Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@12:12:48 GMT

وقتی خدا، پارتی یک کودک کار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۶۵۶۹

وقتی خدا، پارتی یک کودک کار می‌شود

روح‌ا... زمانی اعتراف می کند در گذشته به دنبال دزدی، قلیان و... رفته چون آدمی بی هدف بوده است اما دیگر با لحن کوچه و بازاری صحبت و مثل گذشته زندگی نمی کند و حتی دیگر کودک کار نیست.

به گزارش ایسنا، روزنامه «خراسان» در ادامه نوشت: او خدا را شکر می‌کند که مسیر زندگی خود را پیدا کرده است و می‌تواند از طریق بازیگری امرار معاش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیشتر وقتش را با مطالعه، فیلم‌دیدن و آموزش بازیگری می‌گذراند و مشغول بازی در سریال «عاشورا» با موضوع زندگی شهید باکری است.

روح ا... زمانی، بازیگر نقش «علی» در فیلم «خورشید» مجید مجیدی در نخستین قدم‌های بازیگری‌اش توانست جایزه بهترین بازیگر نوظهور جشنواره ونیز ۲۰۲۰ را از آن خود کند.

این نوجوان اردبیلی اکنون کلاس هشتم است و به اکبر عبدی افتخار می‌کند اما در بازیگری می‌خواهد آنقدر بدرخشد و پیشرفت کند که در آینده او را الگو قرار دهند.

گفت‌وگو با این بازیگر نوجوان و نوظهور سینمای ایران را بخوانید.

این روزهایتان چگونه سپری می‌شود؟

مشغول بازی در سریال «عاشورا»ی هادی حجازی‌فر هستم و قرار است در نمایشی به نام «آیینه‌های برعکس»  هم بازی کنم.

به چه دلیل برای بازی در نقش نوجوانی شهید «خسرو ملازاده» در این سریال انتخاب شدید؟

محمد عسکری دستیار و برنامه‌ریز فیلم «خورشید» مرا به این پروژه معرفی کرد و به آقای حجازی‌فر گفت که به درد نقش می‌خورم.

برای شناخت نقشتان چه کردید؟

هادی حجازی‌فر برای نقش شخصیت‌های شهید قصه، می‌خواست به لحاظ چهره عین همان قیافه‌ها را پیدا کند که استعداد داشته باشند و بازیگر چهره هم نباشند. او درباره نقش شهید خسرو ملازاده توضیحاتی به من داد که چه شخصیتی داشته، در گذشته چگونه زندگی کرده و چه اتفاقاتی برای این شهید در جنگ رخ داده است. همچنین درباره اینکه پای او در فوتبال شکست و دوست نزدیک شهید باکری بود، توضیحاتی داد. به خودم گفتم باید نقش را جوری بازی کنم که وقتی هم‌سن و سالانم به تماشای سریال می‌نشینند، آن را درک کنند.

از دوران کودکی به بازی علاقه داشتید یا بطور اتفاقی وارد این حرفه شدید؟

زمانی که پنج‌ساله بودم، به بازی علاقه داشتم. در آن مقطع این اندازه گوشی تلفن همراه نبود. دایی‌ام تلفن همراه داشت و از او تلفنش را می‌گرفتم و کنار دیوار می‌گذاشتم و جلویش بازی می‌کردم و پسردایی‌ام هم آن را تدوین می‌کرد، کلی لذت می‌بردم و دوست داشتم عمرم در این کار بگذرد. وقتی ۱۱ ساله بودم، گریموری در محله ما زندگی می‌کرد، از او پرسیدم چگونه می‌توانم بازیگر شوم؟ او گفت که حتماً باید پارتی داشته باشم و خدا پارتی من شد.

خدا چگونه پارتی‌تان شد و برای بازی در فیلم «خورشید» مجید مجیدی انتخاب شدید؟

چند ماه بعد از صحبت‌های گریمور محله‌مان، تیم آقای مجیدی به مدارس کل ایران رفتند و تست گرفتند. به مدرسه ما هم آمدند و من هم پیش مجید آذرنگ تست دادم که گفت یک هفته دیگر خبر بگیر. آنها به کل ایران رفته بودند و طبیعی بود که در یادشان نمانم. شبانه‌روز زنگ می‌زدم تا اینکه پاسخ تلفنش را داد و گفتم همانی هستم که گفتید بهترین تست را دادی. یادش آمد و گفت به فرهنگسرای بهمن بیا. آنجا که رفتم مملو از بچه بود. متعجب شدم. به دلیل تعداد زیاد از هر ۱۸ نفر داخل اتاقی تست می‌گرفتند. دستمال یزدی و کاپشن خلبانی‌ام را روی دوشم انداخته بودم و داخل رفتم. از بین ۱۸ نفر یک نفر انتخاب می‌شد که انتخاب شدم. احساس کردم خدا آن لحظه به من نگاه کرد.

پس به آرزویتان رسیدید و مسیر زندگی‌تان تغییر کرد.

اعتراف می‌کنم در گذشته به دنبال دزدی، قلیان و ... رفته بودم چون آدمی بی‌هدف بودم که کار می‌کردم. کودک کار بودم و باربری می‌کردم. کل محله شماره مرا داشتند و برای توزیع تراکت به من زنگ می‌زدند تا اینکه خدا مسیر زندگی‌ام را تغییر داد. اکنون آنهایی که مرا می‌شناسند به من قوت قلب می‌دهند و راضی‌اند که توانستم پرچم سربلندی برای بچه‌های کار باشم. وقتی به مترو می‌روم، بیشتر بچه‌های کار مرا می‌شناسند و می‌پرسند چگونه بازیگر شدم. آنها طوری حرف می‌زنند که انگار نمی‌توانند به آرزویشان برسند.

درآمد بازیگری تان قابل قبول است تا دیگر کودک کار نباشید؟

الحمدلله. اگر دستمزدش را هم نداشتم، دوباره سراغ کار سابقم نمی‌رفتم چون برای خودم هدف دارم. اکنون کلاس هشتم هستم و به کلاس‌های بازیگری می‌روم. چهار ماه سعی کردم حرف‌زدنم را تغییر دهم و کوچه‌بازاری صحبت نکنم. الان کتاب‌هایی همچون شازده کوچولو و نمایشنامه‌های ویلیام شکسپیر را می‌خوانم. سقراط جمله خوبی دارد: «آنکس که بداند که نداند، از همه داناتر است». آقای مجیدی با لطف بزرگ خود مرا در مسیر درستی هدایت کرد.

در نخستین قدم بازیگری‌تان جایزه جشنواره ونیز را برای بازی در «خورشید» دریافت کردید.

بیشتر از این خوشحالم که بچه‌های کار می‌بینند که پیشرفت کرده و جایزه جهانی ونیز را گرفته‌ام و امید می‌گیرند. البته برایم مهم نیست که جایزه گرفتم چون به مسیرم فکر می‌کنم و اگر بخواهی به جایزه فکر کنی، برای آدم مثل سرعت‌گیر است.

حتما ناراحت شدید که به دلیل ابتلا به کرونا، برای دریافت جایزه‌تان نتوانستید در جشنواره ونیز شرکت کنید؟

در حقیقت ناراحت نشدم. خوشحال شدم که تلاشم را کردم و نرفتم تا اشتیاقم بیشتر شود و دفعه بعد هم بتوانم جایزه بگیرم. اگر آن مقطع برای گرفتن جایزه می‌رفتم، برایم عادی می‌شد. دوست دارم با یک کار خوب مثل فیلم آقای مجیدی دوباره جایزه بگیرم و بدرخشم.

دوست دارید سوپراستاری مثل محمدرضا گلزار شوید یا بازیگر حرفه‌ای و کاربلدی همچون پرویز پرستویی و نوید محمدزاده؟

دوست دارم روح ا... زمانی باشم و آنقدر در این حرفه بزرگ شوم که بقیه بگویند دوست دارند روح‌ا... زمانی باشند. علاقه دارم به جایی برسم که به فقرا و کودکان کار کمک کنم و دستشان را بگیرم.

مردم اردبیل شما را می‌شناسند؟

خیابانی در اردبیل است که وقتی به آنجا می‌روم همه مرا می‌شناسند و به من افتخار می‌کنند. بیشتر افرادی که در سینما و تلویزیون موفقند، ریشه‌شان اردبیلی است. اعتقادم این است که هیچکس به اکبر عبدی نمی‌رسد و افتخار می‌کنم که او همشهری‌ام است.

پس الگویتان در بازیگری اکبر عبدی است.

واقعاً الگویم خودم هستم چون دوست دارم موفق شوم.

در یک سال اخیر علاوه بر سریال «عاشورا»، چه کاری انجام دادید؟

برای سن و سال من نقش کم است و چون بازیگر فیلم «خورشید» هستم، اندکی انتظارها بالا رفته و کرونا هم بیشتر کارها را تعطیل کرده است و من هم در خانه مانده‌ام. البته برای فیلم خانم پوران درخشنده تست دادم اما نمی‌دانم چرا پروژه خوابید!

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روح الله زمانی بازیگر نوجوان كودك كار کودک کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۶۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «آبادان» برگزار می‌شود

ایسنا/خوزستان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «آبادان» در بخش‌های عکس، روایت، بازیگری و شعر و ترانه برگزار می‌شود.

در بخش «جونم برات بگه» یا روایت این جشنواره علاقه‌مندان می‌توانند داستان کوتاه، خاطره، یادداشت، دلنوشته و یا هر نثر دارای خیالی را که آبادان و آبادانی را در خود داشته باشد به این رویداد ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، نوشته باید متعلق به خود فرد باشد و تا سقف هزار کلمه امکان ارسال وجود دارد.

هر فرد می‌تواند سه نوشته ارسال کند.

در بخش فرتور چهار راه‌هامون (عکس) این رویداد نیز افراد با انتخاب سوژه‌ها که الزاما باید از یکی از چهارراه‌های خیابان‌های امیری، یک احمدآباد و ته‌لنجی آبادان باشد می‌توانند در رقابت حاضر شوند.

هر شرکت‌کننده امکان ارسال حداکثر پنج فریم عکس به صورت سیاه و سفید یا رنگی را دارد و عکس‌های موبایلی نیز پذیرفته خواهند شد.

عکس‌ها باید با فرمت JPG و حداکثر حجم هر فایل حداکثر ۲ مگابایت باشد و امکان اصلاح کادر و رنگ نیز وجود دارد.

در بخش چکامه‌ لین‌ها (شعر و ترانه) شعرها و ترانه‌ها باید به آبادان و محلات و شخصیت‌های آن اشاره کرده باشند.

هر فرد می‌تواند حداکثر سه قطعه شعر یا سه ترانه را برای جشنواره ارسال کند و سبک انتخابی آزاد است.

و بالاخره در بخش سوگنامه‌ چارلی‌ها (بازیگری) علاقمندان می‌توانند از فیلم‌ها، سریال‌ها و تئاترهایی که با مضمون آبادان هستند الهام گرفته یا خودشان مولد یک موضوع از این شهر باشند.

سقف فیلم ارسالی بازی متقاضیان شش دقیقه است و علاقمندان می‌توانند بازی تک‌نفره یا گروهی داشته باشند.

هر متقاضی امکان ارسال سه فیلم از بازیگری را دارا است و فیلم‌ها باید افقی و با فرمت mp۴ و حداکثر حجم ۶۰ مگابایت باشند.

علاقمندان آثار خود را به نشانی ایمیل Abadanartisticfestival@gmail.com یا در پیام‌رسان‌های فراگیر به شماره ۰۹۳۰۰۴۷۱۸۷۲ ارسال کنند و به پیوست مشخصات خود شامل نام و نام‌خانوادگی و نشانی را نیز به آدرس و یا شماره همراه یاد شده (در پیام‌رسان‌های فراگیر) بفرستند.

مهلت ارسال آثار تا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ تعیین شده و ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز داوری نهایی به صورت حضوری محقق خواهد شد.

آیین پایانی و معرفی برگزیدگان نیز ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ شکل اجرایی به خود می‌گیرد.

داوران این رویداد را عبدالرضا سواعدی، عبدالرضا نصاری، بهزاد وزیری، امین جوکار، میلاد اتنا، سعید باجووند، کورش سنایی، احمد دریس، مجید عیدان، محمودرضا ثانی، عبدالرضا ثامری و ایمان مصطفایی تشکیل می‌دهند.

همچنین شبنم زیرک‌قشقایی، محمدرضا قاسمی، محسن نکویی، بهنام کاوه، مانا مداح، شیوا میرزاخانی، جمشید عبودزاده، احمد شابونی، ایمان برغشی، منتصر درویشی، ناصر ندیمی و مسعود رمضانی در هیات انتخاب جشنواره حضور دارند.

فرشید قنبری به عنوان دبیر و سهراب منصوری‌زاده به عنوان دبیر اجرایی نخستین جشنواره فرهنگی و هنری آبادان حضور خواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دوگاری: امباپه در تیم ملی فقط راه می‎‌رود!
  • یک مدعی غیرمنتظره برای جایزه MVP لیگ والیبال ایران
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش
  • جایزه ملی کتاب کودک و نوجوان در یک قدمی اجرا
  • وقتی مظفرالدین شاه در یک نمایش فقط دختران خوشگل را می‌بیند!
  • نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «آبادان» برگزار می‌شود
  • (ویدئو) خلاصه بازی آلمان ۲- هلند ۱؛ پارتی صورتی!
  • آلمان 2- هلند 1، پارتی صورتی!
  • (ویدئو) خاطره مهران غفوریان از اولین تست بازیگری خودش
  • مک آلیستر: حریفان ما در حضور مسی بیشتر از آرژانتین می‌ترسند