Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سیامک محبی با اشاره به دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسیناسیون مادران باردار که واجد شرایط تلقیح واکسن می‌باشند در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی قم انجام می‌گردد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: بر اساس دستورالعمل وزارت متبوع این گروه بیشتر از سایرین به بیماری کرونا مبتلا نمی‌شوند، اما در صورت ابتلاء به بیماری در مقایسه با زنان غیر باردار در سن مشابه، بیماری آنها شدیدتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واکسیناسیون مادران باردار به طور اختصاصی در تعدادی از مراکز خدمات جامع سلامت انجام خواهد شد و مادران بایستی قبل از مراجعه به این مراکز به پایگاه سلامت نزدیک منزل خود مراجعه نموده و پس از تشکیل پرونده الکترونیک سلامت در سامانه سیب و ارزیابی و مشاوره توسط مامای پایگاه، معرفی نامه کتبی دریافت نموده و با همراه داشتن کارت ملی به مراکز واکسیناسیون ویژه مادران باردار مراجعه نمایند. این موضوع برای مادران باردار تحت مراقبت در مطب‌های خصوصی نیز الزامی است.

محبی تصریح کرد: به علت خطرات ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ در سه‌ماهه سوم بارداری، واکسیناسیون مادران واجد شرایط با سن بارداری ۲۸ هفته و بیشتر در اولویت خواهد بود، البته واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نیست و تداوم اقدامات پیشگیری از ابتلاء به کرونا برای مادر باردار و اعضای خانواده الزامی است.

رئیس مرکز بهداشت استان قم در رابطه با مادران باردار گروه هدف گفت: همه مادران باردار با سن ۳۵ سال و بالاتر، مادران شاغل در بخش بهداشت و درمان، مادران باردار دارای همسر شاغل در بخش‌های کرونا و یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا و مادران شاغل در گروه‌های شغلی اولویت دریافت واکسن مطابق دستورالعمل‌های واکسیناسیون کشوری، گروه‌های اعلام شده برای دریافت واکسن هستند.

وی افزود: واکسیناسیون مادران باردار قبل از هفته ۱۲ بارداری انجام نمی‌شود و طبق دستورالعمل وزارت متبوع، مادران باردار با نمایه توده بدنی ۳۵ یا بالاتر، مادران با بارداری‌های دوقلویی و چندقلویی، بارداری با IVF، مادران باردار با بیماری زمینه‌ای شامل بیماری دیابت، دیابت بارداری، قلبی، فشارخون بالا، مصرف داروهای ایمونو ساپرسیو تضعیف‌کننده سیستم ایمنی، بیماری‌های مزمن کلیوی، آنمی سیکل سل، پیوند اعضا، سیروز کبدی و آسم واجد شرایط برای دریافت واکسن کرونا هستند.

مادران باردار پس از واکسینه شدن در صورت بروز علائم ابتلاء به بیماری کرونا، باید با اطلاع رسانی به مراکز خدمات جامع سلامت یا تماس با سامانه ۴۰۳۰ کد ۴( مادران باردار)، یا شماره تماسهای ۳۶۷۰۸۰۱۲ و ۳۶۶۲۰۹۹۹، برای دریافت راهنمایی‌های لازم یا حتی تعیین محل مراجعه بررسی وضعیت، اقدام کنند.

کد خبر 5285695

منبع: مهر

کلیدواژه: قم مرکز بهداشت استان قم دانشگاه علوم پزشکی قم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا واکسیناسیون محرم 1400 ویروس کرونا ماه محرم عاشورا مراسم عزاداری عکس استانها واکسن کرونا تاسوعا و عاشورا شیوع کرونا محدودیت های کرونایی آمار کرونا بوشهر رسانه هیئت نماز ظهر عاشورا واکسیناسیون مادران مادران باردار واجد شرایط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا

افراد بسیاری همه گیری مرگبار جهانی اخیر به واسطه ویروس کرونا را با همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی در سال ۱۹۱۸ مقایسه می‌کنند.

به گزارش عصر ایران، در شرایطی که تاریخ به طور دقیق خود را تکرار نمی‌کند، اما موارد مشابه را می‌توان در آن مشاهده کرد. به عنوان نمونه، بار دیگر شاهد یک همه گیری مرگبار جهانی به واسطه ویروس کرونا بوده ایم که آن را با همه گیری مرگبار آنفلوآنزا اسپانیایی مقایسه می‌کنند.

در سه موج از مارس ۱۹۱۸ تا بهار ۱۹۱۹، آنفلوآنزا اسپانیایی به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت. این بیماری همه گیر مرگبار حدود یک سوم از جمعیت جهان را مبتلا کرد و حداقل جان ۵۰ میلیون نفر را گرفت. این آنفلوآنزای جدید و کشنده بسیار عجیب عمل می‌کرد. به نظر می‌رسید ویروس افراد جوان و سالم را هدف قرار می‌دهد و به ویژه برای افراد در بازه سنی ۲۰ تا ۳۵ سال کشنده بود.

نخستین مورد ثبت شده آنفلوآنزا اسپانیایی در مارس ۱۹۱۸ در ایالت کانزاس، آمریکا بود و موارد بیشتر در ماه آوریل در فرانسه، آلمان و بریتانیا ثبت شدند.

در آن زمان، واکسن‌ها هنوز ساخته نشده بودند، از این رو، تنها روش‌های مبارزه با همه گیری آنفلوآنزا اسپانیایی شامل استفاده از ماسک پزشکی، قرنطینه، رعایت بهداشت خوب، استفاده از ضد عفونی کننده‌ها و محدودیت تجمعات عمومی می‌شد.

در عکس، سربازان آمریکایی مبتلا به بیماری آنفلوانزا اسپانیایی بستری در یک بیمارستان صحرایی در کمپ فانستون دیده می‌شوند.

همه گیری اخیر بیماری کرونا اگرچه به واسطه ویروسی متفاوت شکل گرفت، اما ما را به روش‌هایی مشابه تحت تاثیر قرار داد.

محل بستری و قرنطینه بیماران کرونایی در چین

محل بستری و قرنطینه بیماران کرونایی در آمریکا

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون دام‌های سبک در زرند
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • واکسیناسیون بیش از یک میلیون رأس دام در زنجان
  • آیا مصرف استامینوفن در دوران بارداری برای نوزادان خطرناک است؟
  • توقف مرگ مادران باردار طی ۳ سال اخیر در رفسنجان
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • آغاز طرح واکسیناسیون دام علیه بیماری طاعون در گیلان
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • آغاز طرح واکسیناسیون بیماری طاعون