Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، سیدمحسن حسینی در دیداری صمیمی به مناسبت تبریک هفته خبرنگار به دفتر خبرگزاری فارس استان گلستان آمد و ضمن خداقوت به هیئت تحریریه این رسانه اظهار کرد: اقدامات اضطراری برای تامین آب شرب مردم استان گلستان در دستورکار است، یکی از کارهای میان مدت استفاده از آب‌های سطحی است.

وی تصریح کرد: در افق ۱۴۲۵ آب مورد نیاز شرب استان تقریبا ۲۰۰ میلیون مترمکعب است که بنا داریم ۶۰ میلیون مترمکعب از سدها، ۵۵ میلیون مترمکعب از دریا و مابقی از آب چاه‌ها برای تامین آب شرب استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان در خصوص شیرین‌سازی آب دریا برای تامین آب شرب مردم استان تصریح کرد: این موضوع حدود سه سال در استان مطرح شده است، برای آب شرب و شیرین‌سازی آب دریا دو تخصیص اعتباری اخذ شده ‌است، همین روزها نشستی با آب و فاضلاب استان خواهیم داشت که سازوکارهای لازم در این زمینه تمهید شود.

حسینی با اشاره به اینکه برای شیرین‌سازی آب دریا نیاز به مطالعات داریم، افزود: در استان گلستان مجموع آب تجدیدپذیر اعم از آب‌های سطحی و زیرزمینی ۲.۵ ‌میلیون مترمکعب است که با شیرین‌سازی آب دریا میزان آب قابل‌برنامه‌ریزی در استان ۳.۵ میلیون مترمکعب خواهد بود.

وی وظیفه آبرسانی به نقاط مختلف به عهده شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار کرد: تامین آب شهری و روستایی طبق اساسنامه به این شرکت واگذار شده ‌است، با توجه به اینکه شرکت‌های آب و فاضلاب برخی استان‌ها توان کافی در اجرای طرح‌های آب‌رسانی نداشتند اجرای آن به شرکت‌های آب منطقه‌ای واگذار شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان ادامه داد: یکسری طرح‌های آبرسانی مازندران توسط شرکت آب منطقه‌ای انجام شد و برخی طرح‌ها باقی‌ مانده است، اکنون وقت آن رسیده که طرح‌های آبرسانی به شرکت آب و فاضلاب انتقال یابد، توان مهندسی آنها بعد از ادغام افزایش یافت و کارها تسهیل شده‌ است.

حسینی با تشریح وضعیت طرح‌های آبرسانی در استان گفت: برای طرح‌های آبرسانی گرگان طی سال‌های ۱۳۹۶ الی ۱۳۹۹ حدود ۲۶ میلیارد تومان اعتبار تخصیص‌ پیدا کرد.

وی افزود: برای ۶ طرح آبرسانی در شهرستان‌های کلاله، آزادشهر، رامیان، نوار مرز، گرگان، بندرترکمن و گمیشان در سال ۱۳۹۶ میزان ۱۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرد، در سال ۱۳۹۷ اعتبار ۱۸ میلیارد تومان، در سال ۱۳۹۸ اعتبار ۱۱ میلیارد تومان و در سال ۱۳۹۹ اعتبار ۱۴ میلیارد تومان به طرح‌های آبرسانی اختصاص یافت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان بیان کرد: اکنون ما اگر بخواهیم یک چاه حفر کنیم تقریباً ۵ میلیارد تومان برای ما هزینه می‌شود، سال گذشته ۳.۵ میلیارد تومان برای حفر چاه هزینه کردیم که اوج فاجعه معلوم است.

حسینی با اشاره به اینکه در برخی نقاط استان تخصیص اعتباری برای آبرسانی صفر است، گفت: در حال حاضر اعتبارات طرح‌های آبرسانی شرکت آب منطقه‌ای از ۱۴ میلیارد تومان به ۱۱۹ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده ‌است، البته همین‌طور تلاش‌ها باید مضاعف شود تا پروژه‌ها زودتر به بهره‌برداری برسد.

به گفته وی؛ برای طرح‌های آبرسانی در شهرستان گرگان ۵۷ میلیارد تومان در نظر گرفته ‌شده است که آب شرب مردم تامین و مشکلات این حوزه به حداقل برسد.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان بیان کرد: برخی دوستان به دلیل مشغله‌های زیادی که دارند مسائل را فراموش می‌کنند، در مهرماه سال گذشته جلسه مفصلی با حضور وزیر نیرو، استاندار و نمایندگان استان برگزار شد، یکی از بحث‌ها این بود که ۲۰ حلقه چاه اضطراری توسط شرکت آب و فاضلاب حفر شود که ۱۰ حلقه برای گرگان و ۱۰ حلقه برای شهرهای دیگر بود.

