Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@21:31:31 GMT

عکس| روحانی و رئیسی همنشین شدند

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۳۴۴۵۲

عکس| روحانی و رئیسی همنشین شدند

آفتاب‌‌نیوز :

مراسم تحلیف ریاست جمهوری سیدابراهیم رئیسی با حضور مسئولان کشوری و لشکری و مقاماتی از کشورهای خارجی در ساختمان مجلس آغاز شد. مهمانان این مراسم یکی پس از دیگری وارد ساختمان پارلمان شدند.

این مراسم راس ساعت ۱۷ با نواختن زنگ مجلس آغاز شد. در این مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، نخست رئیس مجلس، سپس رئیس قوه قضاییه سخنرانی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادای سوگند رئیس‌جمهور در حضور رئیس قوه قضائیه بخش اصلی این مراسم خواهد بود که با امضای سوگندنامه از سوی رئیس جمهور و تحویل آن به دبیر شورای نگهبان همراه خواهد شد.

برای حضور میهمانان خارجی در این مراسم، همانند سایر مراسمات تحلیف برنامه‌ریزی‌های مرسوم از سوی مجلس شورای اسلامی انجام شد و از چند روز گذشته میهمانان عالی رتبه مراسم تحلیف سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهور یک به یک و با استقبال مسئولین، وارد کشور شدند.

طبق گفته سید نظام‌الدین موسوی، سخنگوی هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی، ۱۱۵ مقام رسمی از ۷۳ کشور جهان برای حضور در این مراسم اعلام آمادگی کرده‌اند. سخنگوی هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی این را هم گفته که از بین این مقامات ۱۰ رئیس کشور در تراز سران کشورها، ۲۰ رئیس مجلس، ۱۱ وزیر خارجه، ۱۰ نفر از وزرای دیگر کشورها، همچنین فرستاده ویژه و نواب روسای مجالس، روسای کمیسیون‌ها و هیئت‌های پارلمانی در این مراسم حضور پیدا می‌کنند.

حواشی مراسم

در ردیف اول صحن مجلس آیت الله جنتی و محسنی اژه ای، رئیس قوه قضاییه همنشین هم هستند. میان حسن روحانی و رئیس قوه قضاییه نیز یک صندلی فاصله وجود دارد که به علت رعایت پروتکل های بهداشتی است.

خوش و بش مقامات خارجی با حسن روحانی در زمان ورود به صحن مجلس از حواشی جالب توجه بود.

حدادعادل هم در ردیف اول و نزدیک به حسن روحانی نشسته است.

تاکنون حجت الاسلام والمسلمین محمود علوی وزیر دولت یازدهم و دوازهم، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، احمد خاتمی عضو شورای نگهبان و مجلس خبرگان، امیر عبداللهیان معاون امور بین الملل مجلس، وحید حقانیان، محسنی بندپی استاندار تهران، حسین ذوالفقاری معاون انتظامی و امنیتی وزارت کشور، مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت و حداد عادل، حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری، سرلشکر باقری، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور دولت‌های یازدهم و دوازدهم، حجت‌الاسلان ناطق‌نوری، محسن رضایی، سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سرلشکر رحیم صفوی و برخی از اعضای شورای نگهبان و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری در این مراسم حاضر شدند.

پرچم کشورهای حاضر در مراسم در صحن علنی قرار داده شده است.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ابراهیم رئیسی مراسم تحلیف شورای نگهبان رئیس قوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود

«لطف‌الله فروزنده» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی جایگاهی ویژه در نظام و قانون اساسی دارد؛ نمایندگان مجلس مسائل کشور را مورد بررسی قرار داده و با قانون‌گذاری و نظارت خود، ریل‌گذاری می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی، باید نمایندگانی وارد مجلس شوند که مردمی و پاک‌دست هستند؛ بنابراین در این راستا مهم‌ترین نقش را مردم بر عهده دارند و این مردم هستند که باید نمایندگانی با این ویژگی‌ها را انتخابات کنند.

فعال سیاسی تصریح کرد: در دور اول انتخابات مجلس شاهد حضور پُر شور مردم بودیم و ان‌شاء الله در دور دوم نیز شاهد حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی خواهیم بود.

فروزنده با بیان اینکه حضور در انتخابات حق قانونی مردم و تکلیفی برای آن‌هاست، ادامه داد: حضور پُر شور مردم و انتخاب نمایندگان اصلح باعث می‌شود مجلس کارآمد تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مساله کشور موضوعات اقتصادی است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب شعار سال را به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، مجلس هم باید در این راستا گام بردارد. برخی قوانین برای جهش تولید وجود دارد و در برخی زمینه‌ها هم باید قانونگذاری صورت بگیرد.

فعال سیاسی اظهار کرد: در بُعد سیاسی و بین‌المللی هم پس از انجام عملیات دفاعی ایران علیه رژیم صهیونیستی، فضای ویژه‌ای برای ما ایجاد شده است؛ لذا مجلس شورای اسلامی باید ظرفیت‌ها و سیاست‌های لازم را فراهم کند تا دولت‌مردان بتوانند در صحنه بین‌المللی، دیپلماسی فعال داشته باشند.

فروزنده تصریح کرد: امروز در سایه عملیات «وعده صادق» فضای اقتدار و انسجام و وحدت در کشور ایجاد شده که طبیعتاً مجلس شورای اسلامی باید این مهم را تقویت کند.

وی کمک به دولت را از اولویت‌های دیگر مجلس دانست و افزود: علی‌رغم همه چالش‌هایی که از دوره قبل باقی مانده، دولت سیزدهم در حال تلاش و کوشش جهت رفع مشکلات کشور است؛ لذا مجلس آینده باید با دولت همکاری لازم را داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084223 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • طرح ساماندهی اجاره بهای املاک اصلاح شد
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح ساماندهی اجاره بهای املاک
  • اصلاح طرح کنترل و سامان‌دهی اجاره بهای املاک مسکونی در مجلس
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • مراسم رسمی استقبال از آیت‌ الله رئیسی در پاکستان
  • نامه به شورای نگهبان درباره معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • عباس عبدی بررسی کرد؛ تفاوت سه سال اول دولت رئیسی با روحانی