Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، همکاری بین دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

محمود ثمینی در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده که امروز ۱۹ مردادماه برگزار شد، اظهار کرد: جلسه امروز با پیگیری دو دستور کار تشریح سند پیشگیری و کاهش مصرف مشروبات الکلی و بررسی وضعیت نرخ خودکشی در استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تکالیف دستگاه‌های اجرایی در سند کاهش مصرف مشروبات الکلی روشن است، لذا بررسی علمی مسائل و ساماندهی اقدامات و برنامه‌ها یک ضرورت برای خروجی مطلوب اقدامات در سطح جامعه است که دستگاه‌های متولی با جدیت آن را در دستور کار قرار دهند.

معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: در ارائه گزارش اقدامات، به هیچ وجه دنبال آمار کاذب یا کتمان حقایق نباشیم، زیرا ضرورت دارد در جلسات بدون پرده پوشی مطالب را بیان کرده تا بتوانیم تصمیمات درست را اتخاذ کنیم.

ثمینی اضافه کرد: شناسایی انگیزه‌های خودکشی و توجه به اشتراکات انگیزه‌ها در برنامه ریزی‌ها و مداخلات، نقش مهمی در کنترل و کاهش آن دارد، بنابراین ضرورت دارد به سمتی حرکت کنیم که در ارائه روش‌های موفق کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی همانند خودکشی، پایلوت شویم.

وی با بیان اینکه سن، جنسیت، تحصیلات و سایر متغیرها، در این زمینه اثرگذار هستند، افزود: دستگاه‌های متولی در برنامه ریزی‌ها این موارد را مد نظر قرار دهند تا در شناسایی و روش‌های پیشگیری عملکرد بهتری داشته باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با تاکید بر اهمیت انجام کار فرهنگی در مناطق حاشیه نشین و کمتر برخوردار، بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی متولی تلاش خود را بر شناسایی مناطق حاد متمرکز و روی آن مطالعه جامع‌تری انجام دهند، سپس اقدامات را مورد ارزیابی قرار دهند.

ثمینی عنوان کرد: برنامه‌های نشاط آفرین نقش مهمی در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند، که تاکید می‌شود دستگاه‌های اجرایی با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و ظرفیت‌های داخلی دستگاه متبوع، اقدامات لازم را در این خصوص به‌عمل آورند.

وی به نقش رسانه‌ها و فضای مجازی در ترویج امور فرهنگی، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و افزود: صدا و سیما و رسانه‌ها تلاش کنند با در نظر گرفتن شیوه‌های مطلوب و اثر گذار که منجر به تاثیرگذاری بر مخاطب می‌شود، موضوعات مطلوب را بیان و مضرات مشروبات الکلی را به نحوی که در افکار آنها موثر واقع شود، اطلاع رسانی کنند.

پورسرتیپ مدیر کل امور اجتماعی استانداری نیز اظهار کرد: موضوع مصرف مشروبات الکلی به‌عنوان یک مسئله اجتماعی پدیده‌ای است که باعث می‌شود بعضاً توانایی جامعه در سازمان یابی و حفظ نظم موجود مختل شود و به‌عنوان یک آسیب اجتماعی، دارای یک شبکه علت پیچیده اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است که عوارض سنگینی را در حوزه سلامت و امنیت جامعه ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اینکه موضوع کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند طرح جامع و واحد همراه با همکاری بین بخشی ارگان‌های مختلف است، تصریح کرد: سند ملی پیشگیری و مقابله با مصرف مشروبات الکلی در واقع زبان مشترکی برای مدیریت پیشگیری، درمان و کاهش آسیب مصرف مشروبات الکلی است که به‌منظور هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های متولی، تقسیم وظایف و تکالیف بین آنها تدوین شده که انتظار می‌رود دستگاه‌های متولی ضمن معرفی یک نفر از کارشناسان متخصص و متعهد آن سازمان به دبیرخانه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، برنامه ریزی و اهتمام لازم را در جهت اجرای این سند به‌عمل بیاورند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خاطرنشان کرد: عملکرد دستگاه‌ها در این خصوص توسط دفتر امور اجتماعی گزارشگیری و بازدید میدانی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی امور اجتماعی استانداری صداوسيما مشروبات الكلي آسيب هاي اجتماعي مصرف مشروبات الکلی اجتماعی استانداری دستگاه های اجرایی آسیب های اجتماعی دستگاه های متولی کنترل و کاهش کاهش آسیب همکاری بین دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتعریف یارانه بنزین به فرد جهت بهینه کردن مصرف بنزین، کاهش هدررفت و مقابله با قاچاق

به گزارش تابناک اقتصادی؛ اعطای یارانه‌های قابل توجه بنزین به مصرف کنندگان ذیل مدل سهمیه بندی مرتبط با خودرو، به ویژه آن‌هایی که دارای چندین خودرو هستند، مدت هاست که موضوعی بحث برانگیز بوده و نابرابری درآمدی را تشدید کرده و مالی دولت را تحت فشار قرار داده است. در همین رابطه پیرامون بازطراحی یارانه بنزین بر اساس مدل اعطای سهمیه به نفر به جای خودرو با سهیل محمودیان کارشناس انرژی به گفتگو پرداختیم که در ادامه نظرات ایشان را خواهیم خواند.

