Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، سردبیر روزنامه اینترنتی رأی الیوم و تحلیلگر سرشناس عرب با اشاره به قدرت فزاینده اقتصادی و نظامی چین و جهش این کشور برای تبدیل شدن به ابرقدرت اقتصادی و نظامی در جهان، نوشت: تحریم‌های آمریکا علیه پکن موجب شد چین کالا‌هایی تحریمی را در کشورش بسازد همان کاری که ایران انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا باور دارد رویارویی با چین در صدر اولویت‌های امنیت ملی کشورش قرار دارد و همان راهبرد دولت جمهوری خواه دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق را در قبال چین در پیش گرفته است با این تفاوت اساسی که بایدن نمی‌خواهد کشورش به تنهایی این بار سنگین را بردارد و به دنبال تشکیل ائتلافی متشکل از هند و استرالیا و کره جنوبی و شاید ژاپن است تا ناتوی کوچکی که پایگاهش شرق آسیا باشد تشکیل شود.

اهمیت افغانستان در مرز‌های مشترکش با منطقه ترکمنستان شرقی (ایغور) است که ۷۵ کیلومتر با غرب چین مرز مشترک دارد و دارای جغرافیای بسیار صعب العبور کوهستانی و شبیه منطقه تورا بورا است که مجاهدان افغان و عرب و بعد‌ها شبکه القاعده از آن برای از پا انداختن نیرو‌های شوروی سابق استفاده کردند. بر اساس اطلاعات درز یافته در آمریکا درباره مختصات جنگ آینده، واشنگتن امیدوار است این منطقه مرزی را به نقطه آغاز جدیدی تبدیل کند تا نسخه دومی باشد که  از آن علیه چین استفاده می‌شود.

در ادامه این گزارش آمده است: حضور ناو‌های هواپیمابر آمریکایی در دریای جنوبی چین نیز نقطه اصطکاکی است که شاید جبهه دیگر و حتی مهمترین جبهه در نبرد آینده باشد. رهبری چین در حال حاضر برای تشکیل ائتلاف چهارجانبه یا پنج جانبه با حضور روسیه و ایران و کره شمالی و در کنار پاکستان برای مقابله با ائتلاف «تاد» آمریکا تلاش می‌کند. انتظار می‌رود پاکستان در هر جنگی در آینده با توجه به رشد همگرایی هند با آمریکا و رژیم صهیونیستی در کنار چین نقش بزرگی ایفا کند.

ارتش چین پس از ارتش‌های آمریکا و روسیه در فهرست قوی‌ترین ارتش‌های جهان قرار دارد که به ۳۵۰ کلاهک هسته‌ای و ۴۸ فروند زیردریایی و هزاران بالگرد و پهپاد و موشک‌های مختلف مجهز است، اما آن چیزی که واشنگتن را این روزها، بیشتر نگران کرده، شش موردی است که در گزارش‌های شماری از نشریات آمریکایی متخصص در امور نظامی آمده است:

نخست، توسعه اسکادران پهپادی به ویژه پهپاد‌های انتحاری که با یکدیگر بدون مداخله انسان و بر اساس فرآیند نبرد‌ها با یکدیگر هماهنگی می‌کنند.

دوم، اینکه اقدام چین به هزینه کردن میلیارد‌ها دلار برای ارتقای موشک‌هایی که سرعتشان بیش از بیست برابر سرعت صوت است و چین را قادر می‌سازد به اهدافی که صد‌ها مایل فاصله دارند ظرف چند ثانیه حمله کند.

سوم، تولید ماده گرامین که ۲۰۰ برابر محکم‌تر از فولاد است و هم اکنون از این ماده برای پوشش موشک‌های بالستیک و تانک‌ها و خودرو‌های زرهی و سپر‌های محافظ سربازان و بالگرد‌های بزرگ و جنگنده‌های بمب افکن و رزمی استفاده می‌شود.

چهارم، اقدام رهبران چین به افزایش شش و هشت دهم درصدی بودجه امسال است که به یک تریلیون و چهارصد میلیون یوان معادل ۲۱۷ میلیارد دلار رسیده است و انتظار می‌رود طی سال‌های آینده این رقم به دو برابر و حتی بیشتر افزایش یابد و همین باعث می‌شود که بودجه نظامی چین پس از آمریکا در رتبه دوم در جهان قرار گیرد.

پنجم، نمونه چینی موسوم به دیکتاتوری فناوری یعنی استفاده از فناوری نوین در جاسوسی و جمع آوری اطلاعات و کنترل بر جمعیت. واشنگتن در حال حاضر با همه شیوه‌ها و ابزار‌ها برای جلوگیری از گسترش این نمونه که نشانگر برتری چین در میدان هوش مصنوعی است تلاش می‌کند.

ششم، اقدام آمریکا به تحریم واردات از چین و تحریم شرکت‌های چینی نتایج معکوسی داشته، زیرا چین را مجبور کرده است به خود متکی شود و جایگزین‌های کالا‌های آمریکایی را در داخل تولید کند و به خودش متکی شود؛ همان کاری که ایران در رویارویی با این تحریم‌ها طی سی سال گذشته انجام داده است.

