روزانه تزریق هم از چهار هزار دز به مرز ۶ هزار دز رسیده است.

وی افزود : در صورتی که تولیدات داخلی واکسن برکت و انیسیتو پاستور به دست ما برسد سرعت تزریق واکسن در بابل شتاب بیشتری می گیرد.

جلالی گفت : هر چند همکاران مراکز بهداشت و درمان ما بشدت خسته شده اند ، اما خدمت رسانی ادامه دارد و انتظار می رود که مردم به طور جدی از شرکت در دورهمی ها پرهیز کنند چرا که بیشترین آمار بستری ها به دلیل شرکت در نشست های جمعی خانوادگی است.

طبق آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۲۲۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی این شهرستان بستری و ۱۶۷ بیمار هم ترخیص شدند. آمار مجموع بیماران بستری در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه هم به یکهزار و ۸۰ نفر رسیده است که از این تعداد ۴۷ بیمار کرونایی بدحال در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی بستری هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران بابل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران بابل ویروس کرونا مازندران بابل بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرایند مجوز دهی کودکستان‌ها در سراسر کشور انجام شد

مجتبی همتی فر، رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سازمان تعلیم و تربیت کودک در انتهای سازماندهی و ساماندهی مراکز فعال پیشین است.

وی افزود: مجوز این مراکز بر اساس قوانین و ضوابط جدید مورد بررسی و پالایش قرار می‌گیرد.

او با بیان این که برخی از مراکز بر اساس قوانین، بیشترین فعالیت را می‌کنند؛ افزود: این مراکز باید خود را با قوانین جدید تطبیق داده و در صورت نیاز قوانین آن‌ها اصلاح شود. پایگاه اطلاعاتی این مراکز ایجاد و به مردم اعلام می‌شود.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: فرایند مجوزدهی در سراسر کشور به صورت همزمان و مجازی انجام شده است.

همتی فر با بیان این که فرایند مجوز کودکستان‌ها مقدمات قابل توجهی داشته؛ افزود: تدوین و تصویب آئین‌نامه‌ها، طراحی سامانه پایگاه و الکترونیک سازی و صفحه الکترونیکی تنظیم تعهدات انجام شده است.

بر اساس ماده ۲ از «راهنمای دریافت مجوز تأسیس و فعال‌سازی خدمات کودکستانی برای دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و نهادهای عمومی دولتی و غیر دولتی»، دستگاه‌ها، نهادها و موسسات مشمول برای اخذ مجوز تاسیس کودکستان وابسته (با مجوز حقوقی) باید ابتدا با مراجعه به درگاه ملی مجوزها و بارگذاری مدارک تعیین شده، از جمله ثبت شناسه ملی دستگاهی اقدام کنند.

مخاطبان برای اطلاع بیشتر می‌توانند به «راهنمای دریافت مجوز تأسیس و فعال‌سازی خدمات کودکستانی برای دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی» به نشانی B۲n.ir/smttk.۹ مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی
  • فرایند مجوز دهی کودکستان‌ها در سراسر کشور انجام شد
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج