Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومینیک راب وزیر خارجه انگلیس در مصاحبه با روزنامه " تلگراف" با اشاره به حادثه اخیر حمله پهپادی به یک نفتکش اسراییلی در دریای عمان با تکرار اتهامات کشورش علیه ایران گفت: ایران با ریاست جمهوری رئیسی این فرصت تازه را دارد که با جامعه بین المللی همکاری کند و اعتماد جهان را جلب کند و یا بیشتر و بیشتر با پافشاری بر رفتارهای مخرب گذشته در وضعیت مطرود کنونی باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: "دومینیک راب" وزیر خارجه بریتانیا به "ابراهیم رئیسی" رییس جمهوری جدید ایران توصیه کرد با بازگشت به برجام و همکاری با جامعه بین المللی اعتماد جامعه جهانی را جلب کند.


 وزیر خارجه بریتانیا در مصاحبه با روزنامه " تلگراف" با اشاره به حادثه اخیر حمله پهپادی به یک نفتکش اسراییلی در دریای عمان با تکرار اتهامات کشورش علیه ایران گفت: ایران با ریاست جمهوری رئیسی این فرصت تازه را دارد که با جامعه بین المللی همکاری کند و اعتماد جهان را جلب کند و یا بیشتر و بیشتر با پافشاری بر رفتارهای مخرب گذشته در وضعیت مطرود کنونی باقی بماند.

او با عقب نشینی از مواضع چند روز گذشته کشورش درباره پاسخ تلافی جویانه به اقدام ایران علیه نفتکش اسراییلی و کشته شدن یک شهروند بریتانیایی در این حادثه، گفت کشورش " متین و آرام" باقی خواهد ماند و با همکاری با سایر شرکا از جمله ایالات متحده آمریکا از صلح و امنیت بین المللی حراست خواهد کرد.

ایران حوادث دریایی چند روز گذشته در دریای عمان و سواحل امارات را مشکوک دانسته و هر گونه دست داشتن خود در این حوادث را رد کرده است.

دومینیک راب اما با تاکید دوباره بر ادعای دست داشتن ایران در این حملات دریایی گفت: با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود درباره این حوادث صحبت کرده و انگلیس و آمریکا در محکوم کردن حمله ایران به کشتی " مرسر استریت" در نزدیکی سواحل عمان، هم‌نظرند.

 راب در مصاحبه دیروز (چهارشنبه) با تلگراف تاکید کرد که کشورش در برابر این حادثه خونسرد و متین باقی می ماند اما با همکاری با شرکایش در برخورد با رفتارهای پلیدی که انجام شده کاملاً قاطع و قوی خواهد بود.
برچسب ها: اعتماد ، جهانی ، برجام ، اعتماد ، همکاری ، انگلیس ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اعتماد جهانی برجام اعتماد همکاری انگلیس ناطقان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواریم بتوانیم سلامت منطقه را تأمین کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در این دیدار که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: سازمان جهانی بهداشت، تقسیم‌بندی‌های مختلفی دارد که یکی از این تقسیم‌بندی‌ها، منطقه مدیترانه شرقی است که در این منطقه اخیراً انتخاباتی انجام شد و خانم «حنان حسن بلخی» به عنوان رئیس منطقه شرق مدیترانه انتخاب شد و به ایران سفر کرد.

وی با اشاره به سفر مدیرکل دفتر منطقه مدیترانه شرقی به اصفهان، افزود: اصفهان یکی از مناطقی است که دانشگاه علوم پزشکی آن در حوزه‌های مختلف بهداشتی و پیشگیری اقدامات بسیار موفقی انجام داده و ما برنامه داشتیم از جایی که اقدامات عملی انجام داده است، این بازدید را آغاز کنیم. در اصفهان دیدارهای بسیار خوب و جلسه با اساتید مختلف و دیدار از مراکز بهداشتی و درمانی داشتند و گزارش‌هایی نیز دوستان ما از آنچه که در زمینه بهداشت و درمان رخ داده است، به ایشان ارائه داده‌اند که بسیار موجب رضایت بوده و نظرات مثبت مدیر کل دفتر منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت را به همراه داشته است و گفتند اولین بار بود که شاهد اقدامات بهداشتی و درمانی اعم از خانه‌های بهداشت، مراکز جامع سلامت، مراکز درمانی و دانشگاه‌های مختلف بودند.

وزیر بهداشت ادامه داد: به گفته ایشان ما جزو معدود کشورهایی هستیم که آموزش، درمان و بهداشت با هم ادغام شده است. امروز هم در ادامه سفر ایشان گزارشی از فعالیت‌های مختلفی که در حوزه‌های مختلف در وزارت بهداشت انجام می‌شود، ارائه شد.

