Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، در روزهای پایانی دولت دوازدهم بود که بحث اجرایی شدن برخی افزایش پرداختی‌ها از جمله همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و رتبه‌بندی معلمان مطرح شد. این اقدامات دقیقه نودی از این جهت که سبب افزوده شدن بار مالی دولت سیزدهم می‌شد، مورد انتقاد گرفت.

حال و پس از استقرار دولت سیزدهم، میرکاظمی رئیس سازمان برنامه با پرداخت فوق العاده ویژه معلمان که براساس مجوزی از سوی سازمان برنامه و بودجه قرار بود بین ۲۱ تا ۲۷ درصد افزایش یابد به دلیل مشکلات قانونی مخالفت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرکاظمی روز یکشنبه درباره موضوع فوق العاده ویژه فرهنگیان گفت: ما تعهدی داریم که جلوی بی انضباطی را بگیریم و اگر شرایط را مدیریت نکنیم فشار اصلی بر قشر ضعیف از جمله معلمان خواهد آمد و بنا داریم از طریق روال قانونی این کار را انجام دهیم.

وی افزود: در آموزش و پرورش با مجوزی که مغایر با قوانین بوده احکامی را صادر کردند که اصلاح احکام سه روز طول می‌کشد تا آن را منطبق با قانون کنند و برای اینکه این سه روز حقوق دچار مشکل نشود از طریق فایل ماه قبل حقوق را پرداخت کردیم، ولی اگر قرار به تغییر باشد باید منبع برای آن دیده شود تا بتوانیم آن را انجام دهیم، چون حدود اختلاف آن هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در سال است که مغایر با برنامه است و اگر قرار بر افزایش باشد باید در دولت تعیین تکلیف شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بعضی از اتفاقات در روزهای آخر دولت قبلی رخ داده که خیلی اخلاق مدارانه نبوده و امروز ما را در تنگنا قرار داده است.

وی در رابطه با پاداش بازنشستگی فرهنگیان نیز گفت: آنچه که در چارچوب قانون است حتما دنبال خواهیم کرد و به تدریج در دستور پرداخت قرار می‌دهیم البته کار خیلی سختی است، ولی امیدواریم با انضباطی کردن برخی هزینه‌ها که می‌توان آن‌ها را کنترل کرد امسال را بگذرانیم تا وارد برنامه سال ۱۴۰۱ شویم که اتفاقات اساسی باید بیفتد.

لازم به ذکر است که پیش از این حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به میرکاظمی با اشاره به مشکلات معیشتی معلمان تاکید کرده بود: بدون شک جنابعالی و سایر مسئولان سازمان برنامه و بودجه در جریان مشکلات معیشتی معلمان کشور هستید و دغدغه رفع این تنگاها و مشکلات را هم دارید و این موضوع از برنامه‌های دولت مردمی آقای رئیسی است.

وی با ذکر مواد قانونی افزایش فوق العاده ویژه معلمان نوشت: بنابراین پرداخت فوق العاده ویژه معلمان به استناد بند ۱۰ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری با رعایت مصوبه مورخ ۱۵ بهمن ۹۳ هیئت وزیران برای مشمولین طرح طبقه بندی مشاغل معلمان کشور به میزان حداقل ۲۱ و حداکثر ۲۷ درصد و براساس ترتیبات مندرج در جز ۵ بند الف تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، در دولت قبل در احکام حقوقی معلمان درج شد و فرهنگیان هم این مبلغ را در تامین هزینه‌های زندگی خود لحاظ کرده‌اند.

تاخیر در پرداخت این مبلغ موجب دلسردی فرهنگیان از قول‌های مساعد دولت مردمی خواهد شد و در معیشت آن‌ها تاثیرگذار خواهد بود خواهشمند است مقرر فرمایید نسبت به استقرار بهره‌مندی فرهنگیان از مبلغ این فوق العاده با سازوکارهای انعطافی بودجه از قبیل جابجایی اعتبار و ... اقدام لازم به عمل آید ضمنا کمیسیون برنامه و بودجه مجلس آمادگی هرگونه مساعدت در این زمینه را دارد.

گفتنی است، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی نیز با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در تاریخ سوم شهریور ماه نوشت: مستحضرید نقش بسیار مهم تعلیم و تربیت دانش‌آموزان بر عهده معلمان است همانطور که حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای رئیسی رئیس جمهور هم اشاره داشته‌اند: درست نیست که معلم گرفتار حقوق و معیشت خود باشد، رسیدگی به معیشت معلمان ضروری است.

کم‌توجهی و تأخیر در پرداخت به موقع حقوق فرهنگیان آن هم با توجه به دغدغه‌ها و تنگناهای معیشتی موجب دلسردی و رنجش معلمان می‌شود، شایسته نیست معلمان پیگیر مطالبه حقوق قانونی خود باشند چرا که درگیری ذهنی این عزیزان به امور این چنینی، مسلماً به بهره‌وری نظام آموزش و پرورش کشور آسیب وارد آورده که خسارت آن وسیع و جبران‌ناپذیر خواهد بود.

خواهشمند است دستور فرمایید هرچه سریع‌تر مشکل پرداخت فوق‌العاده ویژه معلمان که با تلاش کمیسیون آموزش و هماهنگی حضوری با رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه به ثمر نشسته است و احکام آن توسط وزارت آموزش و پرورش صادر و توسط ذینفعان دریافت شده است به فوریت حل شود تا آن‌ها بتوانند از این حقوق قانونی خود بهره‌مند شوند.

طبق گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه انجام اصلاحات احکامی که مغایر با قوانین بوده است به سه روز زمان نیاز داشته و به همین دلیل این پرداختی‌ها با تاخیر مواجه شده است. حال باید دید که آیا ظرف این مدت اصلاحات و سپس پرداخت صورت گرفت یا خیر.

به صورت کلی ذکر این نکته ضروری است که با توجه به کسری بودجه ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی که دولت در سال ۱۴۰۰ با آن مواجه شده، ضروری است که سیاست‌های انقباضی به منظور کنترل هزینه‌هایی که امکان صرفه‌جویی در آن‌ها وجود دارد در دستور کار قرار گیرد که به نظر می‌رسد رئیس سازمان برنامه بودجه نیز در این مسیر حرکت می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

انتهای پیام/

کد خبر: 1109066 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز پرداخت فوق العاده ویژه معلمان سازمان برنامه و بودجه رئیس سازمان برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ میلیارد تومان کسری فوق العاده ویژه کارکنان جبران شود

به گزارش خبرنگار مهر، داود شایقی عصر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اردبیل اظهار کرد: در سال مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» سیاستگذاری های ملی و استانی ابلاغ شده تا در برنامه ریزی ها و هدفگذاری های امسال مورد توجه و تمرکز قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته بالغ بر ۹۲۰ میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای ۲۴ دستگاه استان پیش بینی شده و با ابلاغ فوق العاده ویژه کارکنان ما با کسری پرداختی ها روبرو شدیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ادامه داد: ماهانه اجرای فوق العاده ویژه ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بار مالی به همراه داشت که در مجموع ۷۲ میلیارد تومان کسری اعتبار هزینه ای با همکاری اقتصاد و دارایی، خزانه و ذیحساب جبران شد.

شایقی افزود: در اواخر سال گذشته و به دنبال پیگیری استاندار اردبیل کسری اعتبارا هزینه ای جبران شد تا پرداختی اضافه کار، رفاهی و معوقات کارکنان را به همراه پاداش بازنشستگی ۱۶۳ نفر از بازنشستگان سال ۱۴۰۱ را شاهد باشیم.

افزایش ۲۱۵ درصدی سهم راه آهن از اعتبارات تخصیصی

دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان اردبیل به اعتبارات عمرانی و تملک دارایی سرمایه ای اشاره و اظهار کرد: با وجود اینکه سفر دوم رییس جمهور به استان انجام نشد اما از محل سفر اول ۲ هزار و ۲۲۴ میلیارد تومان منابع جذب کردیم تا صرف پروژه های زیربنایی شود.

شایقی ادامه داد: یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد هزینه های استانی بود که ما بالاتر از این رقم جذب اعتبارات را شاهد بودیم که در کمیته جذب استان این ارقام مورد بررسی قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: از محل سفر رییس جمهور برای راه آهن اردبیل بالاتر از بودجه سالانه ۷۳۰ میلیارد تومان بالغ بر یک هزار و ۵۰۳ میلیارد تومان اختصاص یافت که رشد ۲۱۵ درصدی را از سهم اعتبارات به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6082092

دیگر خبرها

  • جوسازی علیه ساماندهی معافیت‌ها / پایان پرداخت سود از جیب دولت
  • جوسازی علیه ساماندهی معافیتها/ پایان پرداخت سود از جیب دولت
  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • نطر عجیب معاون رییس جمهوری درباره افزایش حقوق‌ها/منظور چه گفت؟
  • ۷۲ میلیارد تومان کسری فوق العاده ویژه کارکنان جبران شد
  • ۷۲ میلیارد تومان کسری فوق العاده ویژه کارکنان جبران شود
  • واحد صنعتی بزرگ فروسیلیس خاورمیانه در دامغان افتتاح شد
  • منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • کارمندان بخوانند؛ رییس سازمان برنامه درباره حقوق ۱۴۰۳ کارمندان چه گفت؟