چین، قدرت نوظهور جهانی است که با سرعت صوت در حال ترقی است و پس از آنکه در میدان‌های رشد اقتصادی جهش‌های بزرگی کرده است که می‌تواند آمریکا و دلارش را نهایتا تا ده سال دیگر از تخت به زیر بکشد الان وارد میدان تولیدات جنگی شده و این مطلبی است که رئیس جمهور چین در سخنرانی اش به آن اشاره کرد یعنی تولیدات نوین و بسیار پیشرفته که چین را قادر می‌سازد نه تنها ابرقدرت و قوی‌ترین کشور از نظر نظامی شود بلکه در صدر کشور‌های صادر کننده سلاح نیز قرار خواهد گرفت.

حرکت شرکت‌های متعدد سرمایه گذاری غربی برای خرید پول چین و اوراق این کشور در این روز‌ها و اقبال گسترده در غرب به آموزش زبان چینی و افزایش تعداد بخش‌های تاریخ و تمدن چین در دانشگاه‌های غرب؛ همگی نشانگر مختصات نقشه قدرت در جهان در سال‌های آینده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قدرت اقتصادی تحریم چین قدرت نظامی دولت چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۰۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی نشان دهنده امید ملت ایران به آینده است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در این دیدار با ادای احترام به مقام شامخ شهدا ، ایثارگران ، فرهیختگان ، پژوهشگران ، دانشمندان و فعالان عرصه‌های مختلف و مردم ولایتمدار استان سمنان  گفت : استان سمنان مردمی با ایمان و همیشه حاضر در عرصه‌های مختلف از جمله دفاع مقدس، دفاع از حریم و حرم داشته و این حضور بسیار پررنگ و ارزشمند و مثال زدنی در کنار وجود وجود علما و فرهیختگان استانی و وجود سرداران و مردم با بصیرت و زمان شناس همواره مورد احترام بوده و هست.
رئیسی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر امیدوار بودن به آینده گفت :دشمن تلاش می کند امید مردم را به ناامیدی تبدیل و بی‌دینی را به جای دینداری ترویج کند .

وی گفت : دشمن با ایجاد شبهات علمی  و گسترش آن بین جوانان و مردم ایمان و امید را که دو هدف اساسی برای یک ملت است هدف قرار داده است .

رئیس جمهور گفت : دشمن تولید و رشد اقتصادی ما را نمی‌خواست و به دنبال رکود و تعطیلی کارخانجات بود، اما فعال شدن هشت هزار و ۴۰۰  کارخانه و کارگاه و بازگشت آنها به خط تولید نشان از امید و ایمان مردم ایران دارد
 رئیسی با اشاره به بازگشت ۲۰۱ واحد راکد به عرصه تولید و ایجاد اشتغال برای چهاز هزار و ۵۰۰ نفر ، از مدیران و کارگران قدردانی کرد و گفت : دشمن نمی‌خواهد کشاورزی رونق داشته باشد و به دنبال این است که ما وارد کننده کالای اساسی باشیم، اما تولید کالای اساسی در حال حاضر ۲۲ درصد رشد داشته و این باعث خشم دشمنان شده است .
رئیس جمهور گفت : تلاش می شود دیگر واحد تولیدی تعطیل نشود و مسئولین اجازه نمی‌دهند هیچ واحدی دوباره غیر فعال شود.
دکتر رئیسی، اتمام ۲۱۱ پروژه نیمه تمام از گذشته را از اقدامات خوب صورت گرفته دانست و با اشاره به مصوبات دور اول سفر گفت : افتتاح نیروگاهی با ۳۶۶ مگاوات در استان و در مدار قرار گرفتن آن در کوتاه‌ترین زمان جای خرسندی دارد.
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود گفت : از نکات مورد توجه و خواست استان مسئله تامین آب است که مورد توجه دولت بوده و و هست و بنای دولت این است که زندگی مردم به خاطر آب ، برق ، جاده و بهداشت و دیگر موارد دچار مشکل نشود و دولت به دنبال چاره‌اندیشی برای حل مشکلات است و از کنار این مسائل عبور نمی‌کند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد : دیروز می‌گفتند روی موشک‌ها مرگ بر اسرائیل ننویسید ،اما امروز موشک‌های ما بر قلب رژیم صهیونیستی فرود می‌آید و آنها را متوجه نسل کشی می‌کند و آنچه رهبری و شهدا و فرهیختگان به ما آموختند این است که در تمام بخش های نظامی سیاسی و اقتصادی ما می‌توانیم.

دیگر خبرها

  • ایران دارای توانمندی های یک ابرقدرت است
  • دیگر کسی آمریکا را به عنوان ابرقدرت قبول ندارد
  • رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • رشد اقتصادی نشان دهنده امید ملت ایران به آینده است
  • کارشناسان آمریکایی: اوکراین و اسراییل تبدیل به آزمایشگاه های جنگی روسیه و ایران شده اند
  • کدام استان‌ها کمترین سهم را از تبدیل مجوز‌های صنفی دارند؟
  • کدام استان ها کمترین سهم از تبدیل مجوزهای صنفی دارند؟
  • طرح جدید آمریکا و کشورهای عربی برای آینده غزه
  • مودی چگونه هند را از تله فقر نجات داد؟ | تبدیل هند به پنجمین قدرت اقتصادی جهان