حسینی ادامه داد: در آن جلسه مقرر شد آب و فاضلاب نسبت به جانمایی اقدام اجرا کند، در این راستا قرار شد ۳۰ میلیارد تومان اعتبار را وزارت نیرو بدهد و ۲۰ میلیارد تومان را استانداری تامین کند، از ۱۰ حلقه چاه برای گرگان تعداد هفت حلقه جانمایی شد.

وی گفت: برخی این موضوع را مطرح می‌کنند که آب منطقه‌ای سال گذشته باید ۲۰ حلقه چاه حفر کند در حالیکه اجرای آن در حوزه آب و فاضلاب است و آنها به خاطر کمبود اعتبارات نتوانستند تعهدات خود را اجرا کنند و به جای ۳۰ میلیارد تومان اعتبار فقط ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به آنها تخصیص پیدا کرد.

انتهای پیام/۸۳۰۰۱

منبع: فارس

کلیدواژه: ضرب الاجلی آب شرب آب های سطحی سیدمحسن حسینی آب منطقه ای ۲۰ حلقه چاه آب و فاضلاب طرح های آبرسانی آب شرب تخصیص اعتباری شرکت آب منطقه ای ۶ طرح آبرسانی آبرسانی مازندران شیرین سازی آب آب دریا آب تجدیدپذیر ز آب های سطحی آب قابل برنامه ریزی سید محسن حسینی میلیارد تومان اعتبار شیرین سازی آب دریا برای تامین آب شرب طرح های آبرسانی میلیون مترمکعب آب و فاضلاب طرح های آب طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ میلیارد ریال اعتبار مرمت پل تاریخی خاتون کرج تامین شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، رحیم خاکی گفت: این پل که براثر حوادث طبیعی، آذرماه سال ۱۳۹۹ بخشی از سقف آن ریزش کرد اکنون در دست مرمت قرار دارد.

وی ‌ خاطرنشان کرد: تاکنون چند نوبت عملیات مرمت روی بخش های مختلف این پل صورت گرفته و اکنون نیز مرحله دیگر آن آغاز شده است.

خاکی گفت: پیش بینی می شود ظرف مدت ۱۸ ماه آینده این اثر تاریخی به طور کلی مرمت و آماده بازدید علاقمندان مردم و گردشگران شود.

رحیم خاکی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : این پل که براثر حوادث طبیعی، آذرماه سال ۱۳۹۹ بخشی از سقف آن ریزش کرد اکنون در دست مرمت قرار دارد.

وی ‌ خاطرنشان کرد: تاکنون چند نوبت عملیات مرمت روی بخش های مختلف این پل صورت گرفته و اکنون نیز مرحله دیگر آن آغاز شده است.

خاکی گفت: پیش بینی می شود ظرف مدت ۱۸ ماه آینده این اثر تاریخی به طور کلی مرمت و آماده بازدید علاقمندان مردم و گردشگران شود.

پل تاریخی خاتون متعلق به دوره صفویه با توجه به کاووش های باستانی شناسی، زیربنا « پی» آن به دوران سلجوقی برمی گردد که در فهرست میراث ملی نیز به ثبت رسیده است.

در دهه ۸۰ سه مرحله مرمت و در اوایل دهه ۹۰ نیز یک مرحله مرمت روی این پل تاریخی انجام شد.

به گفته کارشناسان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی البرز، با توجه به اینکه پل ها حالت طاقی شکل دارند و رفت و آمد روی آنها بیشتر بوده به لحاظ ایستایی نسبت به دیگر بناهای تاریخی آسیب پذیرتر هستند.

پل تاریخی خاتون کرج در دهه های ۴۰ و ۵۰ شمسی محل تردد خودرو ها بوده که این امر نیز در کاهش استحکام این اثر تاریخی بی تاثیر نبوده است.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری پروژه‌های عمرانی گلستان با اعتبار ۱۶ هزار میلیارد تومان
  • تزریق ۲ همت اعتبار برای اجرای طرح‌های کلیدی استان گلستان
  • کاهش حق بیمه در تور صیادان و صاحبان شناور‌های صیادی گلستان
  • مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های آبفا درمازندران
  • ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستا در استان مرکزی
  • ۱۲۸ میلیاردتومان اعتبار برای مسیر یاسوج- سی سخت تخصیص یافت
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستای استان مرکزی
  • ۹۰ میلیارد ریال اعتبار مرمت پل تاریخی خاتون کرج تامین شد
  • پیشرفت ۷۹ درصدی مجتمع آبرسانی شیخ موسی شهرستان بابل