Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@18:59:26 GMT

تهرانی ها چقدر آب مصرف می کنند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۳۱۳۷۲

تهرانی ها چقدر آب مصرف می کنند؟

از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۳۵ میلیون مترمکعب آب شرب در شهر تهران مصرف شده، این رقم گویای این مطلب است که مصرف آب شرب در تهران، هیچ روزی کمتر از سه میلیون مترمکعب نبوده است.

به گزارش ایسنا، امسال را می توان سال تاریخی کم بارش کشور نامگذاری کرد چراکه میزان بارش ها در طول ۵۰ سال گذشته بی سابقه بوده است، در تهران نیز شاهد کاهش ۳۷ درصدی بارندگی ها بودیم موضوعی که مشکلات زیادی را برای کشور و حتی پایتخت در راستای تامین آب به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنطور که مسوولان اعلام کردند ذخیر برفی تهران تقریبا صفر بوده و در شرق استان تهران پایین بودن ذخیره برفی موجب آسیب پذیر شدن سدهای ماملو و لتیان شده است، حجم ذخایر سدهای تهران در سال گذشته حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب بوده اما اکنون این عدد به ۸۰۰ میلیون مترمکعب کاهش یافته است یعنی نسبت به سال قبل حدود ۳۰۰ میلیون متر مکعب کسری آب شرب سدهای تهران را داریم.

ضمن اینکه امسال به دلیل گرمای زودرس و افزایش دما میزان مصرف مردم نیز افزایش یافته، دو عامل کرونا و گرما باعث شده که میزان مصرف در استان تهران به ویژه شهر تهران افزایش یابد، در حال حاضر حدود سه میلیون ۵۰۰ هزار مترمکعب مصرف آب شرب شهر تهران است.

آنطور که بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران به ایسنا گفته میزان مصرف نسبت به سال قبل در حد دو تا سه درصد افزایش یافته و یکی از نقاط امیدواری ما این است که بیش از این میزان افزایش مصرف نداشته باشیم. البته باید گفت که از اسفند سال ۱۳۹۸ به دلیل شیوع بیماری کرونا افزایش مصرف شهر تهران سیر صعودی بالایی پیدا کرد، قبل از شیوع این ویروس عمدتا در اول خرداد این میزان مصرف وجود داشت اما از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا کنون هیچ روزی میزان مصرف کمتر از سه میلیون نبوده و به طور کلی حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد مصرف آب شرب در تهران به دلیل ویروس کرونا افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد مشترکان کمی بیش از الگو مصرف دارند و ۲۰ درصد مشترکان جز مشترکان پرمصرف هستند و حدود پنج درصد نیز فوق العاده مصرف بالایی دارند، اظهار کرد: در تهران روزانه سه و نیم میلیون مترمکعب و در سال حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب مصرف می شود، به عبارت دیگر ۱۷ تا ۱۸ درصد آب کل کشور در شهر تهران مصرف می شود، اگر مردم صرفه جویی نکنند هر اتفاقی ممکن است بیفتد.

به گفته مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران تهرانی‌ها تا ۳۰ درصد بیشتر از میانگین کشوری آب مصرف می‌کنند.

افزایش ۷۰ میلیون لیتر آب به ازای هر یک درجه افزایش دما در پایتخت

او همچنین به تازگی اعلام کرد: هر یک درجه افزایش دمای هوا، ۶۰ تا ۷۰ میلیون لیتر مصرف آب شرب را در تهران افزایش خواهد داد. در مقایسه با سال گذشته امسال تهران دو تا سه درجه افزایش را ثبت کرده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۳۵ میلیون مترمکعب آب شرب در شهر تهران مصرف شده است، گفت: این رقم گویای این مطلب است که مصرف آب شرب در تهران، هیچ روزی کمتر از سه میلیون مترمکعب نبوده است.

بختیاری با اشاره به مصرف ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعبی آب در شهر تهران در روزهای اخیر گفت: صنعت آب روزهای سختی را سپری می‌کند و آبفای استان تهران با تمام ظرفیت درحال خدمات‌رسانی و تامین و توزیع آب است و تا امروز در شهر تهران حتی یک ساعت نیز قطعی آب نداشتیم.

به گفنه وی هم اکنون میزان پرشدگی مخازن سدهای تهران حدود ۷۰۰ میلیون مترمکعب است و این درحالی است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته یک میلیارد و ۸۰ میلیون مترمکعب بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بحران آب میلیون مترمکعب شهر تهران استان تهران مصرف آب شرب میزان مصرف سال گذشته سه میلیون آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۱۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهادکشاورزی توجه کنند

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور از افزایش پنج هزار هکتاری اراضی پنبه خبر داد و گفت: به این ترتیب میزان کشت پنبه در گلستان به ۲۰ هزار هکتار می‌رسد.

قربان قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از گلستان، اظهار کرد: کشت پنبه در گلستان اکنون آغاز شده است و تا خرداد ادامه دارد. وی با بیان اینکه حدود سه هزار تن پنبه در کشور داریم، افزود: این میزان بیش از نیاز کشاورزان است و به عبارتی ما به خودکفایی رسیده‌ایم. رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور معتقد است که برای افزایش تولید نیاز است تا کشاورزان بذرهای استاندارد و لیبل‌دار شده خریداری کنند چراکه تنها در این صورت میزان تولید در سطح افزایش خواهد یافت. وی با بیان اینکه نیاز کشور به حدود ۱۵۰ هزار تن الیاف است، افزود: در برنامه داریم تا ظرف پنج سال آینده به مرز خودکفایی برسیم. قربانی میانگین برداشت پنبه در گلستان را سه تا چهار تن در هر هکتار اعلام کرد و گفت: کشاورزان با مشورت از کارشناسان برای زمان سم‌پاشی و تهیه نوع بذر می‌توانند این میزان برداشت را به حدود دو برابر افزایش دهند. وی ارقام سازگار پنبه در زمین‌های کشاورزی استان گلستان را ساجدی، لطیف و تابان و در مناطق شور را ارقامی نظیر ارمغان و شایان اعلام کرد و گفت: بذر خوب یکی از عوامل افزایش برداشت است. کد خبر 746743

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی هواشناسی؛ تهرانی‌ها مراقب باشند
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه
  • فیلمی ناب از بازار تهران در حدود ۱۲۰ سال قبل / لباس پوشین مردان و زنان تهرانی جالب است (فیلم)
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • خواص میوه خشک برای کودکان
  • حدود ۹۵ هزار مشترک تازه گاز تهرانی جذب شد
  • هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها آماده باشند
  • افزایش ۶۰ سانتی متری تراز دریاچه ارومیه از ابتدای سال آبی
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهادکشاورزی توجه کنند