Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت تجاری در کالیفرنیا از تولید گوشی ویژه ای خبر داده که بیماران می‌توانند در حین اسکن ام آر آی از آن برای ارتباط با پزشک استفاده کنند.

شرکت آئودز می‌گوید در بسیاری از موارد بیماران در حین قرار گرفتن در دستگاه اسکن ام آر آی مشکلاتی پیدا می‌کنند و به علت ترس ناگهانی یا چالش‌های دیگر باید با سرعت موضوعاتی را به محیط بیرون منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدفون این شرکت بدون اینکه در روند ام آر آی مشکلی ایجاد کند می‌تواند برقراری ارتباط با پزشک را برای بیمار تسهیل کند.

هدفون الکترواستاتیک یادشده سی آر بی ان نام دارد و با همکاری محققان دانشکده پزشکی دانشگاه یو سی ال ای ساخته شده است. استفاده از این هدفون باعث می‌شود بیمار سروصدای ترسناک و آزاردهنده دستگاه ام آر آی را نیز نشنود. با توجه به میدان‌های مغناطیسی و الکتریکی مورد نیاز برای تهیه تصاویر پزشکی، هدفون‌های معمولی که دارای سیم پیچ متحرک و محرک‌های الکترواستاتیک هستند به راحتی قابل استفاده نیستند و استفاده از آنها می‌تواند منجر به کاهش کیفیت تصویر ام آر آی شود.

از همین رو برای تولید گوشی جدید از مبدل الکترواستاتیک جدیدی استفاده شده که دارای دیافراگمی با بار ثابت است و علائم موسیقی در قالب پالس های مساوی اما مخالف دارای ولتاژ بالا برای استاتورها (ایستانه یا بخش ثابت گوشی) ارسال می‌شود. به عبارت دیگر، هنگامی که ولتاژ مثبت به سمت یک استاتور ارسال می‌شود، یک ولتاژ منفی مساوی اما مخالف به سمت استاتور دیگر فرستاده می‌شود. در نتیجه صدا تولید و منتقل می‌شود.

هدفون‌های یادشده برای ارتقای تجربه کاربری همراه با یک سیستم سمعی و بصری نمایش فیلم و عکس در اختیار بیمار قرار می‌گیرند تا باعث حفظ آرامش و نیز حواس‌پرتی وی از شرایط ام آر آی شود. وزن این گوشی ۳۰۰ گرم بوده و در بازه فرکانسی ۲۰ تا ۴۰ هرتز و در سطح فشار صوتی بیشتر از ۱۲۰ دسی بل فعال می‌شود و هزینه استفاده از آن همراه کابل و دیگر متعلقات برقی ۴۵۰۰ دلار است./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ام آر آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!

به گزارش خبرگزاری مهر، جینگلیانگ لی، آزاده نیلغاز و همکارانش در استرالیا ابزاری ساختند که می‌تواند از روی عرق بدن، برق تولید کند. این ابزار قادر انرژی مورد نیاز ساعت هوشمند را تامین کند. آن‌ها به دنبال راهی هستند که حتی اگر بدن عرق نکرد نیز این دستگاه برق تولید کند. تنفس یکی از گزینه‌های احتمالی آن‌ها برای تولید برق است.

در مقاله‌ای که به تازگی در نشریه Device منتشر شده است، محققان دانشگاه دکین جزئیات مربوط به ساخت نانوژنراتور هیدروالکتریک را ارائه کردند، نانوژنراتوری که به صورت پوشیدنی استفاده می‌شود و می‌تواند نیاز انرژی ادوات پوشیدنی نظیر ساعت‌های هوشمند را تامین کند. این دستگاه با کمک نانومواد رسانا و از روی تبخیر عرق اقدام به تولید برق می‌کند.

تا پیش از این مکانیک نانوژنراتورهای هیدروالکتریک چندان شناخته شده نبود. با این حال، این فناوری جدید نانوورق‌های Mxene را با پشم ترکیب کرده یک مؤلفه الکتروشیمیایی فعال ایجاد کرده است.

جینگلیانگ لی از محققان این پروژه می‌گوید: « وسیله کوچکی را تصور کنید که می‌توانید مانند دستبند یا هدبند بپوشید؛ این ابزار از عرق شما برق تولید می‌کند. این دستگاه فقط به مقدار کمی عرق برای کار کردن نیاز دارد فقط چند قطره برای پوشاندن سطح دستگاه کافی است. هرچند این دستگاه برای تولید جریان به عرق نیاز دارد، اما از آنجا که دستگاه به خازن وصل شده است، جریان تولید شده را می‌تواند ذخیره کند. بنابراین لازم نیست که فرد به صورت دائمی عرق کند! مشابه با تولید برق خورشیدی، جریان تولید شده را می‌توان به تدریج در یک دستگاه دیگر ذخیره کرد.»

آمارها نشان می‌دهند که بیش از نیمی از استرالیایی‌ها تناسب اندام خود را با تلفن هوشمند، ساعت هوشمند یا ادوات دیگر ردیابی می‌کنند.

قبل از اینکه این فناوری برای فروش عمومی تجاری‌سازی شود، توسعه بیشتری لازم دارد. با این حال، به نظر می‌رسد این دستگاه نوید ابزاری آسان و کم‌هزینه برای ساخت باشد. با نگاهی به آینده، این تیم تحقیقاتی امیدوار است راهی پیدا کند که در صورت عرق نکردن هم دستگاه بتواند برق تولید کند. لی می‌گوید که آن‌ها به دنبال توسعه این دستگاه هستند تا بتواند از رطوبت تولید شده توسط تنفس، برق تولید کند.

کد خبر 6086107 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • کمک فوری/ حال این دو مادر بیمار خوب نیست
  • تولید سامانه هوشمند تجهیزات ساختمانی
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است
  • نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس)
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • اقتباس بهترین راه ارتباط کودکان با سینما
  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!