Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت ایرانی با فعالیت­‌های کاملا تخصصی در حوزه‌های مختلفی از جمله کیفیت سنجی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی و تعمیر و نگهداری به راه اندازی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب و پساب پرداخته است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجموعه‌ای با حجم قابل توجهی از تجهیزات و نیروی انسانی متخصص که هرکدام با یک دستگاه پیشرفته سر و کار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم تخصصی تعمیرات و ساخت شرکت آبان در بخشی دیگر مشغول کار کردن روی یک دستگاه است.

آن طور که جابر سعید مدیرعامل شرکت آبان عنوان می‌کند علاوه بر سنجش کیفیت محصولات به کمک تجهیزات پیشرفته و ایران‌ساخت، تعمیر و نگهداری یکی از خدماتی است که به مجموعه‌های پژوهشی و فناور، ارائه می‌شود.


راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب با فناوری بومی


این فعال فناور با بیان این‌که شرکت آبان با فعالیت­‌های کاملا تخصصی در حوزه‌های مختلفی از جمله کیفیت سنجی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی و تعمیر و نگهداری فعالیت می‌کند، ادامه داد: علاوه بر آموزش و تامین قطعه‌های تجهیزات پیشرفته، کار طراحی، ساخت، راهبری و نگهداری سیستم‌های تصفیه و تصفیه خانه‌های آب و فاضلاب در این مجموعه انجام می‌شود.

به گفته این فعال فناور، در حوزه تصفیه علاوه بر چندین پروژه فعال در زمینه راهبری و نگهداری تصفیه­ خانه، این بخش در زمینه ساخت سیستم­‌های آب شیرین کن بر پایه اسمز معکوس (RO) و همچنین طراحی و اجرای تصفیه‌خانه‌های فاضلاب و پساب در حال فعالیت است.

وی با اشاره به ارائه خدمات فنی در شرکت آبان عنوان کرد: کار سنجش و پایش در حوزه‌هایی مانند آب و محیط زیست، کشاورزی و میکروب‌شناسی انجام می‌شود و در سال جاری نیز شناسایی نمونه‌های صنعتی و معدنی را در دستور کار قرار دادیم.


ساخت تجهیزات پیشرفته ایران‌ساخت

مدیرعامل شرکت آبان با اشاره به تولید نمونه ایران‌ساخت و به ­روزرسانی برخی تجهیزات آزمایشگاهی بر حسب نیاز مشتری ادامه داد: از جمله این تجهیزات می­توان به دستگاه­­ های تولید آب مقطر و آب بدون یون، فیتوترون، ژرمیناتور، تایمر آزمایشگاهی، هود شیمی و بیولوژی و اتوکلاو سنتز اشاره کرد.


سعید، به ایجاد گروهی از متخصصان و فعالان فناور در این شرکت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در حال حاضر تمامی همکاران ما حتی حسابدار مجموعه علاوه بر داشتن تحصیلات دانشگاهی مرتبط، متخصص در حوزه فعالیت خود هستند. این مجموعه برای ۸ نفر به صورت مستقیم اشتغال و به صورت غیرمستقیم نیز برای بیش از ۱۰ نفر در حوزه‌های مختلف اشتغال ایجاد کرده است.


ساخت تجهیزات فناورانه ضدعفونی کننده

مدیرعامل شرکت آبان با بیان  توسعه و ساخت یک محصول فناور برای ضدعفونی بر پایه امواج فرابنفش اظهار کرد: در زمان شروع کرونا تیم ما ساخت دو دستگاه یووی­باکس و یووی پرتابل برای ضدعفونی اشیا و فضا‌های مختلف بر پایه تابش فرابنفش با امنیت بالا را در دستور کار قرار داد که مورد استقبال مشتریان قرار گرفت.

این فعال فناور با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ساخت و ارائه خدمات به پژوهش‌های دانشگاهی و صنعتی تصریح کرد: خوشبختانه فعالیت دانش‌بنیان‌ها شتاب مناسبی گرفته است و در حال حاضر به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در چندین پروژه تحقیقاتی و نمونه‌سازی برخی شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و استارتاپ‌ها همکاری و مشاوره داشته­‌ایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تصفیه پساب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فاضلاب تصفیه خانه های فاضلاب ایران ساخت شرکت آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۹۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرعامل ، سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب و رئیس اداره بهره بردای آب شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در سمینار توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در تبریز حضور یافتند

این سمینار با هدف ترغیب فعالان عرصه صنعت برای ایجاد نیروگاه های تجدیدپذیر به استناد ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان در محل هتل پتروشیمی تبریز برگزار شد.

در این سمینار عنوان شد، صنایع با قدرت قراردادی بیش از یک مگا وات موظفند معادل یک درصد از برق مصرفی سالیانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند.

در حاشیه این سمینار یداله سلطانی مدیر آب و فاضلاب شهرستان خوی با بیان اینکه ظرفیت اسمی تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی بیش از یک مگا وات است، اظهار داشت: باید برنامه ریزی لازم برای احداث نیروگاه تجدید پذیر جهت تولید حداقل یک درصد از مصرف سالیانه خود انجام شود.

دیگر خبرها

  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد