Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@20:38:14 GMT

هدف اصلی امر به معروف و نهی از منکر اصلاح جامعه است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۱۷۶۱۵

هدف اصلی امر به معروف و نهی از منکر اصلاح جامعه است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی روز شنبه در همایش استانی تجلیل از برترین‌های امر به معروف و نهی از منکر کردستان که در سالن جلسات مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، اظهار کرد: باطن امر به معروف و نهی از منکر شامل خیرخواهی، نصیحت، حجاب و تعالی انسان بوده که یکی از خاصیت‌های آن سر و سامان دادن به انسان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هدایت انسان یکی دیگر از اصول امر به معروف و نهی از منکر است که در زندگی نقش ویژه ای دارد، افزود: نباید با یک نگاه تدافعی به اصلاح عمل در امر به معروف و نهی از منکر نگریست چرا که امربه‌معروف انسان را اصلاح می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان بیان کرد: امیدواریم جامعه امروزی در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر بتوانند به‌خوبی عمل کند و اقشار مختلف مردم اجرای فریضه الهی امربه‌معروف و نهی از منکر را کلید اصلاح جامعه بدانند.

محمود الله مرادی دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان کردستان نیز در این جلسه از برگزاری ۳۳۰ برنامه مختلف در دهه امر به معروف در سطح استان خبر داد و گفت: برنامه‌های فرهنگی و آموزشی با استقبال مردم مواجه شده و تا روزی که تکلیف بر گردن ما باشد از این فعالیت‌ها کوتاه نمی‌آییم.

وی افزود: بیش از چهار هزار و ۷۰۰ نفر در برنامه‌های فرهنگی این ستاد شرکت داشتند که نشان از وظیفه انقلابی و جهادی مردم استان کردستان است.

الله مرادی اظهار کرد: در استان کردستان بیش از ۳۵ هزار نفر از جمعیت در قالب طلایه دار و شورا جذب ستاد امر به معروف و نهی از منکر شده‌اند.

ماموستا فایق رستمی امام‌جمعه سنندج نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در ماه محرم هجرت‌های فراوانی صورت گرفته است، گفت: هجرت پیامبر اسلام (ص) در مدینه منوره در مکر و حیله دشمنان بود که باعث نابودی دشمن و استقرار دین مبارک اسلام شد.

وی با اشاره به اینکه هجرت امام حسین (ع) در راستای تعالی دین اسلام بود، اظهار کرد: هجرت امام حسین (ع) برای نشر دین و رفع ظلم و دفع بی‌عدالتی بود.

امام جمعه سنندج تصریح کرد: امام حسین (ع) با نثار خون خویش درس شجاعت، استقامت، صبوریت و امر به معروف و نهی از منکر را به آزادی خواهان و حق طلبان برای همیشه تاریخ تعلیم دادند و نام و یاد ایشان برای همیشه زنده است.

کد خبر 5281332

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج فریضه امر به معروف و نهی از منکر دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان عبدالرضا پورذهبی ماموستا رستمی ویروس کرونا محرم 1400 ماه محرم واکسن کرونا بوشهر کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا عکس استانها مراسم عزاداری گرگان هیئت مذهبی خطبه های نماز جمعه واکسیناسیون امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۰ پایگاه مقاومت بسیج در قم فعال است

فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع)، گفت: در حال حاضر بیش از ۵۵۰ پایگاه مقاومت بسیج در قم فعال است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سردار محمدرضا موحد، فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) در دیدار با آیت الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور نقش پایگاه‌های مقاومت بسیج در حل بخشی از مشکلات جامعه را موثر دانست و اظهار داشت: هر چه میزان تعامل و هم‌افزایی امام جماعت مساجد با پایگاه بسیج بیشتر باشد، توانایی، بالندگی و خروجی آن مسجد و پایگاه بیشتر است.

فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) افزود: مردم سرمایه اصلی این انقلاب هستند و همه در هر لباس و قشری باید با تمام وجود برای خدمت به آنها کوتاهی نکنند.

وی افزود: وجود و حضور بسیج در آزمون‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی موجب پویایی و نشاط نظام شده و دشمن در ضربه زدن به آن ناکام مانده است. بر این اساس تقویت بیش از پیش پایگاه‌های بسیج از سوی مراکز مرتبط با مساجد به ویژه حوزه های علمیه موجب اثرگذاری بیش از پیش در حوزه فرهنگی شده و به افزایش ضریب امنیتی جامعه کمک قابل توجهی خواهد کرد.

موحد با بیان اینکه پایگاه‌های مقاومت بسیج و به ویژه گروه‌های جهادی در ایام کرونا به خوبی نقش همدلی و روحیه جهادی خود را ایفا کردند، تصریح کرد: حوزه و بسیج مردمی نشان دادند که در بزنگاه‌های بحران دوشادوش هم می‌توانند بر مشکلات جامعه و کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرینی ارزشمندی داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ رکن اصلی جامعه ایمانی در نگاه قرآن
  • لزوم برخورد با مسئله روزه‌خواری علنی
  • نمایشگاه عفاف‌و حجاب در موزه زاهدان افتتاح شد
  • ارائه خدمات به ۷۰ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی در کردستان
  • همنشینی اصلاح طلبان و اصولگرایان زیر یک سقف /کواکبیان: صلح امام حسن یعنی درحکومت نباید، نظر اکثریت مردم نادیده گرفته شود
  • اجرایی شدن قانون سمع شکایات در افغانستان
  • فعالیت بیش از هزار نیروی مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان در نوروز
  • ۵۵۰ پایگاه مقاومت بسیج در قم فعال است
  • راه‌اندازی مرکز جدید نگهداری بیماران اوتیسم در کردستان+فیلم
  • چه کسانی نامه معروف امام در عزل آیت‌الله منتظری را رد و بدل کرد؟