Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزشکاران کاروان ایران در رقابت‌های المپیک توکیو فردا در بخش کشتی آزاد و فرنگی و همچنین در بخش کاراته رقابت می‌کنند.

به گزارش ایلنا، ایران پایان سیزدهمین روز بازی‌ها را با طلای محمدرضا گرایی فرنگی کار کشورمان جشن گرفت و فردا پنجشنبه در ۲ رشته کشتی آزاد و کاراته رقابت‌های خود را دنبال می‌کند.

همچنین جوان اول وزنه‌برداری ایران با ثبت رکورد مجموع ۴۴۱ کیلوگرم و ضرب مدال نقره در المپیک توکیو به یک دهه ناکامی ایران در دسته فوق سنگین پایان داد و بعد از گرایی چهارمین مدال کاروان را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در انتظار دومین طلای کشتی

حسن یزدانی دارنده مدال طلای جهان و المپیک در مرحله نیمه نهایی وزن ۸۶ کیلوگرم بازی‌های المپیک توکیو در مبارزه با حریف روسی با ارایه کشتی حساب شده توانست او را شکست دهد و به فینال راه یابد. 

 فینال یزدانی فردا ساعت ۱۵: ۱۰ به وقت تهران برگزار می‌شود تا ایران سومین مدال طلا را کسب کند

آزادکاربابلی در تلاش برای کسب دومین برنز 

رضا اطری آزادکار وزن ۵۷ کیلوگرم امروز در مرحله نیمه نهایی بازی‌های المپیک توکیو مقابل حریف نامدار روسیه‌ای که زیر پرچم کمیته ملی المپیک این کشور راهی توکیو شده است، مغلوب شد و به مبارزه رده‌بندی رفت. 

اطری فردا برای کسب مدال برنز باید با برنده دیدار میان توماس گیلمان از آمریکا و غلام جان عبداله‌‍یف از ازبکستان مبارزه می‌کند. 

مصاف ٢ نماینده ایران در وزن‌های ۷۴ و ۱۲۵ کیلوگرم

در وزن ۷۴ کیلوگرم مصطفی حسین‌خانی در دور نخست با کایل دیک دارنده ۲ طلای قهرمانی جهان از آمریکا کشتی می‌گیرد و در صورت پیروزی بر این حریف در دور دوم به مصاف برنده کشتی میان محمدحبیب گادژی ماگمدوف دارنده طلای قهرمانی اروپا از بلاروس و گندری گارزون (کوبا) می‌رود. 

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم امیرحسین زارع در دور نخست با الکساندر خوتسیانویسکی دارنده مدال برنز جهان از اوکراین کشتی می‌گیرد و در صورت پیروزی بر این کشتی‌گیر در دور بعد به مصاف برنده کشتی میان جاهید براهال از الجزایر و اگزون شالا از کوزوو می‌رود. گنو پتریاشویلی قهرمان جهان از گرجستان در گروه زارع حضور دارد. 

دور مقدماتی رقابت‌ها ساعت ١١ به وقت ژاپن ۶: ٣٠صبح، نیمه نهایی ساعت ۱۳: ۴۵ دقیقه و فینال ساعت ١٣: ۴۵ دقیقه به وقت تهران برگزار می‌شود. 

کاراته و‌ نخستین حضور در المپیک

نخستین روز رقابت‌های کاراته فردا از ساعت١٧ به وقت ژاپن و ۱۲: ۳۰ دقیقه به وقت تهران آغاز می‌شود و بهمنیار رقابت خود را در وزن منهای ۵۵ کیلوگرم زنان آغاز می‌کند. 

سراب اوزچلیک از ترکیه، ون تزویان از چین تایپه و ایوت گورانوا از بلغارستان حریفان نماینده ایران هستند. کاراته‌کای اهل روسیه و شاگرد حسین روحانی به دلیل مثبت شدن تست کرونا از حضور در مسابقات بازماند تا این وزن با ۹ نفر برگزار شود. 

با توجه به چهار نفره بودن گروهی که بهمنیار حضور دارد، شانس او برای صعود برای مرحله نهایی و کسب مدال بسیار بالا است. کاروان ایران تاکنون ٢ مدال طلا و یک برنز و یک نقره کسب کرده است.  انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: المپیک کاراته المپیک توکیو المپیک المپیک توکیو المپیک توکیو 2020 توکیو ۲۰۲۰ حسن یزدانی کاراته المپیک توکیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از طلایی شدن در توکیو تا حذف از پاریس/ چرا فروغی به المپیک نرسید؟

به گزارش خبرنگار مهر، جواد فروغی در مسابقات قهرمانی جهان و انتخابی المپیک برزیل در رده ۶۶ جهان ایستاد تا یکی از ضعیف ترین عملکرد این ورزشکار در چند سال گذشته ثبت شود. اما چرا این ملی پوش تاریخ ساز به این حال و روز افتاده پرسشی است که دلیل زیادی برای آن وجود دارد. در ورزش ما بودن ورزشکارانی که در یک رویداد بزرگ موفقیت سازی کردند ولی در ادامه از آن روش‌هایی که سبب شده بود به این جایگاه برسند فاصله گرفتند و در نهایت نیز ورزش حرفه ای خود را نابود کردند.

چه عواملی باعث افت فروغی شد؟

این اتفاق در مورد فروغی هم افتاد. ملی پوش تپانچه ایران قبل از بازیهای المپیک توکیو بر اساس آنچه خودش بارها در گفت و گوهایش تایید کرده است با سلاح‌ و ساچمه‌هایی تمرین می‌کرده که کیفیت چندانی نداشته اما با این حال او در این بازیها که نخستین تجربه حضورش در المپیک هم بود دست به تاریخ سازی زد و نخستین مدال تیراندازی ایران در بازیهای المپیک را به دست آورد.

رمز موفقیت؟ شاید دوری از حواشی

فروغی قبل از المپیک توکیو به دلیل گمنام بودن چندان مورد توجه رسانه‌ها نبود و خودش هم چندان تمایلی برای ورود به این فضا نداشت شاید همین امر باعث شد او با این حاشیه امنی که برای خود ساخته بود بتواند به راحتی از سایر هم تیمی هایش عبور کند و مدال طلای المپیک را به ویترین مدال هایش اضافه کند و لقب ورزشکار تاریخ ساز ایران در بازیهای المپیک توکیو را هم به خود اختصاص بدهد.

سقوط در مسیری خود خواسته

بدون تعارف جواد فروغی همان زمان که از روی سکوی المپیک پایین آمد خودخواسته در مسیر سقوط قرار گرفت. درخواست تغییر مربی تیم ملی، دو دسته شدن ملی پوشان و تمرین با دو مربی برای یک تیم، وارد شدن به حاشیه‌های رسانه‌ای همه و همه باعث شد فروغی روز به روز از شرایط ایده آل خود فاصله بگیرد. فروغی این روزها درحالی بازیهای المپیک را از دست داده است که همه انتظار داشتند او سالهای سال برای تیراندازی ایران افتخار کسب کند و اما حالا بعد از سه سال و کسب آن مدال تاریخی تنها قاب درخشانی که از او در ذهن مان مانده است همان مدال طلای المپیک توکیواست.

درخواستی که نباید بدعت می‌شد

فروغی پس از المپیک توکیو درحالی که با نصراصفهانی موفق به کسب مدال طلا شده بود درخواست داد مربی تیم ملی تغییر کند؛ آن زمان رسانه‌ها بارها نوشتند و تاکید کردند که این درخواست نباید بدعت شود و مسوولان فدراسیون تیراندازی نباید زیربار این بروند که قهرمان المپیک برای کادر فنی تیم ملی تصمیم گیری کند؛ اما در نهایت فدراسیون به دلیل مدال با ارزشی که این قهرمان به دست آورده بود به خواسته او تن داد و جعفرزاده به عنوان مربی دوم وارد تیم ملی شد اتفاقی که نه تنها باعث پیشرفت قهرمان المپیک نشد بلکه یک دو دستگی را هم در تیم ملی ایجاد کرد که باعث شد سایر ملی پوشان هم نتوانند در مسابقات به نتایج مطلوبی دست پیدا کنند. فدراسیون پس از این اتفاق و زمانی که ملی پوشان یک ناکامی بزرگ را در مسابقات قهرمانی آسیا اندونزی رقم زده بودند به این نتیجه رسید که مجددا با نصراصفهانی کار را جلو ببرد اما همه این تصمیم‌ها وقتی گرفته شد که دیگر فرصت برای فروغی تمام شده بود چرا که او به دلیل افت زیادی که در رکوردهایش داشت عملا شانس خود را برای رسیدن به سهمیه المپیک از دست داده بود.

غروری که کار دست قهرمان المپیک داد

بدون شک فروغی مدال با ارزشی را در تیراندازی جهان گرفت و می‌توانست به شکل بهتری آخرین سالهای دوران ورزشی‌اش را پشت سر بگذارد اما قدم گذاشتن در یک مسیر اشتباه و اصرار او به ادامه این راه سبب شد که او امروز جایی در تیم اعزامی ایران به بازیهای المپیک پاریس نداشته باشد. به نظر می رسد غروری که بعد از کسب مدال المپیک بر او غلبه کرد کار دستش داد و اکنون سرنوشت تلخ و دردناکی را برای زندگی ورزشی‌ و حرفه‌ای خود رقم زده است.

کد خبر 6083648

دیگر خبرها

  • دیوید تیلور، عددی نبود!/ پیش‌بینی پارسال محقق شد
  • دیوید تیلور عددی نبود!
  • بوکس ایران در بیشکک طلایی نشد
  • وضعیت کاروان ورزش ایران برای المپیک
  • وضعیت کاروان ورزش ایران برای المپیک/ اسامی کامل مسافران پاریس
  • تعداد سهمیه‌های ایران در المپیک به ۳۰ رسید
  • سهمیه های ایران در المپیک سی تایی شد
  • کولاک نماینده کشتی ایران در بیشکک | سهمیه المپیک کشتی فرنگی کامل شد
  • از طلایی شدن در توکیو تا حذف از پاریس/ چرا فروغی به المپیک نرسید؟
  • کنسل شدن نبرد کلاسیک تیلور - یزدانی در پاریس