Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون میزان تسهیلات پرداختی بانک در حوزه اشتغال پایدار روستایی و عشایری را ۲۶ هزار میلیارد ریال اعلام نمود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بانک توسعه تعاون، سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از بانک های عامل این طرح عملکرد قابل توجهی در این سرفصل داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ۲۶ هزار و ۳۸۱ طرح در ۳۱ استان کشور با تسهیلات پرداخت شده از سوی بانک توسعه تعاون توانسته اند بیش از ۵۰ هزار شغل پایدار ایجاد کنند.
فتاحی خاطر نشان کرد: بررسی و بازبینی طرح های مشمول دریافت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری نشان می دهد که کمترین انحراف در این نوع تسهیلات وجود دارد.
وی با مروری بر آمار استانها گفت: استان های کرمانشاه با ۴۷۴۵ طرح ،سیستان و بلوچستان با ۱۹۵۹ طرح، گلستان با ۱۴۴۴ طرح، گیلان با ۱۳۴۱ طرح و فارس با ۱۱۸۰ طرح در رتبه اول تا پنجم استفاده کنندگان ازتسهیلات پایدار اشتغال روستایی وعشایری هستند.
رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون با تبیین فرآیند طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری گفت: این طرح از نیمه دوم سال ۹۶ در چهار بانک و موسسه عامل آغاز شده است و هم اکنون در فاز پنجم اجرای پروژه قرار داریم . بانک توسعه تعاون در این طرح ثابت کرد که از چابکی و نیروی انسانی توانمند برخوردار است، چرا که در فاز چهارم این طرح تعهدات بانک به صورت حداکثری اجرایی گردیده است.
فتاحی افزود: تا پایان فاز چهارم ۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.همچنین در فاز پنجم قصد داریم میزان تسهیلات بانک توسعه تعاون را به ۳۲ هزار میلیارد ریال برسانیم.
وی گفت: بر اساس مکانیزم پیشنهاد شده ارکان برنامه ریزی طرح مقرر است از محل باز پرداخت اقساط پرداختی فازهای ابتدایی بتوانیم تسهیلات بیشتری به روستاییان و عشایر پرداخت شود .
فتاحی با بیان مشمولیت معرفی شدگان کمیته امداد، بنیاد شهید و سازمان بهزیستی در این طرح گفت: همچنین ۱۲ هزار و ۳۲۶ طرح نهادهای حمایتی بیش از ۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات در سرفصل طرح اشتغال پایدار روستایی دریافت کرده‌اند.

 تسهیلات اعطایی در قالب طرح اشتغال روستایی و عشایری بر اساس محل قرارگیری طرح و نوع پروژه نرخ سود ۶ تا ۹ درصد را دارد و دوره بازپرداخت تسهیلات تا ۹ سال می تواند به طول بینجامد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون اشتغال پايدار روستايي تسهيلات هزار میلیارد ریال روستایی و عشایری بانک توسعه تعاون تسهیلات پرداخت اشتغال پایدار ۲۶ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۱۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان نویدرضا فراهانی روز چهارشنبه گفت‌: تولید در گلخانه ۱۰ برابر تولید در فضای باز است از سویی دیگر این نوع کشت ارزش افزوده خوبی به همراه دارد.

وی ادامه داد: به دلیل رویکرد صادرات‌محور محصولات گلخانه‌ای با رونق این نوع کشت، امکان صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای منطقه فراهم شده و سود خوبی عاید گلخانه‌داران می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان به توسعه گلخانه‌ها در گلستان اشاره کرد و توضیح داد: سیاست توسعه گلخانه‌های کشور مبتنی بر مطالعاتی بود که توسط وزارت جهاد کشاورزی در اواسط دهه ۹۰ انجام شد و براساس آن پس از تصویب هیات دولت، توسعه کشت گلخانه‌ای در کل کشور کلید خورد.

فراهانی با اشاره به اینکه در سایه کمک‌های دولت، محصولات کشاورزی از فضای باز به فضای زیرپوشش گلخانه منتقل شدند، بیان کرد: گلستان به دلیل برخورداری از اقلیم‌های متفاوت از جمله مناطقی است که برای توسعه کشت گلخانه‌ای شناسایی شده و در راستای آن دولت برای توسعه گلخانه‌ها در مناطق مستعد، اعطای تسهیلات و صدور مجوز به متقاضیان کمک کرد.

وی به حمایت های جهاد کشاورزی از متقاضیان احداث گلخانه اشاره کرد و توضیح داد: انجام هر فعالیتی نیاز به دانش و تجربه دارد لذا علاقه‌مندان به این حوزه باید از حداقل اطلاعات و دانش در حوزه کشت گلخانه‌ای برخوردار باشند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان حداقل مساحت مورد نیاز برای احداث گلخانه در روستاها را چهار هزار متر مربع زمین اعلام کرد و گفت: حداقل سه هزار متر مربع از زمین باید زیر پوشش گلخانه ای برود.

فراهانی از علاقه‌مندان به احداث گلخانه‌ خواست؛ سطوح بالاتری را برای احداث گلخانه انتخاب کنند تا ضمن افزایش درآمد، در آینده امکان صادرات محصولات خود را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان پس از دریافت پروانه تاسیس گلخانه می‌توانند مجوز تغییر کاربری زمین و تامین انشعابات گاز، برق را دریافت کنند در کنار آن دولت برای حمایت از این افراد، ۸۰ درصد هزینه ساخت گلخانه را در قالب تسهیلات پرداخت می‌کند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه تسهیلات احداث گلخانه با بازپرداخت پنج ساله با یک سال تنفس به متقاضیان اعطا می‌شود، افزود: تسهیلات پرداختی برای احداث گلخانه، از محل تبصره ۱۸ و با کارمزد ۱۸ درصد به متقاضیان تعلق می‌گیرد.

وی از برپایی کارگاه‌های آموزشی مستمر در طول سال برای ارتقای دانش گلخانه‌داران خبر داد و گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون برای ۴۰۰ طرح گلخانه‌ای به مساحت ۱۰۴ هکتار تسهیلات اعطا شده و ۷۷ طرح گلخانه‌ای نیز به مساحت ۵۶ هکتار در دست ساخت است.

به گفته فراهانی؛ در یک سال گذشته با توجه به محدودیت منابع مالی، روند اعطای تسهیلات کُندتر شده اما باز هم حمایت های لازم از متقاضیان وجود دارد تا اعطای تسهیلات در اولین فرصت عملیاتی شود.

استان گلستان حدود ۹۲ هکتار گلخانه فعال دارد که ۱۴ هزار تن سبزی و صیفی‌جات از این بستر تولید می‌شود، همچنین بخشی از فضای گلخانه‌ای استان به پرورش درختچه‌ها و گل‌های زینتی اختصاص یافته است.

در حال حاضر محصولات گلخانه‌ای گلستان به ۱۰ کشور صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود
  • پرداخت بیش از یک هزار فقره تسهیلات اشتغال در ایلام
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای
  • ۳۷۶ میلیاردتومان اعتبار جهت تسهیلات اشتغال و جهش تولید اختصاص یافت
  • آماده پرداخت ۲۲۳۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه ساخت مسکن روستایی هستیم
  • ثبت برند بدون دریافت مجوز امکان ندارد