Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، منتخبین ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران قرار است که احتمالا امروز شهردار تهران را انتخاب کنند. همزمان تخریب ها علیه 3 گزینه نهایی به اوج خود رسیده و برخی تلاش می کنند با عملیات رسانه ای بعضا توام با بی اخلاقی در تصمیم گیری اعضای شورای شهر اثر بگذارند.

در همین رابطه اخباری مبنی بر خداحافظی پیرهادی و زاکانی از کاندیداتوری شهرداری تهران به دلیل مشکلات قانونی(مثل مرتبط نبودن مدرک تحصیلی برای علیرضا زاکانی و سابقه اجرایی برای محسن  پیرهادی)  منتشر شد و علیرضا نادعلی منتخب شورای ششم در این باره گفت: این خبر صحت ندارد و تمام این خبرهای منفی کار مخالفان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اخباری مبنی بر اینکه مازیار حسینی نمی تواند در مشاغل حساس مشغول به کار شود هم منتشر شده اما پیگیری های نشان می دهد که به هیچ وجه، چنین امری واقعیت ندارد و وی مشکل و منعی در این مورد ندارد و ادعاها در این مورد، کذب و شایعه‌سازی است.

بر اساس این گزارش، "بخشنامه تعیین مدارک و رشته های تحصیلی موضوع تبصره ۱ ماده ۳ آیین نامه اجرایی شرایط احراز تصدی سمت شهردار مصوب ۹۷/۹/۲۵ هیات وزیران" گروه های تحصیلی را به ۴ حوزه فنی ومهندسی، علوم تجربی، علوم انسانی و هنر تقسیم کرده و ذیل بند ج با صراحت از گروه علوم سیاسی به عنوان رشته مرتبط برای تصدی سمت شهردار نام برده است.

در مورد سوابق کاری، در بند چ آیین نامه فوق الذکر، مقرر گردیده که شهرداران شهرهای با جمعیت بیش از یک میلیون نفر باید حداقل ۹ سال سابقه مدیریت ارشد داشته باشند. بر اساس تبصره ۲ همین بند، هر مقطع تحصیلی بالاتر از کارشناسی به منزله یک سال سابقه مدیریت لحاظ می گردد.
گفته می شود شانس علیرضا زاکانی و مازیار حسینی برای تصدی شهرداری تهران بیشتر است.
موافقان زاکانی در شورای شهر معتقدند که به دلیل مشکلات کلیدی پایتخت و بدهی های گسترده و مشکلات تلمبار شده شهر، باید فردی سکان دار اداره پایتخت شود که در تراز ملی بوده و بتواند از ظرفیت های سایر قوا برای رفع مشکلات شهر استفاده نماید. 

همچنین این افراد با اشاره به وضعیت نابسامان شهرداری در موضوع سلامت و شفافیت اداری، معتقدند اداره شهر تهران نیازمند تصمیمات شجاعانه و انگیزه مقابله با فساد را دارد که بتوان با برطرف کردن این موانع، کارآمدی را در پایتخت ملموس کرد.

از سوی دیگر موافقان مازیار حسینی هم معتقدند که  شهر باید توسط یک مدیر با تحصیلات مرتبط و آشنا به امور شهر اداره شود تا بتواند مشکلات را برطرف کند. 
این افراد معتقدند حسینی به عنوان معاون شهرداری تهران در دوران مدیریت قالیباف به عنوان یکی از دوره های موفق مدیریت شهری و نیز معاونت وزیر راه در دو سال گذشته، شایستگی لازم برای اداره شهر تهران را کسب کرده است.  

با این حال برخی رسانه ها تاکید دارند که فشارهای از بیرون بر انتخاب شهردار وجود دارد اما این موضوع از سوی منتخبین رد شده است.

مهدی چمران رئیس موقت شورای اسلامی شهر تهران در این باره گفت: اعضای شورای شهر به صورت مستقل و آزاد شهردار تهران را انتخاب می کند همانطور که در قانون بر این موضوع تاکید شده است و فشاری وجود ندارد.

انتخاب شهردار آینده تهران به ایستگاه آخر رسیده است و قرار است منتخبین تصمیم گیری نهایی را انجام دهند حال باید دید که کلیدار بهشت کیست؟

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهردار تهران تخریب پیرهادی مدرک تحصیلی مشاغل حساس مازیار حسینی مهدی چمران انتخاب شهردار شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، بنا به اخبار رسیده از صحن شورا، جلسه امروز با موضوع پاسخ‌گویی "حسین مهدی‌زاده" شهردار ارومیه به ۹ سوال ۸ تن از اعضای شورا برگزار شد.

در این جلسه بعد از پاسخ شهردار به سوالات اعضای شورا و بعد از رای گیری اعضای شورای شهر نسبت به پاسخ‌های شهردار قانع نشدند و استیضاح شهردار ارومیه با ۶ رأی مثبت اعضا تأیید شد.

به گفته سخنگوی شورای شهر، ریاست شورا حداکثر تا ۱۰ روز موظف به تعیین وقت جلسه استیضاح و رأی‌گیری در این خصوص خواهد بود.

گفتنی است، چنانچه در آن جلسه ۸ نفر از اعضا شورای شهر به برکناری شهردار رأی بدهند وی برکنار و سرپرست جدید از بین پرسنل شهرداری ارومیه انتخاب خواهد شد و اگر آرا برکناری به حد نصاب لازم نرسید حسین مهدی‌زاده کماکان شهردار باقی خواهدماند.

در ماه‌های اخیر انتقادات زیادی از عملکرد شهردار ارومیه مطرح شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898406

دیگر خبرها

  • رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه
  • شورای شهر رأی به استیضاح شهردار ارومیه داد
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا
  • توزیع متوازن خدمات محله‌ای و عمرانی در محلات کم‌برخوردار تبریز
  • جلسه درویش در مورد توسعه ورزشگاه درفشی‌فر
  • جان تماشاخانه سنگلج را به خطر نیاندازید
  • برخی از سازمان‌های شهرداری اصفهان در حل مشکلات ناکارآمد هستند
  • کمربندی ۱۵ خرداد شهرکرد در آستانه تکمیل شدن
  • تکمیل ۱۵ خرداد شهرکرد؛ بزودی
  • آغاز به کار ۲۶ ایستگاه تندرستی همزمان با هفته سلامت