Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@00:21:49 GMT

رتبه بندی معلمان

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۲۳۶۵

پس از کلی گفت‌وگوی تشکل‌ها با جناب آقای نوبخت و پیشنهاد منابع جدید به وی آن مقام مخالفت کردند بعد از سال ها مانور دادن بر مبنای اجرای برنامه "رتبه بندی معلمان" در سنوات گذشته لایحه ای در ایام پایانی دولت تحت عنوان رتبه بندی معلمان در هیئت دولت تصویب و به مجلس ارائه گردید.

جناب آقای نوبخت، آقای وزیر و سایر مسئولان بر طبل شادی کوبیدند که آرزوی چندین ساله معلمان به بار نشسته و پرداخت حقوق معلمان بر اساس ۸۰ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه ها خواهد شد همه ما معلمان از حسن ختام دولت تدبیر شاد و خندان شدیم و بر نمایندگان مجلس که به تصویب کلیات لایحه رای دادند درود فرستادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




لایحه در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر اساس ماهیت لایحه بازنویسی شد و به هیئت رئیسه ارسال شد. اما هیئت رئیسه و جناب آقای قالیباف فرمودند آیین نامه رعایت نشده و بار مالی آن بیشتر از پیش بینی دولت است لذا با اصل ۷۵ قانون اساسی مغایرت دارد.

پس از کلی گفت‌وگوی تشکل‌ها با جناب آقای نوبخت و پیشنهاد منابع جدید به وی آن مقام مخالفت کردند که بار مالی مصوبه کمیسیون آموزش و تحقیقات بسیار بالاتر از پیش‌بینی‌های دولت است.

جناب آقای نوبخت! شما "کت و شلواری برای دکمه ای دوختید". میزان منابع مالی منظور شده با ماهیت لایحه مغایرت دارد و گفته می‌شود با رعایت فرآیند بسیار سخت و سفت حداکثر ۲۵ درصد شاهد افزایش حقوق معلمان خواهیم بود نه معادل ۸۰ درصد هیات علمی؛ پس چرا این همه شعار دادید و به عبارتی می شود گفت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دست شما را در این برنامه رو کرد.

قصد داشتید بار دیگر رتبه‌بندی جعلی را این بار در قالب لایحه به خُورد معلمان دهید؟

و اما جناب آقای قالیباف و وکلای مجلس!

ما معلمان "زیادی هستیم یا زیادی" چطور برای همسان سازی حقوق هیات علمی وزارت علوم با وزارت بهداشت، افزایش حقوق هیات علمی وزارت بهداشت و یا سایر دستگاه هایی که جرات نام بردن از آن ندارم پول دارید اما برای معلمان پول ندارید.

نمی گوئید اما در فحوای کلام شما وجود دارد که تعداد معلمان زیاد است لذا افزایش حقوق معلمان بار مالی دارد.

جناب آقای قالیباف! اگر ما معلمان زیاد هستیم تعدیل نیرو انجام دهید و کالای آموزش را مانند آب، برق، گاز، تلفن.... به بخش خصوصی واگذار کنید تا جامعه برای ما تصمیم بگیرد که ما "زیادیم یا زیادی".

اگر زیاد هستیم که البته در اقتصاد ثابت شد زیاد بودن نقطه ضعف نیست بلکه نقطه قوت است هر چه تعداد مشتری یا بازار مصرف بیشتر باشد رونق اقتصادی آن بخش یا آن کشور و ملت هم بیشتر است و این موضوع در چین به اثبات رسید جمعیت چین زیاد بود اما این تهدید تبدیل به فرصت شد برای جمعیت زیاد معلمان برنامه ریزی کنید.

ما معلمان نه زیادی هستیم نه زیادی. این موضوع با ایجاد صندوق ذخیره فرهنگیان به اثبات رسید که اگر منابع ما معلمان درست هدایت می شد و به غارت نمی رفت نیاز چندانی به جیب دولت نداشته و نداریم اما "بردند و خوردند و رفتند" و ما حسرت به دل فقط نظاره گر بودیم به گونه ای که چندین سال است قوه محترم قضاییه به دنبال برگرداندن و گرفتن منابع به غارت رفته معلمان است.

چرا مدیریت شرکت های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان را به فرهنگیان واگذار نمی کنید؟

چرا فرزندان فرهنگیان در شرکت های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان استخدام نمی شوند؟

جناب آقایان!

فضای مشرف به خیابان‌های مدارس را تجاری کنید تا مدارس خود گردان شود و معلمان و دانش اموز علاوه بر گردش اقتصادی آموزش را در جامعه تجربه کنند. لایحه ایجاد معاونت اقتصادی را در آموزش و پرورش بنویسید تا به این مهم برسید.

چرا حقوق عادی ما معلمان مثل فوق العاده شغل و حق التدریس را مانند سایر دستگاه ها نمی دهید الا با سرصدا، شانتاژ خبری و منت گذاشتن آن هم اگر معاونت توسعه آموزش و پرورش مورد تفسیر قرار ندهد.

سخن پایانی با جناب آقای رئیسی ریاست منتخب جمهوری! خواهشمندیم فردی را به عنوان وزیر آموزش و پرورش به مجلس معرفی کنید که علاوه بر دانش، مورد وثوق شما باشد و با شما فاصله چندانی نداشته باشد و بدنه اجتماعی معلمان وی را به عنوان وزیر به رسمیت بشناسند.

این وزیر جدید مانند آن وزیری نباشد که آرزو به دل ماند رئیس جمهور را ببیند.
/روز نو برچسب ها: رتبه بندی فرهنگیان ، نوبخت ، مجلس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Oqv

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رتبه بندی فرهنگیان نوبخت مجلس جناب آقای نوبخت رتبه بندی ما معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه جدید مدارس غیردولتی اعلام شد

 رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی گفت: طبق این آیین‌نامه تکلیف رتبه‌بندی مدارس، شهریه دریافتی، ساعات تدریس معلمان، پوشش بیمه‌ای و همچنین نحوه برخورد با مدارسی که شهریه اضافی دریافت می‌کنند مشخص شده است.

به گزارش ایرنا، احمد محمودزاده با اشاره به نرخ مصوب شهریه در سامانه مدارس غیردولتی و هیات امنایی افزود: رقم بالاترین شهریه‌ها با احتساب فوق برنامه ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با ابلاغ آیین نامه جدید مدارس غیردولتی، تکلیف مدارس متخلف که شهریه بالاتر دریافت می‌کنند مشخص شده است.

وی ادامه داد: مدارسی که بیشتر از شهریه اعلامی دریافت کنند، با توجه به اجازه‌ای که داده شده، شهریه از حساب آن مدرسه برداشت و در اختیار خانواده‌هایی که از آن‌ها شهریه اضافی دریافت شده، قرار می‌گیرد.

در حالیکه معلمان مدارس غیردولتی همواره از بالا بودن ساعت کاری، پایین بودن حقوق و دستمزد، تاخیر در پرداخت حقوق و بیمه گلایه‌مند هستند محمودزاده با استناد به آیین نامه جدید از کاهش ساعت کاری این معلمان و افزایش حقوق آن‌ها خبر داد و اظهار کرد: قرار شده معلمان مدارس غیردولتی مقطع ابتدایی با ۲۵ ساعت تدریس به صورت تمام وقت در نظر گرفته و بیمه هم شوند.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، «حقوق این دسته از معلمان تقریبا نزدیک “نصف” نسبت به وضعیت موجود افزایش می‌یابد».

محمودزاده در ادامه با بیان اینکه در آیین‌نامه مذکور بحث رتبه‌بندی مدارس برای ثبت‌نام و تعیین شهریه مشخص شده است گفت: مدارس غیردولتی بین رتبه‌های یک تا پنج متناسب با امکانات، فضا، تجهیرات، نیروی انسانی و کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی دسته‌بندی می‌شوند که خانواده‌ها می‌توانند رتبه‌ها را در سامانه مشاهده کنند؛ البته مدارس در تابلو‌های خود نیز رتبه‌شان را نصب خواهند کرد.

به گفته محمودزاده، رتبه هر مدرسه در تعیین شهریه آن مدرسه اثرگذار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • تسری امتیازات قانون نظام رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی
  • نارضایتی معلمان شاغل و بازنشسته از افزایش حقوق رتبه‌بندی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • بلبشو در ارقام افزایش حقوق رتبه‌بندی معلمان شاغل و بازنشسته!
  • شهریه جدید مدارس غیردولتی اعلام شد