Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۵۰ طرح پتروشیمی در دست اجرا است، گفت:با تکمیل این طرح‌ها دستیابی به درآمد ۵۰ میلیارد دلاری در افق ۱۴۰۶ قابل تحقق است.

 به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهزاد محمدی در آئین رونمایی از پرتال جدید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سامانه خوراک و محصول مجتمع‌های صنعت پتروشیمی و ویرایش تازه کتاب «فرآیندها و واکنش‌های شیمیایی در صنعت پتروشیمی ایران» با بیان اینکه صنعت پتروشیمی کشور سربلندتر، پویاتر و باصلابت‌تر از همیشه در حوزه تولید پایدار، تأمین خوراک صنایع پایین دستی و صادرات و ارزآوری نقش خود را ایفا می‌کند، افزود: در سال ۹۹ حدود ۴۰ میلیون تن خوراک معادل روزانه یک میلیون بشکه نفت خام به ارزش ۶ میلیارد دلار از صنعت نفت دریافت کردیم که در ۶۷ مجتمع پتروشیمی مصرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با بهره‌برداری از طرح‌های جهش سوم در سال ۱۴۰۴، خوراک تحویلی از صنعت نفت به معادل ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز می‌رسد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه با وجود محدودیت‌های ناشی از کرونا در سال ۹۹، اهداف توسعه‌ای صنعت پتروشیمی به‌طور صدرصدی محقق شد، ادامه داد: پارسال ۲۵ میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی کشور اضافه و ۳۴ میلیون تن محصول نهایی قابل فروش تولید شد که ۱۵ میلیارد دلار درآمد به همراه داشت.

محمدی گفت: امروز ۵۰ طرح فعال در صنعت پتروشیمی داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسند و ظرفیت تولید سالانه محصولات پتروشیمی را به ۱۳۵ میلیون تن می‌رسانند.

وی با بیان اینکه با تکمیل طرح‌های جهش دوم، جهش سوم و اجرای طرح‌های راهبردی در گام چهارم توسعه هوشمند صنعت پتروشیمی، دستیابی به درآمد ۵۰ میلیارد دلاری در افق ۱۴۰۶ قابل تحقق است، اظهار کرد: گام چهارم در مجموع ۴۷ پروژه جدید در سه بخش طرح‌های خوراک ترکیبی، طرح‌های تازه تولید پروپیلن و طرح‌های پیشران تعریف و طبقه‌بندی شده است که با اجرای طرح‌های گام چهارم تا سال ۱۴۰۶، مجموع سرمایه‌گذاری تجمعی در صنعت پتروشیمی به ۱۲۵ میلیارد دلار می‌رسد.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، دسترسی به خوراک مهمترین مزیت ایران برای توسعه صنایع پتروشیمی است، سامانه خوراک که امروز شاهد رونمایی آن بودیم با هدف پایش خوراک‌های دریافتی از صنعت نفت و خوراک‌های بین مجتمعی طراحی شده است تا جریان هریک از خوراک‌های مورد استفاده از مبدا تا پایان زنجیره، قابل ردیابی، پایش و نظارت باشد.

محمدی ادامه داد: سامانه خوراک مجتمع‌ها و طرح‌های پتروشیمی نیز به‌دلیل اهمیت و حساسیت بحث خوراک در مسیر توسعه صنعت پتروشیمی، می‌تواند زمینه‌ای برای تحلیل خوراک‌های دریافتی و هرگونه تغییر در کمیت و کیفیت آنها باشد.

وی با تأکید بر اهمیت کمیت و کیفیت بالای خوراک‌های دریافتی مجتمع‌های پتروشیمی، تصریح کرد: تنها مرجعی که می‌تواند بر این روند نظارت و کنترل داشته باشد، شرکت ملی صنایع پتروشیمی است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به تدوین نقشه راه صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: این نقشه راه نهایی شده است و در روزهای آینده منتشر می‌شود، در این سند توسعه صنعت پتروشیمی با همه متغییرهای حاکم بر آن برای حداقل ۶ سال آینده ترسیم و تدوین شده است.

محمدی در پایان افزود: پرتال شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جایگاه شرکتی توسعه‌ای و با توجه به روند توسعه صنعت پتروشیمی نیز نیاز به بازنگری داشت که با طراحی پیشرفته، روزآمد کردن و دسترسی آسان به محتوا برای کاربران رونمایی می‌شود.

 مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی صنعت پتروشیمی میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۵۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد

به گزارش جام جم آنلاین،مجتبی سرلک معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان عنوان کرد: همچنین ۴۵ پروانه اکتشاف و پنج عدد گواهی کشف در حوزه معادن استان صادر شد،

وی افزود: در سال گذشته حقوق دولتی وصول شده معادن استان قم به ۵۰۰ میلیارد ریال رسید.

سرلک با تاکید بر رصد مستمر وضعیت صادرات استان تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۳۳ میلیون دلار صادرات انواع محصولات بوده است؛ همچنین در سال گذشته ۱۶ نمایشگاه در راستای معرفی کالاهای صادراتی قم در این استان برگزار شد.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صمت استان قم بیان کرد: از تعداد ۴۷ هزار و ۱۳۰ بازرسی در سال ۱۴۰۲، بالغ بر ۶۹۵۹ پرونده به ارزش ۲۰ میلیارد ریال تشکیل شده است؛ همچنین تعداد پرونده‌های متشکله در حوزه قاچاق ۱۹۸ مورد به ارزش ۱۹ میلیارد ریال بوده است.

تحقق ۱۰۳ درصدی تعهد اشتغال در صمت قم

وی با اشاره به تحقق ۱۰۳ درصدی ایجاد اشتغال بخش صنعت، معدن و تجارت استان قم در سال گذشته، اظهار کرد: میزان تعهد ایجاد اشتغال در بخش صنعت، معدن و تجارت استان قم در سال ۱۴۰۲، ۵۰۰۰ نفر بوده که بر اساس آمار سامانه رصد در سال گذشته اشتغالزایی برای ۵۱۷۱ نفر یعنی بیش از تعهدات محقق شده است.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صمت استان قم در پایان بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ در مجموع تعداد ۳۰۹ پرونده در بخش صنعت قم به‌منظور دریافت تسهیلات به مبلغ ۲۷ هزار و ۹۱ میلیارد ریال به بانک‌های عامل استان معرفی شده‌ که ۱۳۸ مورد آن به مبلغ ۱۲ هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • تحقق شعار سال در اولویت کاری شرکت ملی صنایع مس قرار دارد/ تلاش برای سرعت بخشیدن به طرح‌های توسعه‌ای
  • برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند