Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان از بهره برداری طرح اضطراری آبرسانی به این شهرستان تا پایان شهریور ماه خبر داد و بیان کرد: اجرای این طرح می‌تواند انتقال ۲۰۰ لیتر در ثانیه یا حتی بیشتر آب به همدان را به دنبال داشته باشد.

او افزود: تاکنون ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این طرح به استان اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مسئول اظهار داشت: با بهره گیری موثر از ظرفیت طرح بلند مدت آبرسانی به همدان، طرح اضطراری شامل ۷۰ کیلومتر خط انتقال و ۱۵ هزار متر مکعب مخزن است.

او اضافه کرد: بیشترین حجم اجرایی طرح اضطراری آبرسانی همدان انجام شده است که با رفع نواقص موجود از سوی قرارگاه خاتم الانبیا به عنوان پیمانکار شرکت آب منطقه‌ای، تا پایان شهریور اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

او تاکید کرد: در شرایط کنونی که به دلیل کاهش بارش‌ها نسبت به سال گذشته همدان در وضعیت بحرانی و خشکسالی شدید و بی‌سابقه قرار گرفته است، اجرای این طرح می‌تواند راه حلی برای مقابله با این خشکسالی و کاهش بخشی از تنش آبی شهر همدان باشد.


مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر مصرف آب شرب همدان حدود ۱۷۵۰ لیتر در ثانیه و معادل ۵۲ میلیون متر مکعب در سال است، عنوان کرد: با توجه به کاهش آبدهی چاه‌های آب شرب حدود ۷۴ درصد از آب شرب همدان از طریق منابع سطحی و ۲۶ درصد از طریق آب‌های زیرزمینی با استفاده از چاه‌های حفر شده در دشت همدان و بهار تامین می‌شود.

ستوده با بیان اینکه چاه‌های حفر شده از منابع مهم تامین آب شرب در همدان به شمار می‌رود، افزود: شرکت آب منطقه‌ای تاکنون مجوز ۱۲۸ حلقه چاه آب شرب شهری را با دبی ۲۷ میلیون متر مکعب در سال برای شهر همدان صادر کرده است که به گفته آبفا در حال حاضر تنها حدود ۷۰ حلقه آن‌ها با دبی ۴۵۰ لیتر در ثانیه فعال هستند.

او ابراز داشت: با توجه به قدمت حفاری و بهره‌برداری این چاه‌ها و پمپاژ دائمی آن‌ها و افت سطح آب‌های زیرزمینی، کف شکنی، لایروبی و یا تغییر محل آن‌ها به منظور افزایش آبدهی که بتواند کسری میزان آب شرب شهر همدان را جبران کند، طبق توافق بعمل آمده با آب و فاضلاب استان، مقرر شد تعدادی از چاه‌های موجود مجددا حفاری و تجهیز شود.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب منطقه ای همدان طرح آبرسانی شرکت آب منطقه ای طرح اضطراری چاه ها آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۷۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به گرمسار و نیروگاه خورشیدی

طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار با هدف ارتقای کیفیت و پایداری آب شرب و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی در استان سمنان با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های سفر دوم دولت مردمی به استان سمنان، طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار را به بهره‌برداری رساند.

اجرای 23 کیلومتر لوله فولادی به قطر 800 میلی متر با ظرفیت 630 لیتر بر ثانیه جهت تامین 20.5 میلیون مترمکعب آب شرب و صنعت شهرستان‌های گرمسار، آرادان و شهر ایوانکی از ویژگی‌های این طرح است.

همچنین احداث ایستگاه پمپاژ به شهر جدید ایوانکی با ایجاد 3 کیلومتر خط انتقال و احداث مخزن پمپاژ، احداث مخزن 100 متر مکعبی روستای ایج، تامین آب شرب روستای ارمیان با احداث خط انتقال آب به طول 18 کیلومتر و احداث مخزن 1000 متر مکعبی راه‌بند مهدی‌شهر از دیگر طرح‌های صنعت آب و فاضلاب در استان سمنان است که با حضور رئیس جمهور افتتاح شد و باعث ارتقای قابل توجه کیفیت و پایداری آب مصرفی این بخش‌ها خواهد شد.

همچنین با حضور رئیس جمهور 33 مگاوات برق از محل نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی وارد مدار شد و به این ترتیب ظرفیت تولید برق نیروگاهی استان سمنان به هزار و 100 مگاوات افزایش یافت.

بازدید رئیسی از یک واحد تولید کاشی و سرامیک در سمنان

رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های سفر یک روزه خود به استان سمنان از یک واحد تولید کاشی و سرامیک در شهرستان سمنان بازدید کرد.

سید ابراهیم رئیسی در این بازدید با حضور در خط تولید این کارخانه کاشی و سرامیک با کارگران فعال در این خط تولید دیدار و گفت‌وگو کرد.

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور و عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت رئیسی را در این بازدید همراهی کردند. این شرکت تولیدی یکی از 201 واحد راکدی است که در دولت سیزدهم در استان سمنان شده است. 

دولت رفع ناترازی در تولید برق را پیگیری می‌کند

ابراهیم رئیسی در حاشیه افتتاح فاز توسعه نیروگاه سیکل ترکیبی سمنان، اظهار داشت: 22 هزار مگاوات ناترازی داشتیم که همکاران ما در وزارتخانه‌های نیرو و صمت تلاش کردند که بتوانیم تولید برق داشته باشیم و نیروگاه‌ها فعال شوند.

وی افزود: در اقدامی جهادی هشت هزار مگاوات برق داخل مدار تولید شد و به رفع بخشی از ناترازی‌ها کمک کرد.

رئیس جمهور اضافه کرد: این نیروگاه با ظرفیت 366 مگاوات در حال انجام کار است که با انجام کار جهادی و در زمانی بسیار محدود به نتیجه رسیده که جا دارد از همه عوامل تشکر و قدردانی کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۱۵۰۰ حلقه چاه بدون پروانه مازندران
  • ساماندهی ۵ هزار چاه کشاورزی در مازندران
  • آبرسانی به ۵۰۰۰ روستای کشور
  • مسدود شدن ۲۰۵ چاه غیرمجاز در مازندران
  • تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران
  • پیشرفت ۹۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی به روستاها در آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی سمنان
  • بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به گرمسار و نیروگاه خورشیدی
  • ۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است
  • آبرسانی به ۵۸۰ روستا در اولویت مدیریت آذربایجان‌شرقی