Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-16@10:46:51 GMT

◄ آشنایی با سه بیمارستان مشهور محله نیاوران

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۸۳۰۰

◄ آشنایی با سه بیمارستان مشهور محله نیاوران

تین نیوز

یکی از شمالی‌‌ترین مناطق تهران، محله نیاوران است که در منطقه ۱ و شهرستان شمیرانات قرار گرفته. محله نیاوران جز مناطق بالاشهر پایتخت محسوب می‌‌شود. نام پیشین این محله «نی آوران» بوده زیرا در گذشته‌‌های دور، منطقه نیاوران نی‌‌زار بود و مردم برای جمع‌‌آوری نی‌ به این منطقه می‌‌آمدند. نام این محله با گذشت زمان به «نیاوران» تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محله نیاوران به دلیل قرارگیری در شمالی‌‌ترین نقطه شهر، آب و هوای خنک و دلپذیری دارد. نیاوران همواره محل تفریح و استراحت پادشاهان قاجار و پهلوی بوده و کاخ‌‌های مهمی مثل نیاوران و صاحبقرانیه در این منطقه ساخته شده‌‌اند. محله نیاوران از امکانات رفاهی متعددی نظیر، مراکز درمانی و بیمارستان‌‌ها، مراکز آموزشی، اماکن ورزشی، مراکز گردشگری و تفریحی، پارک‌‌ها و بوستان‌‌ها برخوردار است. منطقه نیاوران برج‌‌ها و خانه‌‌های ویلایی بسیار زیبا و چشم‌‌نوازی دارد. خیابان باهنر یکی از خیابان‌‌‌های اصلی، محله نیاوران به شمار می‌‌آید.

در ادامه به معرفی سه بیمارستان‌ معروف محله نیاوران به نام‌‌های «باهنر»، «مسیح دانشوری» و «نورافشار» می‌‌پردازیم. برای آگاهی از مظنه قیمت خانه‌‌های نیاوران اینجا کلیک کرده و به سایت‌‌های مشابهی چون دونبش، شیپور، کیلید سر بزنید.

بیمارستان باهنر

در امتداد خیابان باهنر بیمارستان مشهوری به نام، بیمارستان شهید باهنر واقع شده است. کار بیمارستان شهید باهنر در ابتدای دهه ۴۰ با راه‌‌اندازی یک درمانگاه آغاز شد. این درمانگاه در شروع کار، به سازمان آموزش و پرورش وابسته بود و خدماتی را به دانش‌‌آموزان ارائه می‌‌کرد. با گذشت زمان این درمانگاه به یک مرکز درمانی معتبر و درجه یک برای اهالی شمیران و شمال تهران تبدیل شد. بیمارستان شهید باهنر در سال ۱۳۷۶ با مساحتی تقریبا ۳۵۶۰ متر مربع احداث و از سال ۱۳۷۷ به طور رسمی فعالیت خود را شروع کرد. این بیمارستان در اوایل کار دارای ۹۶ تخت و در حال حاضر با داشتن ۶۳ تخت فعال، بیماران را پذیرش می‌‌کند. بیمارستان شهید باهنر یک بیمارستان به اصطلاح عمومی (جنرال) و مجهز برای پایتخت‌نشینان محسوب می‌‌شود. در واقع نوع بیمارستان: خصوصی و تخصص بیمارستان عمومی (جنرال) است.

بخش‌‌های بستری این بیمارستان شامل: درمانگاه ارتوپدی، زنان و زایمان، شنوایی سنجی، گفتار درمانی، جراحی مغز و اعصاب، دندانپزشکی، درمانگاه قلب، روانپزشکی، درمانگاه پوست، طب فیزیک، داخلی غدد و...هستند و بخش‌‌های کلینیکی شامل اطفال، بیماران تحت نظر اورژانس، نوزادان، داخلی، جراحی مغز و اعصاب.

از نهادها و بیمه‌‌های طرف قرارداد این بیمارستان می‌‌توان به: خدمات درمانی، بانک تجارت، سپه، کشاورزی، بانک مرکزی، بانک ملت، آتیه سازان حافظ، صادرات، صنعت و معدن اشاره کرد.

سیستم نوبت‌دهی بیمارستان شهید با هنر به دو صورت تلفنی و اینترنتی انجام می‌‌شود. بیمارستان شهید باهنر در خیابان نیاوران، خیابان منظریه ۱ قرار گرفته و برای دسترسی به بیمارستان شهید باهنر، می‌توان از نزدیک‌‌ترین ایستگاه مترو یعنی مترو شهید باهنر و نزدیک‌‌ترین اتوبوس، ایستگاه اتوبوس منظریه استفاده کنید.

 

بیمارستان مسیح دانشوری

بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در سال ۱۳۲۰ با تلاش‌ و اراده میرزا علی اصغرخان امین السلطان در یکی از نقاط شمالی تهران (شاه آباد سابق و دارآباد کنونی) با توصیه پزشکان فرانسوی شاه به دلیل ابتلا مظفرالدین شاه به بیماری ریوی (سل)، راه‌‌اندازی شد. پس از مرگ مظفرالدین شاه، این مرکز بلا استفاده ماند تا اینکه با همت دکتر مسیح دانشوری این مرکز به آسایشگاه معلولین و مدرسه پرستاری مبدل شد. در دهه ۲۰، بهداری وقت و برخی اشخاص، ساختمان‌‌ها و بخش‌‌های مختلفی را در این مرکز ساختند و در سال ۱۳۶۵ زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد.

سرانجام در سال ۱۳۷۱ مرکز تحقیقات بیماری‌‌های ریوی و سل پایه‌‌گذاری و در سال ۱۳۷۷ این مجموعه با بیمارستان دکتر مسیح دانشوری ادغام شد. در نهایت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماری‌‌های ریوی دکتر مسیح دانشوری به وجود آمد. این مرکز دارای ۹ بخش مختلف پژوهشگاه سل و بیماری ریوی و قطب مهم و علمی در رابطه با بیماری‌‌های ریوی و سل است. امروزه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، به عنوان یک بیمارستان تخصصی عفونی و تخصصی ریه در حال درمان و کنترل بیماران مبتلا به ویروس کویید ۱۹ هستند. بیمارستان مسیح دانشوری در حال حاضر ۳۳۳ تخت فعال دارد.

بخش‌‌های بستری بیمارستان شامل: درمانگاه طب سنتی، گوش و حلق و بینی، شنوایی سنجی، انکولوژی، دندانپزشکی، پیوند ریه، درمانگاه عفونی سل، کلینیک ویژه تغذیه، قلب و عروق، پوست و مو و... می‌‌شود.

بخش‌‌های کلینیک بیمارستان: اطفال، انکولوژی، فوق تخصصی جراحی توراکس، فوق‌تخصصی داخلی ریه، جراحی عمومی، تست خواب، پیوند قلب و ریه و... .

برای دسترسی به بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بسیار راحت است. برای تردد با وسایل حمل و نقل عمومی می‌‌توان از ایستگاه مترو اقدسیه که نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به این مرکز و ایستگاه اتوبوس دارآباد استفاده کرد.

بیمارستان نورافشار

بیمارستان نور افشار در میدان نیاوران، خیابان پورابتهاج، خیابان خداوردی، انتهای خیابان صادقین قرار گرفته است. بیمارستان نورافشار یک بیمارستان فوق‌تخصصی و مجهز در پایتخت، محسوب می‌‌شود. بیمارستان نورافشار اولین بار در سال ۱۳۳۹ توسط مرحوم ابوالحسن نورافشار وقف شد. در آن زمان این محل به عنوان آسایشگاه کوچکی جهت نگهداری رایگان کودکان مبتلا به فلج اطفال بود. سرانجام در سال ۱۳۹۲ با تلاش‌‌های بی‌وقفه جمعیت هلال احمر رسما فعالیت خود را آغاز کرد.

بیمارستان فوق‌تخصصی نورافشار، دارای خدمات و نوبت‌‌دهی آنلاین است و به راحتی می‌‌توان در این روزها که موج پنجم کرونا شدید‌تر شده، بدون مراجعه حضوری، نوبت خود را تنظیم و در وقت معین شده در بیمارستان حاضر شوید.

