Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر لزوم تدوین سند راهبردی مهارت استان از آمادگی سازمان فنی و حرفه‌ای برای راه اندازی مرکز تخصصی حمل و نقل و دریا و دپارتمان ملی زنان ساحلی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در جلسه شورای مهارت هرمزگان اظهارداشت: جامعه جهانی بر این باور است که سرعت تکنولوژی به قراری است که همه چیز را در بر می گیرد و اگر دیر بجنبیم با خزان روبرو خواهیم شد پس بهترین نوع نگاه برای امروز جامعه جلوگیری از شکاف مهارتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اساس کار را باید بر این بگذاریم که زیر ساخت های تحولی در جامعه را پایه گذاری کنیم تا بتوانیم خود را متناسب با نیازهای جامعه آماده و بروزسانی کنیم.
معاون وزیر کار بیان کرد: جامعه ایرانی رو به جلو در حال حرکت و مستعد تغییر است و برای آنچه که جزو الزامات امروز و فردای جامعه است باید همزمان با سرعت زایش تکنولوژی حرکت کنیم تا بتوانیم از عهده کار برآییم.
وی ادامه داد: باید به سمت مهارت آموزی روی بیاوریم تا از هر زایش و رویشی فرصتی را خلق کنیم؛ عمر مهارت کوتاه گشته است همانطور که عمر تکنولوژی هم کوتاه شده است و باید از این امر نهایت استفاده را ببریم.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور اظهارداشت: سند راهبردی مهارت هرمزگان باید با همکاری گروه های مرجع ، ذی نفع و دست اندار کار امر اشتغال و کار آفرینی تدوین شود.
وی افزود:مدیران توجه داشته باشند که پیوست نیروی انسانی مگا پروژه ها باید همزمان با طرح ها دیده شود و این امر موجب امید آفرینی در جامعه می شود چرا که افرادی که در پی کار وارد عرصه مهارت آموزی می شوند وقتی مطمئن شوند که بعد از آموزش دیدن وارد بازار کار خواهند شد امیدوار تر خواهند شد.
هاشمی بیان کرد: باید دقت داشته باشیم که هر شرکتی که در مناقصات شرکت می کند تیم فنی و مهارتی خود را معرفی کنند و با این هدایت ها به موفقیت خواهیم رسید.
وی عنوان کرد: ما نیاز داریم مهارت را از غربت و حقارت خارج کنیم و نگذاریم مهارت زیر سایه مدرک گرایی در غربت قرار گیرد و از این به بعد ارزیابی خواهیم کرد در جامعه آن هایی که صاحب تجربه و مهارت هستند و این چنین به سمت ارزش گذاری مهارت خواهیم رفت.
معاون وزیر کار با اشاره به راه اندازی دپارتمان ملی مهارت مرزنشینان گفت: در سطح استان هرمزگان اولین مرکزی که می توانیم ایجاد کنیم مرکز تخصصی حمل و نقل دریا است و ما از این موضوع غافل بودیم و الان می دانیم که دریا نقشش چیست و برای احترام به جامعه زنان پیشنهاد راه اندازی دپارتمان ملی و مرکز تخصصی زنان ساحلی را داریم که به صورت ملی در هرمزگان ایجاد شود.
23 اَمرداد 1400 10:36
کد خبر : 243,524
کلیدواژه ها: علی اوسط هاشمی, رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور,سند راهبردی مهارت
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان فنی و حرفه ای سند راهبردی مهارت حرفه ای کشور معاون وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۱۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ هزار نفر در آذربایجان‌شرقی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی از ارائه ۵۱ هزار و ۹۹۵ نفر دوره آموزش‌های مهارتی در ۲بخش دولتی و خصوصی در سال ۱۴۰۲ در این استا خبر داد.

علی مشایخی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی در سالی که گذشت با تلاش تلاشگران حوزه مهارت آموزی استان در دو بخش دولتی و خصوصی توانست در خوشه‌هایی چون خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی تعداد ۲۴ میلیون و ۶۷۳ هزار و ۶۹۰ نفر ساعت آموزش‌های فنی و مهارتی را به علاقمندان به مهارت آموزی ارائه کند.

وی افزود: از مجموع ۵۱ هزار و ۹۹۵ نفر دوره آموزش‌های مهارتی در سال گذشته، تعداد ۶ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۸۸۰ نفر در حوزه‌های خدمات، چهارمیلیون و ۹۵۰ هزار و ۷۵۳ نفر در صنعت، ۷۵۶ هزار و ۳۷۰ نفر فرهنگ و هنر و ۹۱ هزار و ۵۳ نفر نیز در حوزه کشاورزی آموزش‌های مهارتی را فرا گرفته‌اند.

