Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا نجف‌زاده کارگردان سریال «خوشنام» که به دلیل ابتلای او و چند نفر از عوامل تعطیل شد از وضعیت خود و این روزهایش گفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علیرضا نجف‌زاده کارگردان سریال‌های تلویزیونی که این روز‌ها به دلیل کرونا در بستر بیماری است درباره پروژه‌اش که به تعطیلی کشیده شد بیان کرد: در حال ساخت سریال «خوشنام» بودیم که چند نفر از عوامل پشت دوربین و چند نفر از بازیگران و خود من مبتلا به ویروس کرونا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره وضعیت فعلی خود بیان کرد: خدا را شکر اکنون وضعیت بهتری دارم و از همان ابتدا که اولین علائم را پیدا کردم خود را قرنطینه کردم. اعضای خانواده هم به تدریج مبتلا شدند و همه قرنطینه شدیم.

کارگردان «خوشنام» با اشاره به بازیگرانی که در این پروژه مبتلا شدند نیز گفت: شهره لرستانی و حمید لولایی سر این پروژه مبتلا به کرونا شدند و ما هم همان زمان پروژه را متوقف کردیم.

وی با اشاره به روند تولید کار با مصوبه‌های ستاد کرونا بیان کرد: ما طبق مصوبه ستاد کرونا عمل می‌کنیم و در حال حاضر هم صبر می‌کنیم تا شرایط عوامل و حتی کشور بهتر شود و بعد کار را مجدد شروع کنیم.

کارگردان سریال «بوتیمار» درباره واکسینه شدن عوامل گفت: برخی بازیگران مثل شهره لرستانی و حمید لولایی دوز اول واکسن را زده بودند، اما هنوز خیلی از مردم همان دوز اول را هم نزده‌اند.

وی درباره انتظارش در این شرایط اضافه کرد: ما همان انتظاری را داریم که همه توقع دارند اینکه همه گروه‌ها به زودی واکسن بزنند. همه باید همت کنند واکسیناسیون را سراسری پیگیری کنند که کل مردم و همه مشاغل بتوانند واکسینه شوند. به ویژه در حرفه فیلمسازی که نمی‌توان خیلی از پروتکل‌ها را رعایت کرد. البته تا درصد بالایی از جامعه واکسن تزریق نکند این روند تاثیر خود را از دست می‌دهد.

نجف‌زاده با اشاره به اینکه مدت زیادی نیست درگیر تولید هستند، عنوان کرد: ما حدود یک ماه بود کار را شروع کرده بودیم که سریال پربازیگری هم است و به سختی می‌توان پروتکل‌ها را رعایت کرد، چون بازیگر‌ها در فاصله کم با هم ارتباط دارند، اما خوشبختانه سر پروژه پرستار داشتیم و دائم همه موارد رعایت می‌شد.

این کارگردان در پایان با اشاره به زمان‌های بحرانی مثل جنگ عنوان کرد: امیدوارم بتوان مثل زمان جنگ که مدارس و مساجد پایگاه شدند هر محله را یک پایگاه بهداشت کنیم تا در زمان کوتاه مردم را واکسینه کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سریال خوشنام کرونا علیرضا نجف زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۹۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • کاسب حبیب الله‌،طرحی برای تجلیل از کاسبان خوشنام
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • از کارگردان و تهیه‌کننده تا منتقد در برابر اتهام بی اخلاقی به هنرمندان سینما
  • سوژه‌‎های فوتبالی در قاب تصویر