Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – علی داودی پس از کسب مدال نقره دسته فوق‌سنگین وزنه‌برداری بازی‌های المپیک توکیو اظهار داشت: قرار بود المپیک سال گذشته برگزار شود که به خاطر کرونا عقب افتاد و شرایط پیش‌آمده باعث شد که مدتی به تنهایی تمرین کنم. در شرایط کرونا خیلی سختی کشیدم، اما خوب تمرین کردم و حتی وزنه‌هایی از این سنگین‌تر را تنهایی می‌زدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سؤال که اگر سال گذشته المپیک برگزار می‌شد، می‌توانست به همین میزان خوب نتیجه بگیرد، تصریح کرد: نه. شاید مدال می‌گرفتم، اما حتماً به این سرحالی نبودم و با این آمادگی نمی‌توانستم در مسابقات حاضر شوم.

نایب قهرمان المپیک ۲۰۲۰ در دسته فوق سنگین وزنه‌برداری درباره شرایط کلی مسابقات خاطرنشان کرد: قطعاً طلا برای من دست‌نیافتنی بود و باید برای نقره همه تلاشم را می‌کردم که همین اتفاق هم افتاد.

داودی با اشاره به کسانی که کمک کرده‌اند تا او به مدال برسد، تصریح کرد: خیلی‌ها برای من زحمت کشیدند تا این مدال به دست بیاید. از خانواده‌ام گرفته تا کادر فنی و مربیانی که از رده پایه همراهم بودند. مجموعه فدراسیون کمک کرد و من از همه تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه قبل از سفر به توکیو استرس داشته است، گفت: قبل از اینکه به توکیو بیایم، استرس داشتم، اما در حین مسابقه شرایط برای من طوری پیش رفت که استرسم از مسابقات لیگ کمتر بود.

نایب قهرمان المپیک توکیو درباره اینکه چرا قبل از مسابقه وارد سالن شد، تصریح کرد: جو مسابقه برای من سنگین بود و می‌خواستم کمی آرام شوم که با شروع مسابقه همه چیز تغییر کرد.

داودی در پاسخ به طرح این موضوع که حریفی دست نیافتنی پیش رو دارد، خاطرنشان کرد: فعلاً می‌خواهم با این مدال خوشحال باشم، اما این را هم فراموش نکنیم که ورزش بالا و پایین دارد. اگر برنامه‌ریزی‌ام درست باشد، می‌توانم مسیر درستی را طی کنم.

وی با بیان اینکه مدالش را به مردم ایران و کادر درمان تقدیم می‌کند، گفت: در این مدت مردم سختی زیادی کشیدند و کادر درمان هم مردانه ایستاده است. خوشحالم که توانستم حتی برای دقایقی خوشحال‌شان کنم. نیتم این بود، حداقل برای چند لحظه مردم را خوشحال کنم.

نایب قهرمان دسته فوق سنگین وزنه‌برداری المپیک ۲۰۲۰ توکیو در پاسخ به این سؤال که تصور می‌کرد در سن ۲۲ سالگی اولین مدال المپیک خود را بگیرد، خاطرنشان کرد: خدارا شکر به مدال المپیک رسیدم. بله، هر ورزشکاری که وارد ورزش قهرمانی می‌شود، مدال المپیک می‌خواهد و هدف من هم این بود به مدال المپیک برسم و خوشحالم مردم کشورم برای چند لحظه خوشحال شدند.

داودی در پاسخ به این پرسش که چرا وزنه‌برداری باید در المپیک باشد، عنوان کرد: وزنه‌برداری رشته‌ای است که طرفدار زیادی دارد. در المپیک پاریس هم وزنه‌برداری خواهد بود، اما امیدوارم بعد از آنهم باشد، چون یکی از جذاب‌ترین رشته‌هاست و همچنان در المپیک باقی بماند. وزنه‌برداری در ایران طرفدار زیادی دارد. متأسفانه در این المپیک دو سهمیه داشتیم و خیلی از ورزشکاران ما حضور نداشتند. اگر وزنه‌برداری در المپیک باقی بماند برای کاروان ایران و وزنه‌برداران ایرانی خوب است. بیشتر بخوانید: داوودی اولین نقره کاروان ایران را به ارمغان آورد/ تالاخادزه تمام رکوردها را شکست

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: وزنه برداری مدال المپیک برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید

کارشناس و پیشکسوت تیراندازی گفت: آخرین مسابقه دیگر موقع گرفتن سهمیه المپیک نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود.

به گزارش مشرق، ابراهیم برخورداری در مورد عملکرد تیم ملی تیراندازی در مسابقات جهانی برزیل و عدم کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: مسابقات کسب سهمیه المپیک به پله آخر رسید و در این شرایط روی ورزشکار و مربی فشار وجود دارد. این فشار روی عملکرد تاثیر می‌گذارد. سطح مسابقات برزیل هم خیلی بالا بود و رکوردهای خیلی خوبی ثبت شد. آخرین مسابقه، دیگر موقع گرفتن سهمیه نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود. فردی که می‌خواهد سهمیه بگیرد باید همانند هانیه رستمیان به موقع و همان ابتدای کار سهمیه خود را قطعی کند و در مسابقات بعدی برای موفقیت و درخشش در المپیک تلاش کند.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی تپانچه و تفنگ گفت: در بخش تپانچه گلخندان خوب عمل کرد. او هر چند بازی‌های آسیایی را از دست داد اما در این مسابقات رکورد خوبی زد. البته سطح مسابقات برزیل بالا بود و متاسفانه با بدشانسی نتوانست به نتیجه لازم برسد. در میکس تپانچه انتظار بیشتر بود اما نتایج بدی کسب شد و رکوردهای ثبت شده خیلی پایین بود. ملی‌پوشان تفنگ هم خیلی خوب کار کردند. خدمتی و نوروزیان رکوردهای خوبی زدند. آنها تلاش و رشد خوبی داشتند اما ای کاش این تلاش ها ماه‌های قبل می‌شد تا به نتیجه لازم و کسب سهمیه بیشتر منجر می‌شد.

وی در خصوص نتایج ورزشکار المپیکی نیز گفت: رستمیان در ۲۵ متر خوب کار کرد. او در چندین مسابقه اخیر فینالیست شده و این یک نقطه امید است که رستمیان را در فینال المپیک هم ببینیم. البته هر چه قسمتش باشد چون حضور در فینال المپیک به موارد مختلفی بستگی دارد. لازم است که در این سه ماه باقی مانده تا المپیک، مهمات فراوان برای او پیدا شود تا او بتواند با فشنگ خوب تمرین کند و فینالیست شود.

کارشناس تیراندازی در مورد عملکرد جواد فروغی نیز افزود: جواد ورزشکار خوب و توانمندی است. او طلای المپیک گرفته اما تیراندازی بالا و پایین زیاد دارد. هر چقدر علم فرد در این رشته بیشتر شود سخت‌تر می‌تواند نتیجه بگیرد. نمی‌گویم فروغی قبل از المپیک علم لازم را نداشت اما هر چه درک از کسب مدال و سختی‌های رشته بیشتر شود نتیجه گرفتن سخت‌تر می‌شود. چینی‌ها همانند یک ماشین در خط آتش قرار می‌گیرند و هر آنچه که به آنها دیکته شده را انجام می‌دهند و به مدال می‌رسند.

برخورداری افزود: آوردگاه المپیک خیلی بزرگ است، سهمیه گرفتن، فینالیست شدن و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. بنابراین سخت است که ورزشکاری در تیراندازی بتواند از جایگاه خود دفاع کند. خیلی از مدال‌آوران دور قبل المپیک این رشته هنوز نتوانسته‌اند سهمیه بگیرند. امیدوارم فروغی برای المپیک بعدی تلاش کند و بتواند مدال بگیرد.

پیشکسوت تیراندازی افزود: کمیته بین‌المللی المپیک ورزشکاران مستعد را بورسیه کرد و مبلغ ۵۰۰ دلار در ماه به عنوان کمک هزینه به آنها پرداخت شد. کم پولی نیست اما باید دید در تیراندازی به چه افرادی تعلق گرفت؟ مثلا به رسول عفتی یا سجاد پورحسینی تعلق نگرفت تا آنها وضعیت بهتری داشته باشند و بتوانند کسب سهمیه کنند. پوریا نوروزیان در چند مسابقه اخیر عملکرد خیلی خوبی داشت اما در شرایطی که تازه متاهل شده و کار هم ندارد شامل این بورسیه نشد. این کمک‌ها می توانست در روحیه ورزشکاران تاثیرگذار باشد. به نظر من این کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می‌رسید نرسید.

برخورداری در خصوص کاهش تعداد سهمیه های المپیک تیراندازی گفت: خیلی از رشته‌های دیگر هم تعداد سهمیه هایشان کمتر شده، مثلا تیروکمان در المپیک توکیو سهمیه داشت اما در این دوره تاکنون نگرفته است. کلی هم برای مربی کره‌ای هزینه کردند. وزارت ورزش که شلاقی عمل نمی‌کند و نمی‌گوید چرا فلان فدراسیون دوره قبل ۶ سهمیه گرفته و در این دوره تعداد سهمیه‌اش کمتر شده است. این اتفاقات به مدیریت برمی‌گردد.

او در پایان در مورد پشتوانه سازی تیم ملی گفت: باید پشتوانه‌سازی می‌شد. اکنون این اتفاق رخ داده و تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان آغاز به کار کرده‌اند. امیدواریم اتفاقات خوبی برای رده‌های پایه رقم بخورد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • بانوی ورزش ایران: جایزه ای که از مردم بگیری چیز دیگری است
  • برزگر: مردم در المپیک از کشتی مدال می‌خواهند/ به‌راحتی می‌شد تیلور را شکست داد 
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید