Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پلیس فتا گلستان گفت: اخیراً کلاهبرداران پیامک‌هایی جعلی به شهروندان ارسال می‌کنند که محتواهای آنها بیشتر ابلاغ الکترونیک قضایی، پرداخت یارانه و سجام است.

سرهنگ ابراهیم پرسا افزود: کلاهبرداران داخل پیامک یک لینک جعلی قرار می‌دهند و با فریب شهروندان یک اپلیکیشن مخرب به عنوان سامانه روی تلفن همراه آنها نصب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از آنجایی که برخی از افراد از این سامانه‌ها و نحوه فعالیت آنها آگاهی ندارند در دام این کلاهبرداران اینترنتی قرار می‌گیرند و تلفن همراه آنان عامل جرم شده و از سیم کارت و تلفن همراه آنان سوء استفاده می‌شود.

وی از مردم خواست لینک‌های مشکوک را در این نوع از پیامک‌ها به هیچ عنوان باز نکنند و به سرشماره های پیامک‌های دریافتی توجه کنند که از مراجع رسمی ارسال شده باشد.

**

کارشناس هواشناسی گلستان گفت: عبور موج کوتاه ناپایدار از آسمان استان امشب سبب افزایش ابر، رعد و برق و رگبار پراکنده به ویژه در نواحی ارتفاعات جنوب غرب استان می‌شود.

محمود محمدقلی پور افزود: از فردا تا پایان هفته جو پایدار بر آسمان استان حاکم است و احتمال افزایش دما به ۴۰ درجه سانتی گراد در روز چهارشنبه نیز وجود دارد.

وی بیان کرد: امروز گرگان با حداقل ۲۲ درجه سانتی گراد و اینچه برون با حداکثر ۳۹ درجه سانتی گراد به ترتیب خنکترین و گرمترین شهرهای استان بودند.

**

رییس کل دادگستری گلستان گفت: یک محکوم به حبس در علی‌آبادکتول به جای زندان، به زوج‌های جوان مشاوره می‌دهد.

حیدر آسیابی افزود: محکوم این پرونده خانم جوانی است که به دلیل بی‌احتیاطی هنگام رانندگی، باعث مصدومیت یک نفر شد و دادگاه وی را از جنبه خصوصی جرم به پرداخت دیه و از جنبه عمومی جرم به یک ماه زندان محکوم کرد.

وی اظهارداشت: از آنجایی که متهم سابقه کیفری نداشت قاضی پرونده وی را که در زمینه امور آموزشی شاغل است به جای زندان به ارائه مشاوره مکلف کرد و وی باید ۵۰ ساعت در امور خانواده به زوج‌های جوان در آستانه ازدواج مشاوره رایگان دهد.

وی با اشاره به اینکه قضات گلستان از ابتدای سالجاری تاکنون حدود هزار و ۸۰۰ رای جایگزین حبس صادر کردند، گفت: مجازات‌های جایگزین حبس برای افرادی با جرایم سبک و بدون سابقه صادر می‌شود.

**

دبیر قرارگاه خدمت رسانی امیرالمومنین (ع) گلستان گفت که به مناسبت ایام محرم الحرام و شهادت سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) سه هزار بسته معیشتی، ۱۵ هزار پرس غذای گرم و پنج هزار بسته بهداشتی در بین مردم استان توزیع شد.

علی رسولی افزود: در مجموع نیکوکاران گلستان ۱۰ میلیارد ریال برای طبخ غذا و بسته‌های اهدایی به نیازمندان کمک کردند.

**

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری گلستان، شرکت دانش‌بنیان شیمی گستر محیط‌زیست از واحدهای فناور عضو این پارک موفق به عقد قراردادی ۲۷۰ میلیارد ریالی با شرکت آب و فاضلاب استان کرمان برای اجرای تصفیه‌خانه آب و حذف آرسنیک شهر جیرفت شد.

این تصفیه‌خانه که بزرگترین تصفیه‌خانه از نوع خود در کشور است، ظرف مدت ۶ ماه احداث و به بهره‌برداری خواهد رسید و مقدار ۱۱ میلیون مترمکعب آب شرب سالم در سال برای مردم شهر جیرفت در جنوب استان کرمان تولید خواهد کرد.

این شرکت دانش‌بنیان در سال‌های اخیر موفق به اختراع یک روش جدید شیمیایی و کاملاً بومی برای حذف آلاینده آرسنیک از آب شرب شده به نحوی که با استفاده از این روش، نیاز به رزین‌های وارداتی حذف آرسنیک از خارج از کشور مرتفع و هزینه تصفیه آب نیز به یک چهارم کاهش یافته است.

** 

عبدالرحیم لطفی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با صدور پیامی درگذشت رییس توانمند و تلاشگر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌های بندرترکمن و گمیشان، زنده یاد طاهر دلیجه که در اثر ابتلا به ویروس منحوس کرونا جان باخت را تسلیت گفت.

**

به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان کلاله، ایلشن داودی پور و ماهان امانی سرو قامتان این شهرستان همراه با تیم ملی والیبال نوجوانان کشور در مسابقات جهانی والیبال شرکت می‌کنند.

مسابقات والیبال نوجوانان جهان از ۲ تا ۱۱ شهریور به میزبانی تهران برگزار می‌شود. 

**

جانشین فرمانده انتظامی کردکوی گفت که با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، طرح دستگیری متهمان متواری و تحت تعقیب مراجع قضایی به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

سرهنگ اسماعیل تازیکی نژاد افزود: با تلاش ماموران ۱۶۶ نفر از متهمان تحت تعقیب کردکوی دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

**

رییس پلیس آگاهی گلستان گفت: به‌دنبال وقوع چندین فقره سرقت احشام در سطح استان، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

سرهنگ مجتبی مروتی افزود: اقدامات تخصصی و بررسی‌های میدانی پلیس در این رابطه آغاز شد و سرانجام پس از یکسری تحقیقات ماموران موفق شدن متهمان را که به‌صورت باندی اقدام به سرقت می‌کردند شناسایی کنند.

وی اظهارداشت: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی هر چهار متهم این پرونده را دستگیر و به مقر پلیس آگاهی منتقل کردند و آنان در تحقیقات اولیه پلیس به ۲۳ فقره سرقت احشام در سطح استان اعتراف کردند.

**

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان گفت: در راستای مقابله با عاملان تهیه و توزیع مواد مخدر، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری ماموران انتظامی آزادشهر موفق به شناسایی و دستگیری ۲ نفر از سوداگران مرگ شدند.

سرهنگ مجید زائری افزود: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی و در بازرسی از منزل یکی از متهمان، ۱۴ کیلو و ۵۰۰ گرم حشیش و از منزل متهم دیگر یک کیلو حشیش را که به طرز ماهرانه‌ای جا ساز شده بود، کشف کردند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دادگستری مواد مخدر گلستان انتظامی منابع طبیعی سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دادگستری مواد مخدر ویروس کرونا دادگستری مواد مخدر گلستان انتظامی منابع طبیعی سازمان هواشناسی تلفن همراه گلستان گفت مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ورود آیفون ممنوع شد؟

ایتنا - سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ برای کنترل سبد ارزی کشور اعمال شد، گفت: در صورتی که بیش اظهاری در واردات آیفون‌های ۱۳ رخ داده باشد مصداق قاچاق خواهد بود و در صورت شناسایی پرونده تشکیل می‌شود.
حمیدرضا دهقانی‌نیا سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات انجام شده برای برخورد با کالاهای محرز قاچاق از جمله آیفون‌های 14 و 15 گفت: با توجه به تغییرات ساختاری که در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به وجود آمده و آیین‌نامه اجرایی ذکر شده در قانون نیز عملیاتی شده است، شاهد هستیم که اقدام مقابله با کالای قاچاق و اقدامات مربوط به پیشگیری در قالب یک معاونت برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: معاونت پیشگیری برنامه مدونی را برای برخورد با این موارد درخواست کرده است. با توجه به این مسئله در ابتدای سال 1403 شاهد تشدید برخورد با کالاهای محرز قاچاق هستیم.

هشدار به عرضه کنندگان آیفون قاچاق؛ برخوردها تشدید خواهد شد
به گزارش ایتنا از تسنیم، سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص عرضه آیفون‌های 14 و 15 گفت: این کالاها محرز قاچاق است. به این معنا که این کالاها به هر نوع و شکلی که باشد قاچاق محسوب می‌شود و در سطح عرضه نباید ارائه شود. برنامه برخورد با کالاهای قاچاق از همین ابتدای سال اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: این هشدار را به عرضه کنندگان این کالای قاچاق می‌دهیم که به شدت با عرضه‌کننده، توزیع‌کننده و انبارکننده کالای قاچاق برخورد خواهد کرد. امیدوار هستیم بتوانید در گلوگاه عرضه و انبارش عرضه کنندگان گوشی تلفن همراه آیفون 14 و 15 را با خطر بسیار بالا مواجه کنیم. بنابراین به منظور تشدید برخورد با این کالای محرز قاچاق به زودی عملیاتی آغاز خواهد شد.

پیش از این نیز عملیاتی برای برخورد بالا آیفون‌های 14 و15 به عنوان کالای محرز قاچاق وجود داشت اما نتایج آن قابل قبول نبود. در حال حاضر و با وجود تغییراتی که انجام شده امیدوار هستیم نتایج مناسب‌تری را حاصل کنیم. انتظار ما از دستگاه‌هایی مانند سازمان تنظیم مقررات رادیویی این است که براساس مصوبات هر چه سریعتر ارتقاهای نرم افزاری را عملیاتی کنند.

فهرست آیفون‌های قاچاق دریافت کننده خدمات ارتباطی تهیه شد/ اپراتورها اقدام کنند
دهقانی‌نیا در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات برخی افراد از جمله رئیس انجمن واردکنندگان تلفن همراه که گفته بود عده‌ای با دریافت پول مدعی هستند می‌توانند سامانه رو دور بزنند و تلفن‌های همراه قاچاق بعد از مدت زمان قانونی خدمات ارتباطی دریافت خواهد کرد، گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ذیل وزارت ارتباطات، مسئول کارگروه فنی است. جلسه‌ای در این خصوص در کمیسیون اصل 90 مجلس برگزار شد و پاسخ‌هایی را در این زمینه ارائه کردند.

همچنین طبق جلساتی که در بهمن و اسفند سال گذشته با محوریت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد، توافقاتی انجام گرفت. امیدوار هستیم هر چه سریعتر سازمان تنظیم مقررات این توافقات را عملیاتی کند. شاید برای برهه‌ای از زمان تلفن‌های همراه قاچاق بتوانند از خدمات ارتباطات رادیویی استفاده کنند اما در صورتی توافقات انجام شده اجرایی شود این امکان نیز از بین خواهد رفت. اپراتورهایی که بر نحوی به گوشی‌های 14 و 15 خدمات می‌دهند، در حال خدمات دادن به گوشی قاچاق هستند.

وی با اشاره به اینکه مجوز فعالیت اپراتورهای تلفن همراه توسط وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات صادر می‌شود، گفت: قاعدتاً اپراتورهای می‌دانند که در حال خدمات به تلفن‌های همراه قاچاق هستند چرا که IMEI ها احصا شده است. در کمیته‌های فنی که ما داریم، تعداد قابل توجهی از فهرست‌ها ارائه شده است بنابراین مکلف هستند که اجازه استفاده یک کالای قاچاق از بستر ارتباطات بی‌سیم کشور را ندهند.

چرا واردات آیفون 14 و 15 به کشور ممنوع شد؟
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به سوالی در مورد علت ممنوعیت واردات آیفون 14 و 15 در سال‌های اخیر و ارتباط آن با کنترل واردات ارزی آیفون‌ها و نتایج این سیاست گفت: اینگونه نبوده است که بگوییم به واسطه واردات آیفون 13 حتی در قالب رفرش و ریپک سقف ارزی واردات آیفون مجدداً به سقف یک میلیارد دلاری سال‌های پیش از ممنوعیت واردات رسیده باشد. در حوزه تلفن همراهی صحبت می‌کنیم که مشخص است که چه تعداد کالا و به چه طریقی وارد کشور شده است. رقم واردات آن به نسبت سال‌های گذشته کمتر بوده است.

بنابراین اگر سیاستی اتخاذ شده که بتوانیم براساس آن سبد ارزی خودمان را به نحوی در حاکمیت برخورد کنیم که بیشتر مردم از تخصیص ارز بهره‌مند شوند، به این هدف رسیدیم. بنابراین این محدودیت براین اساس شکل گرفت که چرا باید حاکمیت 30 درصد سبد ارزی واردات تلفن همراه خود را به یک درصد جامعه تخصیص دهد که از کالای لوکس ساخته شده توسط آمریکا استفاده می‌کنند. کشوری که در منازعات بین‌المللی در برابر ما بیشترین سهم را دارد. قاعدتاً در جنگ اقتصادی که ما درگیر آن هستیم این کار منطقی نیست.

