Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- یکی از فعالیت‌های مهم جهاد دانشگاهی در استان بوشهر تدوین طرح‌های دریامحور و اقتصاد کرانه‌ای است که در این راستا شهرک زیست فناورانه طراحی و اجرایی شد که برای تکمیل زیرساخت‌‌های آن نیاز به ۳۰ میلیارد تومان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، یکی از نهادهایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان امام راحل راه‌اندازی شد جهاد دانشگاهی است که این نهاد در 16 مرداد سال 1359 فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهاد دانشگاهی که در سه حوزه علمی، آموزشی و پرورشی فعالیت می‌کند نقش مهم و تاثیرگذاری در تحقق مطالبات جامعه هدف و خودکفایی کشور در عرصه برنامه‌های فناوری دارد.

جهادگران دانشگاهی با روحیه جهادی و تفکر انقلابی و رویکرد خودکفایی تاکنون پروژه‌ها و برنامه‌های متعددی بر اساس نیاز جامعه طراحی، تدوین، عملیاتی و راه‌اندازی کرده است.

مأموریت عمده جهاد دانشگاهی در عرصه تحقیقات علمی و گسترش فعالیت‌‌های فرهنگی است که در این راستا گام‌های مهم و موثر برداشته شده است.

جهاد دانشگاهی بوشهر در سال 1396 فعالیت خود را آغاز کرد و از زمان تأسیس تاکنون در این مدت کوتاه بر اساس ظرفیت‌های استان بوشهر و مطالبات جامعه طرح‌های مهم طراحی و اجرا کرده است.

برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جهاد دانشگاهی تدوین شد

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر با بیان اینکه این نهاد با بهره‌گیری از توانمندی جوانان تحصیل‌کرده و کارآفرین طرح‌های مهم اجرا کرده است اظهار داشت: در این راستا برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جهاد دانشگاهی تدوین شده است.

علی احمدی‌زاده با بیان اینکه در عرصه پژوهش و فناوری برای خودکفایی علمی تلاش‌های زیادی شده است خاطر نشان کرد: یکی از ظرفیت‌های مهم استان ساحلی بوشهر، طرح‌های آبزیپروری است که پرورش ماهی در قفس در دستور کار استان قرار دارد.

وی تأمین زیرساخت‌های پرورش ماهی در قفس در دریا را یکی از برنامه‌های جهاد دانشگاهی دانست و بیان کرد: برای تأمین بچه ماهی سی‌باس طرح آن تدوین و عملیاتی شد که در این راستا ضمن تخصیص 8 میلیارد تومان از محل اعتبارات اقتصاد مقاومتی، همین میزان اعتبار در سفر رئیس جمهور به بوشهر مصوب شد که تخصیص نیافت.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر با اشاره به تولید بچه ماهی با تلاش کارشناسان تصریح کرد: در این راستا مرکز تولید و تکثیر بچه ماهی برای پرورش با ظرفیت یک میلیون قطعه وارد مدار تولید شد.

ظرفیت تولید پرورش ماهی در قفس استان بوشهر 200 هزار تن است

احمدی‌زاده ظرفیت تولید پرورش ماهی در قفس را 200 هزار تن در سال دانست و افزود: با تکمیل زنجیره تولید برای پرورش ماهی در قفس در خلیج‌فارس تولید این آبزی فراهم می‌شود که نقش مهمی در تأمین نیاز جامعه و صادرات دارد.

وی با بیان اینکه قبلاً بچه ماهی با تخصیص ارز از کشورهای تایلند و استرالیا وارد می‌شود خاطر نشان کرد: اکنون در بوشهر ضمن تولید بچه ماهی برای پرورش در قفس در خلیج فارس، تولید غذای آبزیان پرورشی آغاز شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر از آغاز ساخت مجتمع آبزیان دریایی تحت عنوان شهرک زیست فناورانه خبر داد و افزود: این شهرک در راستای طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر سالانه 5 میلیون قطعه بچه ماهی سی‌باس در شهرک زیست فناورانه دلوار عملیات اجرایی آن آغاز شد.

احمدی‌زاده با بیان اینکه طرح یاد شده در قالب طرح‌های 31 گانه اقتصاد مقاومتی کشور مصوب شده است تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور با انعقاد تفاهم‌نامه 8 میلیارد تومان اعتبار مصوب شد که محقق نشد.