وی بیان کرد: از مجموع آموزش‌های مهارتی ارائه شده به مهارت آموزان تعداد ۳۸ هزار و ۴۷۰ نفر دوره مربوط به بانوان و ۳۱ هزار و ۸۷۳ نفر نیز مربوط به آقایان بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی مطرح کرد: آموزش‌های مهارتی بخش دولتی در زندان تعداد هفت هزار و ۱۴۸ نفر، مهارت‌آموزی در محیط کار واقعی ۲ هزار و ۲۵۳ نفر، سکونت گاه‌های غیررسمی ۳۰۱ نفر، روستاها ۲ هزار و ۳۲۴ نفر، مراکز ثابت و سیار شهری ۱۷ هزار و ۴۶۶ نفر، صنعت یک هزار و ۵۲۵ نفر، عشایر تعداد ۵۵ نفر، آسیب دیدگان اجتماعی تعداد ۲۸۰ نفر و سربازان وظیفه تعداد هشت هزار و ۶۴۹ نفر و مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی به تعداد ۱۸ مورد بوده است.

وی خاطر نشان کرد: سال گذشته در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار در این اداره کل تعداد ۲۰۳ مورد صدور پروانه تاسیس، ۱۳۰ مورد تمدید پروانه آموزشگاه، ۸۵۴ مورد بازآموزی و نظارت هوشمند مربیان، ۶۲ مورد افزایش رشته‌های آموزشی، ۸۲۵ مورد نظارت و بازرسی از آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد، ۵۸ مورد رسیدگی به شکایات مردمی و ۱۸ مورد نیز ادغام آموزشگاه‌های آزاد توسط بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ تعداد آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد فعال در استان به تعداد ۷۴۵ مورد بوده است.

مشایخی با اشاره به برگزاری بیست و یکمین دوره المپیاد مهارت مطرح کرد: این المپیاد در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری در رشته‌هایی چون الکترونیک، تراش cnc، توسعه نورم افزارهای موبایل، جواهر سازی، رباتیک، طراحی و توسعه وب، راهکارهای نرم افزاری برای کسب‌وکار، مدیریت سیستم‌های تحت شبکه، فناوری طراحی گرافیک و ... هم زمان با سایر استان‌های در استان آذربایجان شرقی نیز برگزار شد.

وی اضافه کرد: در مرحله استانی، تعداد ۴۴ نفر و در ۱۸ عنوان رشته‌های فنی و مهارتی از جمله ۲ نفر در رشته طلا و جواهر سازی، سه نفر در رشته مدیریت سیستم‌های تحت شبکه، ۲ نفر در رشته فناوری طراحی گرافیک، ۲ نفر در رشته امنیت سایبری، ۲ نفر در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل، سه نفر در رشته آرایشگر مردانه، سه نفر در رشته آشپزی، سه نفر در رشته قنادی، سه نفر در رشته نانوایی، ۲ نفر در رشته جوشکاری، ۲ نفر در رشته نقاشی و دکوراسیون، ۲ نفر در رشته الکترونیک و ... به مرحله کشوری راه یافتند.

وی تشریح کرد: آقای احسان نرمانی کهنمویی، در رشته توسعه نرم افزارهای موبایلی و عرفان علیپور در رشته جواهر سازی جهت حضور در مسابقات جهانی که در شهر لیون فرانسه برگزار خواهد شد در اردوی آماده سازی در تهران و ارومیه به سر می‌برند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۱۲ برابری صدور مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای
  • صدور بیش از ۳ میلیون گواهینامه مهارت در دولت سیزدهم
  • سازمان فنی و حرفه‌ای پس از ۵ دهه دارای اساسنامه شد
  • صدور بیش از ۱۷ هزار مجوز برای تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته
  • برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • ارائه بیش از ۹۸ هزار ساعت آموزش به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی زنجان
  • بیش از ۵۰ هزار نفر در آذربایجان‌شرقی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند
  • توجه به تدوین، بازنگری و اجرای برنامه راهبردی به عنوان معیار جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌ها
  • ۱.۵ تریلیون دلار اندازه بازار آموزش‌های مهارتی تا ۲۰۳۰
  • بیش از ۸ هزار نفر در بروجرد مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند