Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه چهاردهم مرداد ماه، آغاز رسمی دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا، وزیر کشور با صدور پیامی ضمن تبریک به منتخبین، اهداف کارکردی نظام شورایی و انتظارات از شوراها را برشمرد.

قدس آنلاین: متن کامل این پیام بدین شرح است:
بسمه تعالی
بدون تردید یکی از مهم ترین برکات بزرگ در گام اول انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در جهت استقرار حکومت مردمی در ایران منبعث از نص صریح کلام الله مجید و سیره عملی رسول مهربانی ها حضرت محمد مصطفی(ص) و ائمه اطهار (ع)، تحقق اصل حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش، به عنوان کلیدی ترین ضرورت های جمهوری اسلامی در برابر خودکامگی نظام طاغوت بود که این مهم با صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در نهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ متبلور و منتج به تثبیت در قانون اساسی و در ادامه تاسیس «نهاد مقدس شوراهای اسلامی» به عنوان نمادی از «مردم سالاری دینی» و سمبل مشارکت پایدار مردم در اداره امور جوامع محلی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اینک و بار دیگر در ظل توجهات حضرت بقیه الله الاعظم روحی فداه و در زعامت نایب بر حق ایشان مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) و بدنبال خلق حماسه ای دیگر از سوی مردم شریف ایران اسلامی، منتخبین ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور با بهره گیری واستفاده ازتجارب گذشته دورجدیدی از مدیریت محلی وارایه خدمات به مردم عزیز را آغاز می نمایند. با گرامیداشت یاد و خاطره و تجدید پیمان مجدد با آرمان های امام راحل (ره) و در آغازین سالهای طلیعه «گام دوم انقلاب» که به فرموده مقام معظم رهبری، «جهاد بزرگ برای ساختن ایرانی اسلامی بزرگ» و «دومین مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی، برای رسیدن به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه) هست» و اکنون که مردم شریف ایران اسلامی در انتخاباتی آزاد، پرشور و شعور؛ اشخاص مورد اعتماد خود را برای پذیرش و سپردن بار مسئولین خطیر مدیریت محلی شهرها و روستاها برگزیده اند ، ضمن عرض صمیمانه ترین تبریک ها به منتخبین محترم بابت اخذ رای اعتماد و امانت شهروندان و قبول مسئولیت سنگین و خطیر مدیریت محلی در این  مقطع  حساس  از تاریخ کشور؛ از  منتخبین مردم، این انتظار می رود با تکیه و امید به فضل الهی، وحدت کلمه و یک صدایی، امید و نگاه خوشبینانه به آینده بعنوان گشایش گر همه قفلها، تعامل منطقی و سازنده با مجموعه کارگزاران نظام و با رعایت  کامل قوانین و مقررات جاری کشور، در چهار سال پیش روی، همه اهتمام و توان خود را معطوف به انجام مسئولیت و ادای وظایف مصرحه قانونی نموده و فرصت توفیق خدمتگزاری به مردم را مغتنم شمردهواز آن به نیکی استفاده نمایند.
بی شک رشد و توسعه و جایگاه امروزی شهرها و روستاهای کشور در حوزه های متکثر عمرانی، فرهنگی، ورزشی، مذهبی و... را بایستی توامان مرهون برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر شایسته و بایسته مدیریت دولتی و جامعه بزرگ و منسجم مدیریت محلی کشور به دلیل نقش محوری آنان در تمرکززدایی، چابک سازی و هم افزایی مجموعه کارگزاران نظام مبتنی بر سیاست ها و چشم انداز کاری نظام مقدس جمهوری اسلامی  دانست. فلسفه وجودی و هدف غایی و کارکردی نظام شورایی به عنون تبلور عینی مردم سالاری دینی، مبتنی بر قانون اساسی و سایر قوانین و مقررات و اسناد بالادستی، قطعا صرفا خدمت بی منت به مردم، پیشبرد سریع برنامه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و عمرانی با جلب مشارکت و همراهی مردم، جلوگیری و رفع تبعیض، خیر عمومی، نظارت بر عملکرد مدیریت محلی، تقویت سرمایه ارزشمند اعتماد عمومی، پاسخگویی معقول و سریع و صحیح به مطالبات به حق شهروندان، حل عملگرایانه مشکلات عینی و ملموس شهروندان، کاهش حجم تصدی گری و مسئولیت های زاید و مزاحم دستگاه های اجرایی، تحقق مدیریت مطلوب واحد شهری و روستایی، بهسازی زندگی اجتماعی و فرهنگی جامعه، ارتقای هویت و همبستگی اجتماعی، کاهش نارضایتی های عمومی ناشی از عدم رسیدگی صحیح به مشکلات زندگی جوامع امروزی، بهبود کیفیت زندگی شهروندان، ارتقای فرهنگ شهروندی، گسترش نمادهای دین و اخلاق، ترویج فرهنگ نظم و قانون، اهتمام به سلامت محیط زیست، نگاه عدالت گستر به تمامی شهروندان و محلات، توجه ویژه به بانوان و جوانان، تحکیم بنیان خانواده، حفظ هویت و اصالت شهرها و روستاها، پایبندی به معماری اسلامی ایرانی، گزینش شهرداران و دهیاران فارغ از هر نگرش خاص سیاسی، حزبی، گروهی و شخصی، رعایت تقوا و دینداری، تقویت کارآمدی، اجتناب از آلوده شدن به مصادیق و مظاهر فساد تحت هر عنوان و توجیه، رعایت ویژه حال محرومان و مظلومان، رعایت و حفظ بیت المال و حقوق عمومی، بهره گیری از مشاوران امین و دلسوز و نیروی انسانی مستعد به ویژه جوانان کارآمد، بهره گیری از تمام های ظرفیت های بالقوه و بالفعل کشور، شناسایی و اولویت بندی مشکلات شهروندان با لحاظ منابع درآمدی ، تکریم و تعظیم و حسن سلوک با مردم به عنوان ولی نعمتان اصلی و ستون مستحکم و استوار نظام، می باشد و منتخبین محترم می بایست از اولین روز آغاز بکار همه سعی و تلاش خود را به تحقق این مهم معطوف نمایند.
در خاتمه، ضمن  آرزوی توفیق برای همه منتخبین عزیز، امید  می رود با اتکال به قدرت لایزال الهی و در پرتو عنایات خاصه حضرت ولیعصر عج و تحت هدایت های مقام معظم رهبری در سال (تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها) و در استمرار آن، در انجام هر چه بهتر وظایف قانونی به ویژه توسعه عدالت و رفاه اجتماعی و شکوفایی اقتصاد محلی بیش از پیش کوشا و موفق باشید.
عبدالرضا رحمانی فضلی

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر کشور رحمانی فضلی شوراهای اسلامی مدیریت محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور

به گزارش «تابناک»، حسین ظفری سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت سیل و آبگرفتگی در کشور اظهارداشت: در حال حاضر در استان‌های هرمزگان، کرمان، بوشهر و جنوب فارس وضعیت عادی، نرمال و پایدار شده و تمرکز ما در مدیریت بحران بر جنوب استان سیستان و بلوچستان است.

وی افزود: میانگین بارش در یک سال در کل استان سیستان و بلوچستان ۱۰۱ میلیمتر بوده که در ۲۴ ساعت گذشته در زرآباد به میانگین ۲۷۰ میلیمتر رسیده است.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشو ادامه داد: اسفند پارسال بارش‌ها طی دو هفته ۲۳۰ میلیمتر در استان رسید بود ولی در کمتر از ۲۴ ساعت در شهرهایی مانند زرآباد به ۲۷۰ میلیمتر رسیده که سه برابر بارش‌های سیستان و بلوچستان طی یک سال بوده و این مساله بسیار اهمیت داشت.

ظفری گفت: حدود ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان تحت تأثیر این سیلاب‌ها قرار گرفتند که از این تعداد ۴۰۰ روستا برق آنها توسط همکاران ما در وزارت نیرو برای حفظ جانشان قطع و بخشی هم به دلایل دیگر قطع شده بود و ۹۰ درصد برق مناطق قطع شده در حال حاضر وصل است.

وی بیان داشت: حدود ۷۰ روستا آب آنها به دلیل گل آلود و سیلاب بودن قطع شده است که امدادرسانی به این روستاها توسط ۱۲۰ تیم از هلال احمر در کنارک در حال انجام است و در استان سیستان و بلوچستان سه محور اصلی و ۱۴ محور فرعی مسدود شده است که امدادرسانی از طریق ۷ بالگرد توسط سپاه، ارتش و هلال احمر در حال انجام است و با فروکش کردن آب محورها بازگشایی می‌شود و دسترسی آغاز خواهد شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه سد کهیر که بالادست سد کنارک است، گفت: این سد ۱۷۰ میلیون متر مکعب ظرفیت خالی داشت که طی ۲۴ ساعت این ظرفیت تکمیل و به ۳۴۵ میلیون متر مکعب رسیده است. همچنین سد کهیر اولین بار است که تکمیل و آبگیری شده و اگر نبود منطقه جنوب را با مشکل وخیم مواجه می‌کرد.

ظفری اعلام کرد: فیبر نوری در شهرهای قصرقند، نیکشهر، خاش و ایرانشهر قطع است و تا پایان وقت امروز ارتباط فیبر نوری این مناطق وصل و تعاملات اینترنتی و خطوط تلفنی وصل خواهد شد. در استان هرمزگان بارش‌ها بسیار زیاد بود و دیروز حجم بارش‌ها زیادتر شد و در بخش‌هایی از معابر در شهر بندرعباس آب گرفتگی رخ داد که در حال حاضر برطرف شده است. گروه‌های جهادی و مجموعه‌های دولتی در این استان ورود یافته و حدود ۱۲ روستا در جاسک و بشاگرد موقتاً ارتباط آنها قطع است که تا امروز بعد از ظهر وصل می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: همه راه‌های اصلی استان هرمزگان باز است و در حوزه دریایی این استان مشکلی وجود ندارد و فیبر نوری در استان وصل است و ارتباطات مشابه شرایط عادی است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در استان کرمان راه‌های اصلی باز ولی راه‌های فرعی قطع است که توسط نیروهای پلیس برای حفظ جان مردم بسته شده و با فروکش کردن آب این راه‌ها باز خواهد شد. همچنین آب، گاز و فیبر نوری در این استان بخش‌هایی که روز گذشته دچار اختلال شده بود امروز پنجشنبه وصل شده است و با و با لایروبی‌هایی که در رودخانه‌های فصلی در ۶ ماه گذشته صورت گرفته است خدا را شکر سیلاب خسارت چندانی را با توجه به برآوردها به زیرساخت‌های استان کرمان وارد نکرده است.

وی یادآور شد: در استان‌های بوشهر و جنوب فارس هم خسارت به زیرساخت‌ها زیاد نبوده است و سایر مناطق از جمله جنوب سیستان و بلوچستان توسط گروه‌های دولتی و جهادی تا رسیدن وضعیت به شرایط نرمال ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت پرویز داوودی
  • باید فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه ترویج پیدا کند
  • توازن و عدالت در اخذ مالیات باید لحاظ شود
  • پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت پرویز داودی
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • وزیر کشور: مشکلات سیل‌زدگان براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • پیام تبریک وزیر امور خارجه به مناسبت قهرمانی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی
  • پیام وزیر خارجه ایران؛ پرچم بالاست
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز ارتش