Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی –

کریستینا تیمانوسکایا، دونده زن اهل بلاروس که از بازگشت به کشورش امتناع کرد و در توکیو ماند، ژاپن را با پروازی مقصد وین پایتخت اتریش ترک کرد.

تیمانوسکایا ۲۴ ساله مدعی شده بود که مقامات کمیته المپیک بلاروس او را مجبور کرده بودند که بدون شرکت در مسابقات باقیمانده به کشورش برگردد. دلیل این اقدام هم انتقادهایی بوده که او از مسئولان ورزشی و همچنین دولت بلاروس داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریستینا قرار بود به ورشو پایتخت لهستان برود چرا که از سوی این کشور به او ویزای پناهندگی اجتماعی اعطا شده بود اما او ناگهان تغییر تصمیم داد و از فرودگاه ناریتا به سمت پرواز اتریش ایرلاین رفت و راهی وین شد. هنوز مشخص نیست که تیمانوسکایا می‌خواهد در اتریش بماند یا از آنجا به لهستان برود. گزارش‌های تایید نشده حکایت از آن داشت که اعضای سفارت لهستان که همراه او بوده‌اند به عمد چنین پروازی را برای او در نظر گرفته‌اند چرا که از قبل می‌دانستند که تعدادی از خبرنگاران و عکاسان خارجی قصد دارند در پرواز به سمت ورشو حضور داشته باشند و از تیمانوسکایا گزارش بگیرند.

همه ماجراها از زمانی در مورد تیمانوسکایا شروع شد که او در شبکه‌های اجتماعی به انتقاد از مسئولان ورزش کشورش پرداخت و نارضایتی خود را از اینکه ناگهان مجبور شده بود در رقابت‌های رالی ۴ در ۴۰۰ متر شرکت کند ابراز کرد. او برای شرکت در مسابقات ۲۰۰ متر به توکیو آمده بود اما گفت به او دستور داده‌اند در دوی امدادی شرکت کند وگرنه حق شرکت در دوی ۲۰۰ متر را هم ندارد و باید به کشور برگردد. مسئولان بلاروس حتی برای او بلیت برگشت را نیز یکشنبه شب گرفته بودند اما کریستینا نزد پلیس فرودگاه رفت و از آنها درخواست حمایت کرد و گفت که ترس این را دارد که در بازگشت به کشورش او را به زندان بیندازند.  

بنیاد همبستگی ورزشکاران بلاروس که به ورزشکارانی که در اعتراضات آرام علیه دولت این کشور مشارکت داشته‌اند، کمک می‌کنند، درخواست جمع آوری کمک برای تامین هزینه‌های زندگی تیمانوسکایا در لهستان را کرده‌اند. از سوی دیگر همسر کریستینا نیز از نگرانی خود بابت امنیت و سلامت والدین همسر و خودش در کشور بلاروس را ابراز کرده است.

بنیاد بلاروس با انتشار بیانیه‌ای از این گفته که کریستینا واقعا نیاز به کمک برای سکونت و تامین هزینه‌های خود در لهستان دارد: «او همچنین نیاز به زمان دارد تا از نظر روانشناسی به شرایط نرمال خود برگردد و بتواند به ورزش ادامه دهد. همبستگی باعث قدرت ماست. می‌توانید هر مقداری را برای کمک به کریستینا و خانواده او هزینه کنید.»

ارسنی زدانویچ، همسر کریستینا که به اوکراین فرار کرده است در مورد نگرانی‌های خود گفت: «نمی‌توانم این موضوع را پنهان کنم. بابت سلامت و امنیت پدر و مادرهای‌مان نگران هستیم. من با آن‌ها در تماس هستم. آن‌ها هم خیلی نگران هستند اما هیچ چیز خطرناکی هنوز اتفاق نیفتاده است. تنها مورد این است که مادر کریستینا تماس‌هایی از دفتر رئیس جمهور الکساندر لوکاشنکو داشته است و سؤالاتی از او پرسیده‌اند. جزئیات این مکالمه را نمی‌دانم اما چنین تماسی وجود داشته است. من قطعاً نگران این هستم که به سراغ آن‌ها بروند و مشکلی برای‌شان ایجاد کنند. این ترس در من وجود دارد. والدین ما جوان نیستند، من نمی‌خواهم آنها به خاطر ما به دردسر بیفتند.»

