Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@20:22:31 GMT

پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در خلخال مشکل شد

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۵۶۵۶

پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در خلخال مشکل شد

مسعود یگانه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: ۱۰۰ بیمار در بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال تحت درمان هستند و بیش از ۲۰۰ بیمار کووید ۱۹ نیز در منازل تحت قرنطینه خانگی قرار دارند.

او افزود: اختصاص بیشتر بخش‌های بیمارستان امام خمینی خلخال به بستری و درمان بیماران کرونایی ارائه خدمات درمانی به سایر بیماران را تحت شعاع قرار داده و امکانات و نیروی انسانی لازم هم برای راه‌اندازی بیمارستان صحرایی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تنها راهکار برای کاهش وردی بیمارستان و مقابله با رسیدن به بحران و فاجعه انسانی کرونا را رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی آحاد مختلف مردم و کمک به کادر درمانی این شهرستان ذکر کرد.

یگانه گفت: عادی‌انگاری در جامعه اصلی‌ترین مساله در خصوص شیوع مجدد ویروس کرونا و گرفتاری خانواده‌ها در خلخال است و اکنون بیمارستان امام خمینی (ره) در بالاترین ظرفیت اقدام به پذیرش بیماران کرونا کرده ولی حجم مراجعات بیماران کرونایی باعث تکمیل تخت‌های بیمارستانی شده و ارائه خدمات بستری و درمان به بیماران جدید و بیش از ظرفیت سه برابری بیمارستان خلخال وجود ندارد.

او از تعطیلی و پلمب ۲۴ واحد صنفی متخلف و بی‌توجه به موارد بهداشتی پیشگیرانه از کرونا در بازار خبرداد و گفت: در صورت مشاهده تکرار تخلف واحدهای صنفی پلمب شده اقدام متصدیان این واحدها به عنوان تشدید تهدید علیه بهداشت و سلامت عمومی محسوب و آنها به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه هرگونه تخلف و عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، سلامتی مردم را به خطر می‌اندازد، افزود: تذکرات لازم به اصناف و بازاریان از سوی بازرسان و گشت‌های تلفیقی داده شده است.

یگانه گفت: نتیجه بازرسی بازار خلخال از سوی تیم‌های گشت مشترک اعضای قرارگاه زیستی این شهرستان کاهش موارد رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا در بین اصناف ، مشتریان و مردم است.

یگانه اظهارکرد: در روزهای اخیر کمبود سرم در منطقه مشاهده شده و معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مکلف است در سریع‌ترین زمان اقلام دارویی و سرم را در اختیار داروخانه‌ها برای حل مشکلات درمانی مردم قرار دهد.

وی با اشاره به کندی تزریق واکسن در روزهای گذشته در خلخال افزود: سهمیه لازم واکسن کرونا از امروز در اختیار دانشکده علوم پزشکی قرار گرفته و تزریق واکسن کرونا با اولویت دز دوم در مراکز تجمیعی ادامه خواهد یافت.

خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا خلخال استان اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خلخال استان اردبیل ویروس کرونا خلخال استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۵۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران

مدیر کانون هموفیلی ایران از شناسایی ۱۳ هزار بیمار مبتلا به هموفیلی در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر سعید بَرپَروَشان؛ مدیر کانون هموفیلی ایران با اشاره به 29 فروردین ماه روزجهانی هموفیلی، اظهار کرد: در ایران حدود 13 هزار بیمار هموفیلی شناسایی شده است؛ این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که 13 فاکتور انعقاد خون در آن نقش دارد.

وی گفت: بیماری هموفیلی حدود 17 نوع دارد که در نوع فاکتورهای این بیماری فاکتور 8 و 9 مهم ترین فاکتور به شمار می‌آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره و بیان کرد: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران به خصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است. 

مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه‌های هموفیلی نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم البته واحد مسئولیت اجتماعی زرین رویا به منظور کمک به زنان مبتلا به هموفیلی بسته‌هایی را در نظر گرفته است.

وی افزود: در کنار این موضوع باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوان برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور