Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: برای کاهش آسیب های روانی ساکنان مناطق سیل زده در الموت و آوج لازم است ارائه مشاوره های روان شناسی هم در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران استان قزوین روز جمعه به صورت اضطراری به ریاست استاندار در سالن مدیریت بحران تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه محمد بیگی در این جلسه گفت: علیرغم تغییر دولت جای تشکر  دارد که همه مدیران ‌استان پس از سیل پای کار بودند ولی انتظار داریم بنیاد مسکن بسرعت وارد کار شده و برای تامین مسکن و بازسازی واحدهای تخریب شده اقدام کنند.

وی اضافه کرد: البته انتظار داشتیم که سرعت عمل مدیران کمی بیشتر بود زیرا مردم اوج و الموت محروم هستند و باید در این مواقع به فریاد آنها رسید.

 محمدبیگی تصریح کرد: جذب اعتبارات ملی برای تامین بخشی از خسارات مردم مناطق سیل زده مهم است بویژه برای تهیه لوازم خانگی مردم که در سیل از بین رفته باید اقدام کرد.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی یادآورشد: کمک ‌به ساخت مسکن، با کمک بنیاد مسکن و ارائه مشاوره روان شناسی به آسیب دیدگانبا کمک بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی از کارهایی است که باید انجام شود.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از اولویت ها نجات مزارع کشاورزی و ایجاد راه دسترسی و تجهیز ایستگاههای هواشناسی است.

محمد بیگی اظهارداشت: توجه به آموزش مردم برای بیمه کردن محصولات کشاورزی، اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری، تامین ماشین آلات سنگین برای مواقع بحران و توزیع عادلانه امکانات برای کمک به آسیب دیدگان باید مورد توجه مدیران بحران قرار گیرد.

وی خواستار در نوبت قرار گرفتن نیروهای امدادی در واکسیناسیون برای پیشگیری از آلودگی به ویروس در ایام کرونا شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آسیب‌شناسی پرونده‌های معطل مانده در واحدهای اجرای احکام

رییس دیوان عالی کشور گفت: محاکم در صدور احکام جایگزین حبس اصل پیشگیری از تکرار جرم و کاهش بزهکاری را در دستور کار قرار دهند.

به گزارش مهر، محمدجعفر منتظری، در ابتدای جلسه شورای معاونین با بیان روایتی از کتاب شریف احتجاج مرحوم طبرسی پیرامون ظهور امام عصر (ع) اظهار داشت: چه سعادت بزرگی است که انسان همیشه به یاد امام غایب که ناظر بر اعمال و رفتار ماست باشد و برای فرج آن حضرت دعا کند و همیشه آماده باشد که در وقت ظهور در رکاب آن حضرت جهاد کند.

وی در ادامه با اشاره به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که یادآور تدبیر حکیمانه امام خمینی (ره) است، تصریح نمود: یکی از نهادهایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که در اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ شورای انقلاب با تأسیس آن، گامی اساسی در راه سازمان دهی این نهاد برداشت.

رئیس دیوان عالی کشور با تأسی از فرمایش امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه اگر اگر سپاه نبود، کشور هم نبود، افزود: کارنامه پر افتخار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیش از چهار دهه گذشته، در عرصه‌های مختلف، امیدهای فروانی را برای مردم، مسئولان نظام و همه دوستداران انقلاب در سراسر جهان ایجاد نموده است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در ادامه با اشاره به نشست فصلی اعضای شورای عالی قوه قضائیه با رؤسای کل دادگستری و دادستان‌های مرکز استان‌ها، پیرامون دستورات رئیس عدلیه مبنی بر اینکه هیچ حکم قطعی قضائی نباید بدون دلیل موجه، معطل اجرا بماند؛ گفت: نظارت بر اجرای احکام قطعی پرونده‌ها در دستور کار معاونت نظارت دیوان عالی کشور قرار گیرد و این موضوع با جدیت هر چه بیشتر پیگیری شود.

رئیس دیوان عالی کشور بر آسیب شناسی و بررسی دقیق میزان پرونده‌های کیفری و حقوقی که آرای آن‌ها قطعی شده است، اما در اجرای احکام معطل مانده است، تاکید کرد و عنوان کرد: با لحاظ قوانین و مقررات مربوطه و اتخاذ تدابیر و تمهیدات مقتضی آسیب شناسی این دست پرونده‌ها در جهت جلوگیری از تضییع حقوق اصحاب پرونده در دستور کار قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری همچنین صدور احکام جایگزین حبس متناسب با جرم و در چارچوب قانون را یکی دیگر از تأکیدات مهم رئیس قوه قضائیه در نشست اخیر با رؤسای کل دادگستری‌ها عنوان کرد و گفت: محاکم در صدور احکام جایگزین حبس با در نظر گرفتن شرایط لازم، اصل پیشگیری از تکرار جرم و کاهش بزهکاری را در دستور کار قرار دهند.

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • پرونده قضائی «هشت مهر» در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • مشاوره؛ حریمی امن برای بازیابی، تقویت و پیشرفت
  • لزوم آسیب‌شناسی پرونده‌های معطل مانده در واحدهای اجرای احکام
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه