Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از خبرگزاری رویترز، تنها چند هفته قبل از بیستمین سالگرد حملات یازده سپتامبر که به گشایش این زندان کمک کرد، ۷۵ قانونگذار آمریکایی در نامه‌ای به بایدن، ادامه فعالیت این زندان را لکه ننگی بر اعتبار کشور دانستند.

نمایندگان مزبور در این نامه نوشتند: از شما می‌خواهیم همانطور که اقدامات لازم را برای بستن این زندان انجام می‌دهید، فورا برای کاهش بیشتر جمعیت آن اقدام کنید و اطمینان یابید که با بقیه زندانیان به نحوی انسانی رفتار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره این زندان میلیون‌ها دلار هزینه دارد و گروه‌های مدافع حقوق بشر نحوه رفتار با زندانیان آن را به شدت مورد انتقاد قرار داده‌اند.

زندان گوانتانامو که پس از حملات یازده سپتامبر در دوره ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش گشایش یافت، زمانی در بیشترین میزان حدود ۸۰۰ زندانی را در خود جای می‌داد.

باراک اوباما رئیس جمهوری اسبق آمریکا این تعداد را کاهش داد، اما تلاش وی برای بستن زندان با مخالفت‌هایی در کنگره از سوی برخی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان روبه رو شد.

دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد که اولین زندانی این زندان را به کشورش بازگردانده است. این انتقال، جمعیت زندانیان این زندان را به ۳۹ نفر کاهش داده است که اکثرشان برای تقریبا دو دهه بدون اتهام یا محاکمه در این مکان نگهداری می‌شوند.

کنگره قوانین مربوط به منع انتقال زندانیان گوانتانامو به زندان‌هایی در سرزمین آمریکا را تصویب کرده است. اکنون دموکرات‌ها کنگره را کنترل می‌کنند، اما اکثریت آنها به حدی ناچیز است که تغییر قوانین را با مشکل مواجه می‌کند.

دولت اوباما در هفته‌های پایانی دوره‌اش در سال ۲۰۱۶، به سرعت برای رهایی و انتقال بازداشت شدگان تبرئه شده از گوانتانامو، پیش از آغاز به کار دونالد ترامپ جانشین خود تلاش کرد. ترامپ در مبارزات انتخاباتی‌اش گفته بود نه تنها این بازداشتگاه را باز نگه خواهد داشت، بلکه افراد بیشتری را در آن زندانی خواهد کرد. افراد باقیمانده در این بازداشتگاه، به احتمال اقدام سریع بایدن برای رهایی خود امید بسته بودند، هر چند بسیاری از آنان به میزان فزاینده‌ای از دورنمای رهایی خود ناامید شده‌اند.  

ارتش آمریکا این بازداشتگاه نظامی را در سال ۲۰۰۲ در خلیج گوانتاناموی کوبا افتتاح کرد و از صدها نفری که در عملیات نظامی آمریکا به ویژه در افغانستان دستگیر و به اتهام وابستگی به القاعده یا دیگر گروه‌های تروریستی به این مکان منتقل شدند، اکنون ۳۹ تن در آن به سر می‌برند.

برچسب‌ها مجلس نمایندگان آمریکا ایالات متحده آمریکا گوانتانامو جو بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا ایالات متحده آمریکا گوانتانامو مجلس نمایندگان آمریکا ایالات متحده آمریکا گوانتانامو جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان سمنان هزینه لازم برای آزادی همه زندانیان جرایم غیرعمد شهرستان گرمسار را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، امید کهربایی بعد از ظهر امروز در مراسم جشن گلریزان شهرستان گرمسار که به منظور آزادی زندانیان جرایم غیرعمد این سازمان با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در مجموعه خانه‌ معلم این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: بیش از 370 میلیارد ریال برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد شهرستان گرمسار نیاز است.

وی با اشاره به برگزاری جشن گلریزان شهرستان گرمسار، افزود: امروز بیش از 150 نفر از خیرین و نیکوکاران حضور داشته‌اند مبلغ 12 میلیارد ریال جمع‌آوری شده است.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان سمنان با اشاره به اینکه 13 زندانی جرایم غیرعمد در زندان گرمسار حضور دارند، عنوان کرد: برای آزادسازی این زندانیان به 370 میلیارد ریال نیاز است.

کهربایی افزود: ستاد دیه نه تنها دست نیاز به سوی کمک‌های مادی مردم دراز کرده، بلکه خواستار کمک‌های معنوی هم است.

وی تصریح کرد: در سال 1402 با مبلغ 2 میلیارد و 430 میلیون تومان توانسته‌ایم 13 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد را آزاد کنیم.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان سمنان، خاطرنشان کرد: این زندانیان در مجموع بیش از 150 میلیارد ریال بدهی داشته‌اند که از طریق ستاد دیه و کمک خیرین در شهرستان گرمسار موفق به آزادی آنان شده‌ایم.

کهربایی با اشاره به اینکه خیرین گرمساری با اهدای 2 میلیارد ریال به انجمن حمایت از خانواده زندانیان گرمسار در راستای کمک به خانواده‌های نیازمند نیز قدم برداشتند، افزود: خیرین گرمساری با اهدای یک زمین به ارزش 10 میلیارد ریالی اقدامات خیرخواهانه خود را در زمینه کمک به خانواده‌های نیازمند زندانی نیز تکمیل کردند.

وی با بیان کرد: نقش مردم و کمک‌های خیرین در آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد بسیار مهم است و ما از همه می‌خواهیم مشارکت لازم را در این زمینه داشته باشند، چرا که این جشن هر ساله با هدف آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و برگرداندن آنها به آغوش گرم خانواده برگزار می‌شود.

به گزارش تسنیم، جشن گلریزان شهرستان گرمسار برای آزادسازی زندانیان با تلاش‌های رئیس زندان، امام جمعه، جمعی از مسئولان و تعدادی از خیران این شهر برگزار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • تصویب کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین و اسرائیل در سنا
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو باید استعفا کند
  • گفتگوی تلفنی بایدن و زلنسکی پس از تصویب کمک بزرگ به اوکراین
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • بلاتکلیفی تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»