وی ضرورت تکمیل این شهرک را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک زیست فناورانه اقتصاد دریا محور و اقتصاد کرانه‌ای استان بوشهر نیاز به 30 میلیارد تومان است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر از تبدیل این استان به هاب نفت، گاز، آبزیپروری و اقتصاد کرانه‌ای خبر داد و خاطر نشان کرد: در این راستا با مدیریت جهادی و انقلابی، طرح‌های یاد شده اجرایی و راه‌اندازی می‌شود

مرکز تکثیر بچه ماهی پرورشی در جهاد دانشگاهی بوشهر وارد مدار تولید شدجهاد دانشگاهی از جهاد علمی تا علم جهادیرئیس جهاد دانشگاهی: تحقق اقتصاد دانش بنیان مأموریت جهاد دانشگاهی است‌

احمدی‌زاده با بیان اینکه در یک سال گذشته، بیش از 16 تفاهم‌نامه با ‌دستگاه‌های مختلف منعقد شده است افزود: در این راستا 4 سند مهم پژوهشی استان شامل سند اجتماعی استان، ارتقا جایگاه زنان و خانواده، اشتغال و توانمندسازی زنان سرپرست خانواده به این نهاد واگذار شده است.

وی آغاز فعالیت ، مرکز افکارسنجی، مرکز خون بند ناف و سلول‌های بنیادی، مرکز آموزش نفت و گاز، آموزش الکترونیکی را دیگر برنامه‌های جهاد دانشگاهی بوشهر دانست و گفت: به‌زودی آزمایشگاه ژنتیک، درمان ناباروری با تلاش جهاد دانشگاهی راه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/190/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی بوشهر شهرک زیست فناورانه رئیس جهاد دانشگاهی پرورش ماهی در قفس میلیارد تومان استان بوشهر راه اندازی بچه ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۲۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلف شدن تعداد انبوهی ماهی قرمز در دریاچه شورابیل اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل حسن قاسم‌پور افزود: پیرو انتشار تصاویری از تلف شدن تعدادی از ماهیان دریاچه شورابیل در برخی از کانال‌های خبری کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با حضور در محل به بررسی موضوع پرداختند.
وی اظهار کرد: بر اساس اعلام نظر کارشناسان طبق مشاهدات میدانی آنها، جمعیت قابل توجهی از ماهیان بومی دریاچه رفتار طبیعی داشتند و تلفات موجود بیشتر جزو گونه‌های کپور پرورشی و ماهیان قرمز عید است که در لابلای نیزار‌ها و پوشش گیاهی انبوه و متراکم ضلع جنوبی و غربی دریاچه شورابیل به دام افتاده و تلف شده‌اند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل بیان کرد: با توجه به فصل تخم‌ریزی ماهیان، افزایش آب و پیش روی آن به سمت ساحل موجب جلب ماهیان به آن محل شده و وجود انبوه زباله‌های نایلونی و تجمع مواد غذایی موجود در زباله‌ها مزید بر جلب و تلف شدن این ماهیان شده است.
قاسم‌پور اضافه کرد: همواره به مردم توصیه شده از رها کردن ماهیان قرمز در تالاب‌ها، رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و سد‌ها خودداری کنند، چرا که این اقدام برای محیط زیست خطرناک است.
وی با اشاره به فصل تخم‌گذاری و زادآوری انواع گونه آبزیان در این مقطع از سال ادامه داد: صید غیرمجاز از اصلی‌ترین تهدیدات تنوع زیستی آبزیان است و برای همین هرگونه صید ماهی رودخانه‌ای ممنوع می‌باشد.
وی از برخورد قاطع ماموران یگان حفاظت محیط زیست و محیط‌بانان با افراد متخلف و سوء‌استفاده‌کنندگان از محیط زیست خبر داد و از مردم و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی موارد را از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ و یا شماره ۸۷ الی ۳۳۷۴۰۰۸۵ اداره کل حفاظت محیط زیست استان و در شهرستان‌ها به ادارات و نمایندگی‌های حفاظت محیط زیست شهرستان‌ها و پاسگاه‌های محیط‌بانی مستقر در منطقه اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی تأمین اجتماعی در لرستان
  • استخدام۳۰۰ معلم در بشاگرد و جزایر استان هرمزگان
  • آغازنام نویسی در آزمون استخدام۳۰۰ معلم در بشاگرد و جزایر استان هرمزگان
  • آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی جذب ۳۰۰ معلم برای بشاگرد و جزایر استان هرمزگان
  • حمایت از طرح ها و برنامه های جهاد دانشگاهی
  • اندیشکده تعزیه راه اندازی می‌شود/ اساسنامه منتظر تایید وزیر فرهنگ است
  • اندیشکده تعزیه راه اندازی می‌شود/اساسنامه منتظر تایید وزیر فرهنگ است
  • تکمیل زنجیره تولید در بخش کشاورزی بوشهر از اولویت‌ها
  • تلف شدن تعداد انبوهی ماهی قرمز در دریاچه شورابیل اردبیل
  • تولید و ترکیب ژنتیکی ۱۵۰۰ راس گوسفند در لرستان