Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین آسیابان مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در گفتگو با خبرنگار ما به تشریح حوزه فعالیت شرکت فولاد اکسین خوزستان پرداخت و اظهار کرد: فولاد اکسین در راستای تامین حلقه گمشده زنجیره تامین صنایع نیازمند به ورق‌های عریض فولادی و عملیات حرارتی همچون نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع دریایی و ساختمانی از سال 88 آغاز بکار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: مشابه محصولات تولیدی اکسین در سالهای گذشته عمدتا وارداتی بودند و بدلیل عدم توجه به توانمندی و رسالت احداث این کارخانه جهت رفع نیازهای صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع تا قبل از انجام پروژه خط لوله گوره جاسک، نقش قابل توجهی در تولید محصولات خاص و مورد اشاره نداشتیم، از این رو در پی تحریم‌های ظالمانه و عدم امکان واردات ورق‌های فولادی، با اعتماد به توان داخلی، متخصصان این شرکت تهدید تحریم را به فرصت تبدیل کرده و در پروژه‌های ملی و استراتژیک کشور به رسالت خود عمل کرده و به خوبی نقش آفرینی کردند و همگام با آن سبد تولید محصولات این شرکت، مطابق رسالت اصلی این شرکت به ورق‌های فولادی آلیاژی و api(خطوط لوله انتقال نفت و گاز) اختصاص یافت.

مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان گفت: این دستاورد علاوه بر سودآوری بسیار بالا برای اکسین موجب تکمیل زنجیره فولاد و جلوگیری خروج ارز از کشور شد.

وی ادامه داد: دستیابی به تولید انبوه ورق‌های api تنها بخشی از تولیدات استراتژیک و راهبردی اکسین است، در حالی که این مجموعه توان تولید محصولات فولادی دیگر در زمینه ورق‌های مورد نیاز مخازن تحت فشار و ذخیره نفت و گاز، صنایع دریایی و کشتی‌سازی، سازه‌های فلزی عظیم، ورق‌های ضد سایش و غیره را دارد و طی برنامه ریزی که انجام شد، ضمن نگهداشت شرایط حاضر به دنبال توسعه سبد خود در سایر بازارهای داخلی و خارجی هستیم.

 

امین آسیابان در تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته در این شرکت تصریح کرد: با توجه به الزام کاهش مصرف و قطعی برق که در نیمه دوم تیر ماه تا نیمه اول مرداد ماه بوده است، برنامه ریزی انجام اورهال و تعمیرات اساسی خط تولید توسط متخصصان این شرکت انجام گرفت و در همین راستا فعالیت‌ها و اقدامات تاثیرگذاری در جهت افزایش آماده بکاری خط تولید صورت گرفت که برخی آن اقدامات طی ده سال گذشته انجام نشده بود.

وی بیان کرد: امیدواریم با آماده بکاری صورت گرفته در تجهیزات، طی ماههای پیش رو اقدامات خوبی در این مجموعه جهت تولید محصولات پیش بینی شده صورت خواهد گرفت.

آسیابان عنوان کرد: استقرار ترانس مالکیتی پست برق، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، اجرای طرح جامع خدمات رسانی به ایثارگران با هدف صیانت از سرمایه انسانی از دیگر اقدامات مثبتی بوده که طی چند ماه گذشته انجام شده است.

وی اذعان کرد: در بحث کرونا علاوه بر اینکه اقدامات لازم و تجهیزات مورد نیاز برای جلوگیری از شیوع این بیماری در اختیار پرسنل و خانواده آنان قرار گرفت و کمیته مقابله با کرونا دائما اقدامات و جلسات لازم برای مقابله با کرونا را برقرار می‌کند.

آسیابان گفت: فولاد اکسین همواره به دنبال افزایش سطح رضایتمندی ذینفعان خود است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان تولید تحریم فولاد اکسین خوزستان تولید محصولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • حمل ریلی شمش از فولاد پاسارگاد به بلغارستان برای نخستین بار در راه آهن فارس
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • رکورد شکنی تولید در شرکت فولاد اکسین خوزستان
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • شکوفایی تولید و رکوردشکنی فولاد هرمزگان در بهار 1403