Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@02:32:24 GMT

حدود 30 درصد از افراد واجد شرايط واکسن زدند

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۵۲۰۲

خبرگزاری آریا- احمد حسین زادگان با سنگین توصیف کردن موج پنجم کرونا و تلاش شبانه روزی کادر درمان و فعالان این بخش، گفت: با رعایت سختگیرانه پروتکل ها، از سلامت خود و جامعه صیانت کنیم. ‎

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، احمد حسین زادگان در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانس ستاد ملی مقابله با کرونا که به ریاست رییس جمهوری برگزار شد، با عنوان اینکه روزهای بسیار سختی را کادر درمان استان در حال سپری کردن و تحمل هستند و در پیک های اخیر این حجم از فشار را نداشتیم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ویروس دلتا تهاجمی تر و خطرناک تر از سایر ویروس ها می باشد، لذا علیرغم همه تاکیدات در سطوح استانی و ملی پیرامون رعایت پروتکل های بهداشتی اما به اهمیت رعایت دستور العمل ها و پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توجه نشد و در حال حاضر بیشترین میزان بستری را نسبت روزهای گذشته داریم که این موضوع فشار روحی روانی فراوانی را به کادر درمان وارد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در مازندران، تصریح کرد: خوشبختانه در بحث واکسیناسیون در بین استان های کشور حدود 30 درصد از افراد واجد شرایط واکسن زدند که از این حیث در رتبه اول قرار داریم که این موفقیت به کاهش بیماری و فوتی کرونایی کمک شایانی می کند.

وی گفت: انتظار داریم از ترددهای غیر ضروری پرهیز شود چرا که روزهای سختی را در مقابله با ویروس کرونا سپری می کنیم و در حال حاضر حدود 3200 بستری ثابت در استان داریم که اگر همت و پشتکار کادر درمان و جامعه پزشکی نبود وضعیت استان مازندران در بحث کرونا مانند سایر استان ها بود.

حسین زادگان یادآور شد: اکنون تخت های بیمارستان به بیماران کرونایی اختصاص یافت اگر همین روند ادامه یابد کنترل آن سخت خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در جلسه امروز رییس جمهور دستور دادند، همه استانداران پیشنهادهای خود را به مقتضای شرایط منطقه ای و استانی جهت مدیریت کرونا ارائه کنند و استان مازندران به دلیل مقصد گردشگری شرایط متفاوت دارد در نتیجه باید در توزیع اعتبارات، نوع تسهیلات و اختیارات با موضوع کرونا متفاوت دیده شود و تا چندروز آینده با توجه به جمعیت شناور و سیار و مقصد گردشگری بودن، پیشنهاد و جمع بندی نهایی ستاد مبارزه با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی به تهران ارسال می شود.

حسین زادگان افزود: از نخبگان علمی و ورزشی توقع بیشتری داریم‌ و به دلیل اقبال مردم از آنان انتظار داریم رفتار غیرمتعارف و قانون گریزی نداشته باشند و از برگزاری تجمعات و جشن ها خودداری کنند. دستگاه قضا، مجمع امور صنفی، صمت و نیروی انتظامی موظف به برخورد قانونی با افراد متخلف هستند.

وی ضمن تبریک به قهرمانان استان که سرمایه استانی و ملی هستند، اظهار داشت: ستاد استقبال ازورزشکاران از تجمع خودداری کنند و سلامت را در اولویت برنامه ریزی ها قرار دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حدود 30 درصد از افراد واجد شرایط واکسن حسین زادگان کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۵۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید

دو مقاله در مجله انجمن پزشکی کانادا، مروری مختصر از این بیماری بسیار عفونی ارائه می‌دهد.

در حالی که افزایش موارد ابتلا به سرخک در کانادا نیز به تازگی گزارش شده است، بسیاری از پزشکانِ کانادایی ممکن است تجربه مستقیم با تشخیص و درمان سرخک نداشته باشند زیرا این کشور در سال ۱۹۹۸ میلادی به وضعیت حذف سرخک دست یافت.

پزشکان تاکید دارند افزایش فعالیت ویروس سرخک در جهان و در کانادا یادآور اهمیت ایمن سازی افراد علیه این بیماری است. از این رو روال منظمِ واکسیناسیون‌های معمول دوران کودکی از جمله سرخک که در طول همه گیری کووید-۱۹ نادیده گرفته شد باید فورا مورد بررسی قرار گیرند.

دکتر «سارا ویلسون»، یک پزشک در انتاریو، می‌گوید: پزشکان باید هنگام ارزیابی بیماران به ویژه آن هایی که سابقه سفر داشته‌اند یا کسانی که احتمالا در معرض شیوع محلی این بیماری قرار گرفته اند، هشیار باشند.

سرخک یکی از مسری ترین بیماری های عفونی تنفسی است. افراد مبتلا به سرخک دچار تب، سرفه، آبریزش بینی و ورم ملتحمه می شوند. همچنین بثوراتی که از روی صورت شروع و در سراسر بدن پخش می شود، حدود چهار روز بعد از ابتلا ممکن است ایجاد شود.

عوارض عفونت سرخک در ۳۰ درصد موارد گزارش شده است. اینها می توانند شامل عفونت گوش، ذات الریه، عوارض بارداری و عوارض عصبی از جمله آنسفالیت باشند. سرخک همچنین می تواند موجب نقص ایمنی ثانویه موقت شود. بیشتر موارد سرخک در کانادا در افراد واکسینه نشده به ویژه کودکان رخ می دهد.

با توجه به عفونی بودن سرخک، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی باید در صورت ارجاع موارد مشکوک برای ارزیابی یا آزمایش، با رعایت اقدامات پیشگیرانه با مراکز مراقبت بهداشتی تماس بگیرند تا اطمینان حاصل شود که از اقدامات مناسب پیشگیری و کنترل عفونت برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران، استفاده می شود.

با وجود برنامه‌های موثر واکسیناسیون، شیوع سرخک در کشورهای مختلف در حال افزایش است که بر نیاز به افزایش تلاش‌های واکسیناسیون تاکید می‌کند. راهنمای واکسیناسیون کانادا تجویز واکسن‌های سرخک، اوریون و سرخجه (MMR) را برای همه افراد در کانادا با برنامه‌های دز مشخص توصیه می‌کند.

برای مسافرت کردن یا زمان شیوع این بیماری، واکسیناسیون MMR می‌تواند فراتر از برنامه‌های استاندارد انجام شود؛ با دستورالعمل‌هایی که برای تسریع واکسیناسیون و پیشگیری پس از مواجهه ارائه شده است. بزرگسالان فاقد ایمنی سرخک یا سوابق واکسیناسیون نیز می توانند یک تا دو دز واکسن MMR را بسته به سن، سابقه سفر و عوامل خطر دریافت کنند. واکسن MMR ایمن و موثر است. با این حال، افراد مبتلا به نقص ایمنی یا زنان باردار نیاز به بررسی دقیق دارند. از این رو ایمنی جمعی از طریق واکسیناسیون انبوه بسیار مهم است.

درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟

واکسن سرخک مؤثر و بی خطر است. با این حال افرادی که دچار نقص ایمنی هستند یا زنان باردار، قادر به دریافت آن نیستند و بنابراین ایمنی جمعی از طریق واکسیناسیون انبوه، بسیار مهم است.

پزشکان می‌گویند به افرادی که دو دُز واکسن سرخک دریافت نکرده‌اند، توصیه می‌شود مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

متخصصان تاکید دارند اگر نمی‌دانید که آیا ایمنی کافی در برابر سرخک دارید یا خیر، به شما توصیه می‌شود که آزمایش آنتی‌بادی را در مراکز پزشکی انجام دهید و تأیید کنید که آیا واکسیناسیون ضروری است یا خیر.

علاوه به این، هنگامی که به کشورهای خارجی و مناطقی سفر می‌کنید که موارد بیشتری از ابتلا به سرخک در آن ها گزارش شده است به شما توصیه می‌شود پس از بازگشت به کشور خود، وضعیت جسمانی‌تان را به دقت بررسی کنید.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، این مقاله مشخص می‌کند چه کسانی باید واکسن را خارج از برنامه توصیه شده معمولی دریافت کنند، به ویژه کودکانی که در برابر عوارض سرخک آسیب پذیر هستند.

این مطلب همچنین راهنمایی‌هایی را برای بزرگسالان ارائه می دهد تا یک دز یا بیشتر از این واکسن را بسته به سال تولدشان دریافت کنند.

درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟

سرخک درمان خاصی ندارد اما برای کاهش تب بیمار از استامینوفن و ایبوپروفن استفاده می‌شود. برخی تحقیقات هم تأثیر خفیف ویتامین آ در کاهش علائم و کاهش مرگ و میر مبتلایان به سرخک را نشان داده‌ است.

برخی افراد هم ممکن است به سینه‌پهلو و بیماری‌های عفونی مبتلا شوند که در آن صورت داروهای آن بیماری‌ها برایشان تجویز خواهد شد.

به گفته متخصصان، دوره نهفتگی به‌ طور میانگین ۱۴ روز است و چهار روز پس از بروز راش‌ها قابلیت سرایت دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • واکسن سرطان همراه با ایمونوتراپی تومورهای کبد را کوچک می کند