Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه ستاد واکسیناسیون خانواده شهرداری تهران به ریاست حمید چوبینه برگزار شد.

مدیرعامل شرکت شهر سالم در ابتدای این نشست با تسلیت ایام ماه محرم و گرامیداشت یاد شهدای واقعه کربلا گفت: وظیفه تک تک ماست که در هر جمعی موضوع کرونا و خطرات آن را متذکر شویم و از مسئولان امر بخواهیم که ضمن بزرگداشت یاد حماسه عاشورا و بهره‌مندی از مواهب معنی ماه محرم، بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برای حفظ جان افراد به عنوان اولویت نخست دستورات الهی و دینی تاکید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چوبینه با اشاره به آمارهای بالای ابتلاء و فوت در اثر کرونا که فرسایش سیستم درمان کشور منجر شده ادامه داد: بحران آنچنان گسترده است که به درخواست ستاد کرونا استان تهران بخشی از درمانگاه‌های خود را به عنوان پشتیبان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران معرفی کرده‌ایم و اکنون حدود هزار بیمار کرونایی را در روز به صورت سرپایی درمان می‌کنیم.

وی با اشاره به اعتماد سیستم بهداشت و درمان کشور به شرکت شهر سالم، افزود: ما وظیفه اصلی خود را در چارچوب سلامت همکارانمان در شهرداری تهران می‌دانیم.

مدیرعامل شرکت شهر سالم با تشریح روند پیگیری واکسیناسیون بخش‌های در معرض خطر شهرداری تهران ادامه داد: با گفت‌وگویی که با ستاد کرونا استان تهران داشتیم، قرار شد در یکی از فضاهای بزرگ متعلق به شهرداری در منطقه ۱۶، تیم شرکت شهر سالم مستقر شوند و با دریافت واکسن از دانشگاه علوم پزشکی تهران، واکسیناسیون برای کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران و همچنین شهروندان بر اساس اولویت‌های اعلام شده صورت بپذیرد.

در این نشست، ضمن تقسیم وظایف بین مدیران شرکت شهر سالم، دکتر امیر حاجی‌نورمحمدی معاون پیشگیری و بهداشت به عنوان جانشین فرمانده عملیات واکسیناسیون معرفی شد.

دو کارگروه نیز برای اولویت‌بندی کارکنان شهرداری جهت دریافت واکسن کرونا و همچنین تأمین نیروی انسانی ماهر از شرکت شهر سالم تشکیل شد.
همچنین مقرر شد روز پنجشنبه، ۲۱ مردادماه تیم‌های اداری و تخصصی این پروژه در محل این عملیات مورد آموزش قرار گیرند و به صورت رسمی فرایند تزریق واکسن را آغاز کنند.

در این قرارگاه تزریق واکسن کرونای شرکت شهر سالم، روزانه بازنشستگان و کارکنان شهرداری با دعوت قبلی از سوی شرکت شهر سالم و همچنین شهروندان تهرانی با دعوت از سوی ستاد کرونا در لاین جداگانه واکسینه خواهند شد.

کد خبر 5279632

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید چوبینه واکسیناسیون ویروس کرونا شورای شهر تهران شهرداری تهران علیرضا زاکانی ویروس کرونا محرم 1400 قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش غلامحسین محسنی اژه ای ماه محرم مهدی چمران پلیس راهور هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وضعیت معابر واکسن کرونا شهرداری تهران شرکت شهر سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ورود واکسن گارداسیل (زگیل تناسلی) به برنامه واکسیناسیون ملی کشور توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد:« عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال، یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.»

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان
  • آغاز واکسیناسیون پنوموکوک نوزادان در آبادان