Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@21:59:08 GMT

بهترین جایگزین "نمک" چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۸۴۳۳

کم نمک کردن غذا باید کم کم انجام شود و از جایگزین‌های مثل آب لیمو، آب غوره و سبزی‌های خشکی مثل نعناع و کرفس استفاده کنیم. ناطقان: احمدرضا درستی مطلق، متخصص تغذیه  درباره «دلیل افزایش فشار خون»، گفت: دیواره رگ‌ها که باید خاصیت ارتجاعی خوبی داشته باشند و با هر ضربان قلب باید انبساط و انقباض مناسبی داشته باشند در اثر تغذیه نامناسب، واکنش مناسبی در برابر ضربان قلب ندارند و دیواره‌هایی غیرقابل ارتجاع پیدا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در این صورت است که فشار خون افزایش می‌یابد. استفاده زیاد از روغن‌های اشباع مثل روغن دنبه آب کرده و کره به مرور زمان در رگ‌ها رسوب کرده و قطر دیواره رگ‌ها را کاهش می‌دهد و آن را از حالت ارتجاعی خارج می‌کند.

این متخصص تغذیه کلسترول LDL را ضایع کننده دیواره رگ‌ها خواند و گفت: اکسیداسیون کنار این چربی‌ها در دیواره رگ‌ها اتفاق افتاده و رگ‌ها را دچار سوختگی می‌کند؛ از طرفی خاصیت ارتجاعی رگ‌ها را کاهش می‌دهد.

درستی مطلق بیان داشت: بنابراین باید از غذا‌هایی استفاده کنیم که نمک زیادی و کلسترول بالایی نداشته و چربی اشباع کمتری داشته باشند. استفاده زیاد از نمک می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و ضربان قلب شده و در بدن تورم ایجاد کند که منجر به افزایش آب میان بافتی خواهد شد.

وی با اشاره به استفاده مناسب از نمک در روایات، گفت: غذا‌هایی که می‌خوریم به حد کفایت سدیم دارد. افرادی که در کشور‌هایی مثل عربستان زندگی کرده و تعریق زیاد دارند باید از کمی نمک در کنار غذایشان استفاده کنند، اما هموطنان ما نیاز به مصرف نمک بیشتر ندارند.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: افرادی که می‌خواهند در آینده دچار پرفشاری خون نشوند و یا افرادی که در حال حاضر فشار خون بالا دارند باید از منابع کلسترول LDL کمتر مصرف کنند و مصرف گوشت‌هایی که حاوی چربی اشباع هستند مثل گوشت قرمز را کاهش داده و از غذا‌های دریایی استفاده کنند تا چربی‌های موجود در غذا‌های دریایی مثل امگا ۳، کلسترول LDL را در بدن کاهش دهد.

درستی مطلق تصریح کرد: باید به طور کلی به غذا نمک نزنیم و افرادی که فشار خون بالا دارند باید از غذاها، نان و پنیر بی نمک استفاده کرده و از غذا‌های رستوران‌ها و غذا‌های کنسروی پرهیز کنند.

وی بر استفاده از مواد جایگزین به جای نمک در غذا تاکید کرد و گفت: بخشی از حالت‌های ما مربوط به عادت‌های ماست. کم نمک کردن غذا باید کم کم انجام شود و از جایگزین‌های خوبی مثل آب لیمو، آب غوره، سرکه بالزامیک و سبزی‌های خشکی مثل نعناع و کرفس استفاده کنیم؛ دوم اینکه باید ذائقه خود را از غذا‌های پرنمک به غذای کم نمک تغییر دهیم. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بهترین جایگزین ، نمک ، لیمو

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بهترین جایگزین نمک لیمو فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۸۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از رئیس دادگاه بخش سراجو در مراغه

 پیشکسوتان راهداری آذربایجان شرقی و اعضای جمعیت طرفداران ایمنی راه‌های استان آذربایجان شرقی با حضور در دادگاه بخش سراجو از آقای طاهر انوری به خاطر صدور ۱۰۰ حکم جایگزین حبس برای تامین رنگ جهت خط کشی راه‌های روستایی و علایم برای جاده‌های اصلی مراغه قدردانی کردند.

اعضای این انجمن هر کدام در سخنان جداگانه با اشاره به مشکلات را‌ه های روستایی و شهری از دستگاه قضایی خواستند در صدور احکام و جرایم جایگزین حبس برای افزایش ایمنی راه‌ها، ادارات راهداری شهرستان‌ها را مساعدت کنند.

مدیرعامل انجمن جمعیت طرفداران ایمنی راه‌های استان آذربایجان شرقی گفت: تصمیمات این چنینی موجب افزایش ایمنی در راه‌های استان و کاهش تصادفات خواهد شد.

منظوری افزود: رئیس دادگاه بخش سراجو تصمیم شجاعانه‌ای در صدور این احکام گرفته است.

عضو هیات مدیره این انجمن نیز با قدردانی از اقدام شایسته آقای انوری افزود: این اقدام شایسته عامل افزایش ایمنی راه‌ها و رانندگان خواهد بود.

اثنی عشری گفت: تفکر رئیس دادگاه برای صدور حکم جایگزین برای افزایش ایمنی راه‌ها یک کار بزرگ و بسیار ارزشمند است.

وی اضافه کرد: اقدامات این چنین موجب کاهش تصادفات خواهد شد.

رئیس دادگاه سراجو گفت: با افزایش وسایل نقلیه توجه به راه‌های روستایی و افزایش ایمنی بسیار ضرورت دارد.

انوری افزود: سال گذشته از محل احکام جایگزین حبس حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای خط کشی، ایجاد گاردریل و علایم راهنمایی هزینه شد.

وی اضافه کرد: علاوه بر ایمنی راه‌ها در این دادگاه برای توسعه و تجهیز مدارس احکام جایگزین حبس صادر شد.

معاون توسعه راه‌های استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با قدردانی از رئیس دادگاه شهر سراجو گفت: راهداری از رای‌های قضات دادگستری برای ایمنی راه‌ها استقبال و در این کار مشارکت می‌کند.

رسول زاده با اشاره به محدود بودن اعتبارات دولتی افزود: این طرح از مراغه شروع شده و در استان می‌تواند به یک فرهنگ تبدیل شود.

فعالیت این جمعیت از سال ۹۰ با هدف ارتقای فرهنگ رانندگی و ایمنی راه‌های استان تشکیل و از طریق این انجمن دوره‌های آموزشی برای رانندگان وانت و موتور سواران برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • وست هم آماده برای انتقال خولین لوپتگی؛ هانسی فلیک گزینه جایگزین
  • ۲۰۰۰ اصله درخت جایگزین ویلاهای غیرمجاز
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • پیشنهاد دیواره نگاره شهدای ارتش و نیروی انتظامی
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • تجلیل از رئیس دادگاه بخش سراجو در مراغه
  • جایگزین‌های متنوع به جای تخم‌مرغ در غذا‌ها
  • برگزیده شدن دو اثر ایرانی در جشنواره فیلم کودکان هند
  • ایمپلنت یک روزه جایگزین سریع بی دندانی
  • این گیاه یک جایگزین سالم برای قند مصنوعی