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو خبر ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه

به گزارش جماران، رویترز در گزارشی با استناد به اطلاعاتی که از منابع نزدیک به اتحادیه اروپا دریافت کرده از تصمیم بروکسل برای وضع تحریم‌های تازه علیه روسیه خبر داده است.

بنا به این گزارش، هدف تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو، برخی نفتکش‌ها و نیز کشتی‌هایی است که کمک‌های تسلیحاتی کره‌شمالی برای روسیه را حمل می‌کنند.

کشتی‌های حامل تجهیزات نظامی کره شمالی به روسیه از این پس هدف تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

کشورهای غربی کره شمالی را متهم کرده‌اند که با ارسال سلاح و مهمات به روسیه، به تقویت ماشین جنگی این کشور علیه اوکراین کمک می‌کند.

از سوی دیگر، اتحادیه اروپا قصد دارد در بسته جدید مجازات‌های اقتصادی علیه مسکو، نفتکش‌هایی که نفت روسیه را خارج از محدوده قیمت تعیین‌شده توسط گروه ۷ جابجا می‌کنند، تحت تحریم قرار دهد.

کمیسیون اتحادیه اروپا در حال نهایی کردن چهاردهمین بسته تحریم‌ها علیه مسکو به دلیل تهاجم نظامی ارتش روسیه به اوکراین است.

به گزارش رویترز، جنگ در اوکراین به رغم آنکه کی‌یف به شدت نیازمند سلاح و مهمات برای مقابله با تهاجم ارتش روسیه است به نوعی گره‌ خورده و هیچ یک از طرفین قادر به کسب دستاوردهای قابل توجه در زمینه پیش‌روی نظامی و تصرف سرزمین‌های بیشتر نیستند.

از سوی دیگر، قدرت‌های غربی همواره از کمک‌های تسلیحاتی کره‌شمالی به روسیه ابراز نگرانی کرده و می گویند که پیونگ‌یانگ موشک‌های بالستیک و مهمات در اختیار مسکو قرار می‌دهد.

آمریکا در ماه فوریه اعلام کرد که کره شمالی از سپتامبر به این سو بیش از ۱۰ هزار کانتینر مهمات و تجهیزات مرتبط را تحویل روس‌ها داده است.

کمیسیون اروپا همچنین به دنبال اعمال تحریم علیه نفتکش‌های به اصطلاح «ناوگان سایه» است که نفت روسیه را خارج از محدوده قیمت گذاری گروه ۷ جابجا می‌کنند.

رویترز در ادامه به سندی اشاره می‌کند که نشان می‌دهد تحریم‌هایی از سوی اتحادیه اروپا در انتظار دست کم ۴۰ شرکت روسیه و یا تحت مالکیت افرادی در کشورهای ثالث است.

بدین ترتیب، شرکت‌های روسی تامین کننده تجهیزات برای ارتش روسیه و شرکت‌های کشورهای ثالث که به روسیه قطعات الکترونیکی، نیمه هادی‌ها و تراشه‌های قابل استفاده در بخش نظامی فروخته‌اند، مشمول تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

این سند نشان می‌دهد که شرکت‌های غیر روسی مشمول تحریم‌های تازه اتحادیه اروپا، اغلب در امارات عربی متحده، قرقیزستان، ترکیه و چین مستقر هستند.

این شرکت‌ها بنا به آنچه منابع آگاه در اختیار رویترز قرار داده‌اند تجهیزات ساخت اتحادیه اروپا و ایالات متحده را به روسیه فروخته‌اند.

بر اساس این گزارش، کمیسیون اروپا طی این هفته به صورت غیررسمی با کشورهای عضو در حال مذاکره است تا پیش از ارائه پیشنهاد خود به شورای اروپا برای بحث و بررسی در خصوص تحریم‌های تازه علیه روسیه، نظر آن‌ها را جلب کند.

خبرگزاری رویترز در انتهای گزارش خود یادآور می‌شود که کمیسیون اروپا تاکنون از اظهار نظر در خصوص تحریم‌های جدید پیشنهادی علیه روسیه خودداری کرده است.

 

روسیه: اوکراین سامانه موشکی جدید آمریکایی بگیرد، «منطقه حائل» را گسترش می‌دهیم

 

به گزارش یو رونیوز، کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد، اگر کی‌یف سامانه‌های موشکی پیشرفته هدایت شونده موسوم به ATACM را از ایالات متحده تحویل بگیرد، روسیه نیروهای اوکراینی را بیشتر به عقب خواهد راند تا آنچه را که «منطقه حائل» می‌خواند، گسترش دهد.

کاخ سفید اکتبر گذشته اعلام کرده بود که نوعی از سامانه‌های موشکی پیشرفته هدایت‌شونده را در اختیار کی‌یف قرار داده که می‌تواند اهدافی را تا ۱۶۵ کیلومتری مورد هدف قرار دهد. 

اما بسته جدیدی که پس از تصویب لایجه کمک‌ها به این کشور در کنگره، آماده تحویل به اوکراین است شامل یک سیستم پیشرفته‌تر خواهد بود که بیش از ۳۰۰ کیلومتر برد دارد. 

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور سامانه موشکی پیشرفته دوربرد را دریافت خواهد کرد و برای این منظور از واشنگتن ممنون است. 

 دریافت چنین سامانه‌ای امکان هدف قرار دادن نقاطی در اعماق بیشتر روسیه و همچنین در شبه جزیره کریمه را افزایش خواهد داد. 

این سامانه جدید ATACMS (سیستم‌های موشکی تاکتیکی ارتش) بر روی کامیون‌ها نصب می‌شوند و موشک آن می‌تواند با سرعت ۳ ماخ حرکت کند که بسیار سریع‌تر از موشک‌های کروز بریتانیایی و فرانسوی است که در حال حاضر در زرادخانه اوکراین استفاده می‌شوند. یک ماخ برابر است با سرعت ۱۲۲۵ کیلومتر در ساعت که آن را سرعت صوت یا Sonic speed می‌نامند.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی درباره این اقدام گفت که روسیه پیشتر هم مواضع خود را در این زمینه مطرح کرده و چیزی در این خصوص تغییر نخواهد کرد. 

کرملین ماه گذشته اعلام کرده بود که تنها راه محافظت از خاک روسیه در برابر حملات اوکراین (که به گفته روس‌ها شامل چهار منطقه‌ای است که مسکو از اوکراین به خاک خود ضمیمه کرده) ایجاد یک «منطقه حائل» است تا این محدوده خارج از برد آتش اوکراین باشد.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، سال گذشته گفته بود که نیروهای روسیه با تلاش برای دور راندن نیروهای اوکراین از مرزهای خود، به تحویل سلاح های غربی دوربرد به کی‌یف پاسخ خواهند داد.

خبرگزاری رویترز گزارش کرده که تحویل این تسلیحات که به احتمال زیاد زمان آن علنی نخواهد شد، مشروط بر این است که اوکراین از این سامانه سیستم‌های موشکی برای حمله به اهدافی در داخل خاک روسیه استفاده نکند. 

دو مقام آمریکایی روز سه‌شنبه به رویترز گفتند که ایالات متحده در حال آماده‌سازی بسته کمک نظامی یک میلیارد دلاری برای اوکراین است. این بسته نخستین کمک نظامی به اوکراین از لایحه جدیدی است که به تصویب مجلس نمایندگان و سنای آمریکا رسیده و پس از امضای جو بایدن به قانون تبدیل خواهد شد.


 

دیگر خبرها

  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • فرار بازیگر درجه چندم از کشور + جزئیات | بازیگر جنجالی کجا به سر می برد؟
  • نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت
  • فرار «فیلم‌جُستار» از هر تعریف و قاعده
  • (ویدئو) توضیحات کریمی قدوسی درباره توییت‌های جنجالی اخیرش
  • نقره داغ تیم داوری کشتی جنجالی در باکو؛ چی چی اوغلو از المپیک محروم شد
  • نقره‌داغ تیم داوری مبارزه جنجالی کشتی در باکو/ چی چی اوغلو از المپیک محروم شد
  • نتانیاهو هیتلر زمان، نمی‌تواند فرار کند | ترکیه در عراق عملیات نظامی انجام می دهد؟
  • اردوغان: نتانیاهوی هیتلر نمی‌تواند فرار کند
  • اردوغان: به مبارزه علیه تروریست‌ها ادامه می‌دهیم/ نتانیاهوی هیتلر نمی‌تواند فرار کند