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به اعطای یارانه بنزین ۱۰۰ میلیون تومانی به هر خودرو اظهار کرد: رویه ریشه‌دار ارائه یارانه بنزین به خودرو منجر شده است که عمدتاً خانوار‌های ثروتمند با خودرو‌های متعدد بیشترین نفع را از یارانه بنزین ببرند که با احتساب واردات بنزین در سال جاری معادل ۵ میلیارد دلار، هر ساله بیش از ۱۰۰ میلیون تومان یارانه بنزین دولت به خانوار‌های دارای خودرو اعطا می‌کند و این موضوع نه تنها پویایی بازار را مخدوش می‌کند، بلکه نابرابری درآمد و تخصیص نادرست منابع و یارانه‌های پنهان انرژی را نیز تداوم می‌بخشد. ماهیت ضد بهینه‌سازی مصرف بنزین در این نوع از اعطای یارانه نه تنها رشد تصاعدی مصرف را به دنبال داشته است بلکه به موجب آن ثروتمندان به طور نامتناسبی به از یارانه بنزین بیشتری نسبت به افراد کم درآمد و بدون خودرو منتفع می‌شوند که همین بی عدالتی در تخصیص یارانه که برای کمک به دهک‌های پایین جامعه است؛ بر نیاز فوری به اصلاح و همسویی مجدد سیاست‌های یارانه انرژی به سمت چارچوبی عادلانه‌تر و کارآمدتر تاکید می‌کند که این رویکرد همان اعطای یارانه بنزین به نفر به جای خودرو است.

این کارشناس انرژی با اشاره به اصلاح یارانه‌های انرژی پنهان در بخش بنزینی با رویکردی عادلانه و هدفمند مبتنی بر اعطای یارانه بنزین به نفر به جای خودرو اظهار کرد: یک پیشنهاد مهم برای رفع کاستی‌های طرح‌های یارانه انرژی پنهان در بخش بنزین، معرفی یک سیستم سهمیه بندی بنزین بر اساس فرد به جای مالکیت خودرو است. با تغییر تمرکز از یارانه‌های خودرو محور به تخصیص شخص محور، هدف تضمین توزیع عادلانه و عادلانه یارانه‌های انرژی پنهان است و به همه افراد این امکان را می‌دهد تا بدون توجه به مالکیت خودرو از حمایت انرژی بهره‌مند شوند و همچنین خانواری که مصرف یا خودروی بیشتری دارند که منجر به مصرف بیشتر خواهد شد، باید هزینه واقعی پرمصرف بودن خود در زمینه استفاده از بنزین را بپردازند.

وی ادامه داد: با اعطای یارانه بنزین به نفر نه تنها عدالت در توزیع ثروت و همچنین الگوی مبتنی بر افزایش جمعیت حکمفرما خواهد شد، بلکه الگو‌های مصرف انرژی را در جامعه نیز بهینه می‌کند. این توزیع مجدد یارانه‌های انرژی بر اساس اعطای سهمیه بنزین به فرد با اصول برابری، کارایی و بهینه مصرف کردن همراستا خواهد بود و سیستم مصرف انرژی فراگیرتر و متعادل‌تر را تقویت می‌کند.

محمودیان با اشاره به مزایای کلیدی یارانه بنزین شخص محور در جمع‌بندی صحبت‌های خود گفت: گذار به سوی یارانه‌های بنزین با محوریت شخص، مجموعه‌ای از مزایای را به همراه دارد که فراتر از صرفه جویی اقتصادی صرف می‌شود و مزایای اجتماعی، زیست محیطی و توسعه‌ای گسترده تری را در بر می‌گیرد. با اعطای سهمیه بنزین به افراد به جای خودروها، خانوار‌ها تشویق می‌شوند تا الگو‌های مصرف انرژی خود را بهینه کنند که منجر به راندمان بیشتر، کاهش هدررفت و مقابله با قاچاق نیز خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • روند رشد آسیب‌های اجتماعی در قزوین متوقف شد
  • کاهش بیش از ۳۰ درصدی سرقت در ایام نوروز در قزوین
  • سرمایه‌گذاری در ورزش باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
  • هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی یزد به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • بازتعریف یارانه بنزین به فرد جهت بهینه کردن مصرف بنزین، کاهش هدررفت و مقابله با قاچاق
  • هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید/ مدیریت مصرف آب ضروری است
  • آمادگی دستگاه های اجرایی کرمان برای مقابله با سیل
  • حل اختلافات قبل از ارجاع به دیوان عدالت اداری ضروری است
  • کبگانیان: علم با تصمیم‌گیری به نتیجه نمی‌رسد/ آسیب ۲۰ ساله به کشور با مهاجرت دانشجویان دکتری/ نقشه جامع علمی باید حکمرانی را اصلاح کند