وی افزود: یکی از نکات مهمی که امروز درباره آن صحبت شد این است که سازمان‌های جهانی زمانی می‌توانند در میان مردم اعتبار داشته باشند که اقدامات عملی داشته باشند، اما در خصوص غزه فقط شاهد حرف درمانی هستیم و هیچ اقدام عملی انجام نمی‌شود، به ویژه سازمان جهانی بهداشت هیچ اقدامی انجام نداد.

وزیر بهداشت در ادامه گفت: در منطقه مدیترانه شرقی، علاوه بر بحران‌ها و مسائل نظامی، بحران‌های دیگری همچون سیل، زلزله، فقر و محرومیت‌ها نیز وجود دارد و امیدواریم بتوانیم در این میان سلامت منطقه را تأمین کنیم.

وی افزود: طبیعتاً ما اگر تنها در جمهوری اسلامی ایران سلامت را تأمین کنیم کافی نیست؛ چراکه اطراف ما کشورهایی وجود دارند که هنوز گرفتار بیماری‌های واگیر هستند و اگر به طور مثال حتی مالاریا و فلج اطفال را کنترل کنیم هم قطعاً از کشورهای دیگر مجدداً می‌تواند به ایران منتقل شود. بنابراین ما به یک همکاری منطقه‌ای در این زمینه نیاز داریم.

وزیر بهداشت درباره همکاری گروه پنج نیز اظهار داشت: در دولت جدید ایران، گروه G۵ مجدداً احیا و ۸ جلسه با همکاری سازمان جهانی بهداشت برگزار شد و در آن موضوعات خاصی مطرح شد و این جلسات نمونه بسیار خوبی در زمینه همکاری‌ها بود. امیدواریم این همکاری بین کشورها با مدیریت سازمان بهداشت جهانی ادامه‌دار باشد، ما شدیداً به همکاری و دیپلماسی بین کشورها معتقد هستیم.

وی افزود: امیدواریم با جلسات متعدد در بازدیدها و اقداماتی که انجام می‌شود، بتوانیم همکاری‌های بیشتری را ایجاد کنیم. جمهوری اسلامی ایران با تمام زیرساخت‌ها، پزشکان، نیروهای انسانی، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، آمادگی کامل برای همکاری را دارند. ما می‌توانیم افراد بسیاری را در کشورهای مختلف و در حوزه‌های مختلف آموزش دهیم که این کار موجب افزایش آگاهی در افراد می‌شود و در واقع با همکاری‌هایی که با هم انجام می‌دهیم بتوانیم شاهد کاهش بیماری‌های واگیر و غیر واگیر باشیم.

عین‌اللهی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران تجربه‌های خوبی را در زمینه شبکه‌های بهداشت و درمانی دارد. ما حدود ۱۸ هزار خانه بهداشت در کشور داریم و تعداد زیادی از افراد در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند. ما می‌توانیم تجربه‌های خود را در این زمینه‌ها در اختیار سایر کشورها قرار دهیم.

وی افزود: ما از نظر آموزش افراد در حوزه‌های سلامت، گردشگری سلامت، استفاده از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در فعالیت‌های مشترک آموزشی و تحقیقاتی و تجربیاتی که داریم می‌توانیم با هم، همکاری داشته باشیم.

وزیر بهداشت در پایان گفت: ما همچنین فعالیت خوبی را به اسم طرح سلامت خانواده آغاز کرده‌ایم که تجربه بسیار خوبی است و در ۱۹۵ شهرستان اجرا شده و امیدوارم تا پایان سال در تمام نقاط کشور انجام شود. این طرح بیشتر در خصوص پزشکی پیشگیری محور فعالیت می‌کند و امیدوارم با همکاری‌های مشترک این تجربیات را بتوانیم به سایر کشورها نیز انتقال دهیم.

کد خبر 6078799 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پاکستان خطاب به جامعه جهانی: تجاوزات اسرائیل نباید بدون مجازات بماند
  • بازگشت ملوان کشتی توقیفی توسط ایران به کشورش
  • اولین گفتگوی رئیسی و پوتین بعد از عملیات سپاه
  • اولین گفتگوی رئیسی و پوتین بعد از حمله سپاه پاسداران به اسرائیل
  • تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • تاکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • لزوم اقدام قاطع جامعه جهانی جهت توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه
  • آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های منطقه‌ای با سازمان جهانی بهداشت
  • امیدواریم بتوانیم سلامت منطقه را تأمین کنیم
  • صبوری برای بازگشت به روزهای خوب والیبال