وی تاکید کرد: این سیاست موثر بوده است و حجم تخصیص یافته به تلفن همراه آمریکایی کمتر شده است. در مقابل حجم بیشتری ارز، به کالاهایی تعلق گرفته است که بیشتر مورد استفاده مردم قرار می‌گیرد.

واردات 2.9 میلیارد دلاری تلفن همراه در سال 1402
براساس آمار گمرک ایران به در تاریخ 5 فروردین ماه 1403، واردات تلفن همراه در سال 1402، از منظر تجاری نزدیک به 14 میلیون و 222 هزار دستگاه بوده است و از نظر مسافری نیز 466 هزار و 274 دستگاه وارد کشور شده است. مجموع واردات تلفن‌های همراه وارداتی برابر با 14 میلیون و 688 هزار و 580 دستگاه است. ارز دلاری این واردات برابر 3 میلیارد و 202 میلیون دلار بوده است.

با توجه به آمار بروزرسانی واردات گمرک در 15 فروردین ماه سال گذشته، اولین رتبه واردات به ذرت دامی با 3.8 میلیارد دلار ارزش بوده است. دومین رتبه مربوط به تلفن‌ها هوشمند با سهم 2.9 میلیارد دلاری از واردات کشور است. بنابراین اینکه بیاییم بگوییم ارز باید به کالای اقتصادی تعلق بگیرد و تلفن همراه جزو آن نیست، چندان گذاره صحیحی نیست.

باید توجه داشت که این آمار نتیجه اقدامات انجام شده در زمینه مقابله با قاچاق است چرا که کالایی که در گذشته 95 درصد آن قاچاق بود، امروز در رتبه دوم واردات رسمی کشور قرار دارد. این موضوع از نظر برخورد با قاچاق عایدی بزرگی به حساب می‌آید.

شرط ستاد مبارزه با قاچاق کالا برای تشکیل پرونده‌های قاچاق برای واردات آیفون‌های رفرش
دهقانی‌نیا در خصوص ورود آیفون‌های رفرش و ریپک 13 و مدل‌های قدیمی‌تر آیفون براساس رویه وارداتی واردات از محل صادرات خود با قیمت کالای نو گفت: براساس قانون مبارزه با قاچاق، تشریفات باید به نحوی طی شود که کلیه کالاهای ورودی از جمله تلفن همراه مسافری، حقوق ورودی را پرداخت کنند. این اشکال که نرخ‌های سامانه ارزش‌گذاری گمرک (TSC) به روزرسانی نشده‌اند یا بروزرسانی آنها با تاخیر انجام می‌شود نیز مربوط به گمرک است و این دوستان باید در این خصوص توضیح دهند.

اینکه در سیاست ارزی نیز به نوعی تصمیم‌گیری شده که این دسته از کالاها با ارز حاصل از صادرات وارد کشور شوند نیز مربوط به همان حوزه است و با قاچاق ارتباطی ندارد. اما در بحث قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب بهمن سال 1400،کم‌اظهاری و بیش اظهاری به عنوان مصداق قاچاق در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: در صورتی که در داده‌کاوی‌ها این موضوع محرز شود تشکیل پرونده صورت می‌گیرد و این امکان برای ستاد محیا است تا از طریق دادستانی به موضوع ورود کند.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره پیامک‌های جعلی یارانه معیشتی و کالابرگ
  • (ویدیو) هشدار درباره پیامک‌های جعلی یارانه معیشتی
  • همه چیز درباره کارت بانکی کهربا + جزئیات دقیق
  • از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟
  • هشدار به عرضه کنندگان آیفون قاچاق؛ برخورد‌ها تشدید خواهد شد
  • علت ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ | هشدار جدی به عرضه کنندگان آیفون قاچاق
  • چرا ورود آیفون ممنوع شد؟
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • استرداد ۸۶۰ میلیون ریال به حساب مالباختگان در نیکشهر
  • توقیف کامیون حامل ۲۰ میلیارد کالای قاچاق با بارنامه جعلی