بیمارستان نور افشار دارای بخش‌‌های مختلفی چون؛ آزمایشگاه، ارتوپدی، اطفال، اورولوژی، پزشکی ورزشی، تصویربرداری، جراح عمومی، جراح مغز و اعصاب، جراحی، خدمات توانبخشی، خون، داخلی، داخلی ریه، داخلی اعصاب، داخلی غدد، روانپزشک، روانشناس، زنان، طب سالمندی، طب سوزنی، طب سنتی، طب فیزیک و توانبخشی، گوارش، گوش و حلق و بینی و مراقبت‌‌های ویژه، است.

برای دسترسی به بیمارستان نورافشار می‌‌توان از نزدیک‌‌ترین ایستگاه مترو یعنی مترو شهید باهنر و نزدیک‌‌ترین اتوبوس، ایستگاه اتوبوس نیاوران استفاده کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بیمارستان مسیح دانشوری بیمارستان باهنر بیمارستان نور افشار بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بیمارستان شهید باهنر بیمارستان نورافشار بیمارستان شهید محله نیاوران یک بیمارستان ایستگاه مترو فوق تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلسوف مسیحی: ظهور مسیح، همراه با یک جهش انسانی در بشریت رخ می‌دهد

به گزارش «مبلغ»، مرحوم امامی کاشانی در کتاب «خط امان» خود، خاطراتی درباره دیدارش با «ژان گیتون» عضو فرهنگستان فرانسه و از بزرگ‏‌ترین فیلسوفان و متألهان کاتولیک با موضوع بازگشت عیسی (ع) و آخرالزمان نقل می‌کند.

تسنیم نوشت: کتاب «خط امان در ولایت امام زمان» اثر آیت الله محمد امامی کاشانی، کتابی پیرامون موعود ادیان است که در آن عمدتاً به مباحث عقلی در این زمینه پرداخته شده است. بخشی از این کتاب به گفت‌وگوی مرحوم امامی کاشانی با علمای ادیان اختصاص یافته است که در نوع خود بسیار جذاب و درس‌آموز است.

در ادامه، متن گفت‏‌وگوی آیت الله امامی کاشانی را با «ژان گیتون» عضو فرهنگستان فرانسه و از بزرگ‏‌ترین فیلسوفان و متألهان کاتولیک، شاگرد و آخرین وارث تفکر فیلسوف نامدار قرن بیستم، هانری برگسون را می‌خوانید.

مؤلف: ضمن ابراز خوشحالی از این ملاقات می‏‌خواستم نظر شما را در مورد چگونگی عقیده به بازگشت حضرت مسیح علیه‌السلام و بالطبع پیش‏‌بینی آینده جهان بشریت باتوجه به نظریات و عقاید ابراز شده در اناجیل و آنچه در میان دانشمندان مسیحی مطرح است جویا شوم.

ژان گیتون: شخصاً عقیده دارم دورانی که در آن زندگی می‌کنیم، دوران بسیار مهمی است. همه چیز به سرعت در حال تغییر است. دنیا به سمت و سوی نوعی وحدت و یکپارچگی پیش می‌رود. به زودی زمانی فرا می‌رسد که پول کشورهای‏ مختلف یکی می‌شود و مرزی میان کشورها باقی نمی‌ماند. دورانی فرا می‌رسد که ما هیچ نشانی از گذشته را در آن نمی‌بینیم. سیر اختراعات این روند را سرعت می‌بخشد. هم‏‌اکنون بعضی از این اختراعات مانند تلویزیون زندگی و بینش مردم را تغییر داده است و اختراعات مرزی میان گذشته و حال و آینده باقی نمی‌‏گذارد. من تصور می‌کنم که همه دنیا یکی می‌‏شود.

امّا در مورد بازگشت حضرت مسیح باید بگویم که او برای حکومت کردن می‌آید؛ این عقیده شخصی و فلسفی من است. تمام تحولات اخیر برای این است که دنیا را برای حکومت حضرت مسیح آماده کند. حضرت مسیح اگر بیاید حکومتش برای همیشه است، یعنی تا قیامت. علّت آن این است که خداوند همه ما را خلق کرده و دنیا باید تحت حکومت خدا باشد و اراده و مشیت خدا باید اجرا شود. باید این اراده یک روز حکمفرما شود. من می‌‏خواهم بگویم که اصولاً حرکت شما یکی از نشانه‏‌های تحوّل فکری و ظهور حضرت مسیح است. علامت‌‏های جدیدی دیده می‌‏شوند. دیدار شما از اینجا برای من یک نشانه جدید است. همه در و دیوار نشان‏‌دهنده این علائم جدیدند. ما وارد عصر ابدیّت و عصر جدیدی می‌شویم. از آغاز بشریت تاکنون هیچ عصری بیش از زمان ما آماده این امر نبوده است و در همه جهان این آثار را می‌‏بینیم. در ایران، در فرانسه همه‏ جا مشهود است. یکی از علائم آخر الزمان این است که دوران عالی بشریت شروع می‏شود و همین دیدار شما از آن نشانه‌‏هاست.

مؤلف: نکته‏‌ای که جنابعالی مطرح کردید، در قرآن کریم تحت عنوان وعده الهی بیان شده است. «وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضی‏ لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ»

(سوره نور: 55). خداوند متعال به انسان‏های وارسته وعده داده است که در آینده وارث زمین خواهند شد و دین پسندیده الهی بشر را اداره خواهد کرد و امنیت و آرامش اجتماعی جانشین ترس و وحشت خواهد گردید و بشریت در راه توحید و بندگی خدا قدم خواهد نهاد و بالاخره مفهوم و مقصود آیه مبارکه این است که: حاکمیت حقیقی و مطلق بر جهان تنها در حیطه قدرت و خواست خداوند عالم است.

فلاسفه الهی در جای خود روشن کرده ‏اند که حرکت بر پایه ظلم و فساد حرکتی جبری و قسری است و آنچه طبیعی است حرکت براساس عدل و صلاح است و حرکت قسری نمی‌‏تواند پایدار بماند. آری، جهانی که در آن زندگی می‌‏کنیم استعداد روزگاری را دارد که حاکمیّت الهی سرتاسر آن را فراگیرد و اکنون در حال آماده شدن برای چنین روزی است.

خداوند متعال حکیم است و معنای حکمت در آفرینش این است که موجودات به کمال لازم و بایسته خود دست یابند و کاروان بشریت به این سو حرکت کند. نکاتی که از آیه شریفه استفاده می‌شود، عبارت‏ند از:
1. جامعه بشری به اعتقادی دست می‌یابد که با هدف آفرینش و جهان هستی منطبق است، یعنی عقیده زمانی درست و پایدار است که براساس واقعیّت و حقیقت استوار شود و آن حقیقت دینی است که خدا آن را می‌پسندد.

2. کمال جامعه بشری در شکوفایی استعدادهای بشری است و این شکوفایی در مهد آرامش و دامان امنیت اجتماعی تحقق‌‏پذیر است، نا امنی‌‏ها، کشتارها، ظلم و فساد و غارت و فجایع و طغیان شهوات و آتش غضب نمی‌گذارد جامعه بشری در مسیر شایسته خود حرکت کند، انحرافات در این راه بسیار است و چه بسیار جوامع بشری که در درّه‌های تاریک گمراهی سقوط کرده‌‏اند؛ چنانکه قرآن کریم می‌فرماید: «وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً».

3. مهم‏‌ترین و پراثرترین عامل رشد انسانی توجّه به خداست و تمام بدبختی‌‏ها پیامد انحراف از این راه است، زیرا بندگی خدا به معنی خضوع همه استعدادها در پیشگاه خداست و بندگی غیرخدا تسلیم استعدادها در برابر هواهای شیطانی است. معلوم است که اگر قوای انسان، اعم از عقل و عواطف و حواس، در پیشگاه خدا خاضع شد به راه ابدیت گام می‌‏نهد و به همه ارزش‏‌های انسانی دست می‌‏یابد. برعکس اگر در برابر غیرخدا، یعنی در برابر شهوات و غضب‏‌ها تسلیم گردد نقطه پایانی آن خوی حیوانیت است و لذا قرآن کریم فرمود: «یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً». و آینده‌‏ای که ادیان در انتظار آن هستند و جنابعالی هم بر آن تأکید دارید یک اصل قرآنی است و از جهات علمی و فلسفی نیز مورد توجه دانشمندان اسلام و سایر ادیان است.

ژان گیتون: تکرار می‌کنم دیدار شما از اینجا یک علامت مهم برای من است. من به آینده امیدوارم و مدّت‏هاست به این مطلب فکر می‌کنم و این خانه من و این باغ کنار منزل [پارک لوکزامبورگ‏] با این دیدار شاهد یک لحظه تاریخی مهم است، چرا که این بحث سرنوشت جامعه بشریت را رقم می‏زند و نقطه امید انسان‏هاست.

مؤلف: اندیشمندانی از قبیل برگسون در مورد تکامل تاریخ چه نظری داشتند؟

ژان گیتون: من شاگرد ایشان بوده‌‏ام، وی تنها به تکامل حسّی اعتقاد داشت، تکامل در اموری که قابل اثبات باشد و نه چیز دیگر. اما به نظر من این عصر به پایان رسیده و ما وارد عصر دیگری می‌‏شویم. دیگر موضوع تکامل تاریخی مطرح نیست بلکه جهش مطرح است. این امر در قرآن نیز مطرح است و در عقاید گذشته ایرانیان نیز تصریح شده است. تکامل در قرآن به معنی جهش است.

مؤلف: گویا شما با مفاهیم قرآنی آشنایی دارید. من از بیان جناب عالی استنباط می‌کنم که میان تکامل و تحوّل فرق می‌گذارید. تکامل را سیر تدریجی و تحوّل را دگرگونی دفعی و ناگهانی می‌دانید و نام آن را جهش می‌گذارید. این مطلب از نظر فلسفی و هم از نظر کلامی قابل توجّه است. اما از نظر فلسفی، همه عالم رو به تکامل است، یعنی از نقص به سوی کمال در حال حرکت است و جامعه بشری با پدید آمدن حکومت عدل الهی مرحله‏‌ای از تکامل را می‌پیماید؛ و به نظرم مقصود شما از جهش تحوّل سریع است نه طفره و این تحوّل در فلسفه از موارد تکامل است، تکاملی که شرایط وجودی آن سریع انجام گرفته و مراحل استعدادها ناگهان تحقق یافته است. اگر منظور از جهش مفهومی در برابر تکامل باشد از نظر قواعد فلسفی جای بحث دارد، اما اگر نوعی از تکامل را جهش می‌نامید این مورد قبول است.

از نظر کلامی در انجیل آمده است چه بسا شما شب بخوابید و در سحرگاه ناگهان پسر انسان ظاهر گردد. در احادیث ما مسلمانان نیز در باب ظهور حضرت مهدی علیه السلام آمده است که در آن هنگام انسان‏ها شب جاهل می‌خوابند و صبح عالم برمی‌‏خیزند و شب نگران و ترسویند و صبح شجاع و دلیر برمی‌خیزند. ممکن است شما این تعابیر را جهش نام بگذارید، مهم نیست، مقصود این است که تحوّل ناگهانی به وجود خواهد آمد. این را پیروان تمام ادیان می‌‏پذیرند، حالا تحت عنوان تکامل یا جهش. فیلسوفان خداشناس این حرکت را تکامل اجتماعی گفته‌‏اند و اسلام بر این حقیقت در قرآن و احادیث تأکید کرده است.

ژان گیتون: به نظر من اسلام به واقعیّت نزدیک‏تر است تا مسیحیت. مسیحیت ما را وارد معنویاتی می‌‏کند بدون اینکه واقعیت‏‌ها را در نظر بگیرد، در حالی‏ که در اسلام علاوه بر معنویت به حقیقت و واقعیت جهان پرداخته شده است. اسلام با زندگی پیوند دارد، برعکس مسیحیّت.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894523

دیگر خبرها

  • تابوتی اندازه این شهید ارتشی وجود نداشت!
  • فرهنگسرای نیاوران میزبان نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی شد/«خوشنویسی» سردمدار هنرها
  • تصادف شدید در محور سد شهید کاظمی
  • درخشش عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر در مسابقات جهانی ارشمیدوس
  • نشان طلا سهم دانشیار دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • تاریخ‌سازان جاوید محله کن | کوچک‌ترین و مسن‌ترین شهید محله را بشناسید
  • حسن شکوهی دچار عارضه مغزی شد
  • دومین اهدای عضو سال جاری در یزد
  • فیلسوف مسیحی: مسیح، همراه با یک جهش انسانی در بشریت ظهور می‌کند
  • فیلسوف مسیحی: ظهور مسیح، همراه با یک جهش انسانی در بشریت رخ می‌دهد