Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا  سرهنگ علی محمدی  با اشاره به اینکه مدتی است که طرح شماره گذاری و تعویض پلاک اینترنتی در دو مرکز  مرکز میثم در غرب تهران و خاوران در شرق تهران ارائه می شود، گفت:هموطنان برای آماده شدن پلاک خود ۲۴ ساعت قبل به صورت اینترنتی وقت بگیرند.

وی با بیان اینکه  طرح نوبت‌دهی اینترنتی برای دریافت خدمات شماره‌گذاری و تعویض پلاک در تمامی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک به اجرا درآمده است، اظهار داشت: .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اجرای این طرح  ۸۵ درصد فرآیند مربوط به شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودروها به شکل اینترنتی انجام می شود.

 وی ادامه داد: تنها اقدامات مربوط به بازدید اصالت خودرو از سوی کارشناسان و پلاک‌کوبی یا فک پلاک به صورت حضوری است که البته در این بخش نیز حتی نیازی به پیاده شدن از خودرو وجود ندارد و تمام این فرآیند در عرض مدت زمانی حدود ۱۰ دقیقه انجام می‌شود.

محمدی با بیان اینکه طی روزهای آینده این طرح در اصفهان و خراسان  نیز اجرا خواهد شد، بیان داشت: طی برنامه‌ریزی های انجام شده به زودی اجرای این طرح در دیگر استان ها نیز عملیاتی خواهد شد. 

وی عصر روز گذشته نیز در تشریح علت تراکم نام نویسی در سامانه شماره گذاری و نقل و انتقال خودرو گفت: امسال بیش از ۲ماه مراکز شماره گذاری خودرو به دلیل شرایط کرونا تعطیل بود در حالی که در شرایط عادی روزانه به صورت میانگین ۲۰ هزار نفر به این مراکز مراجعه می کردند اما تعطیلات بیش از ۶۰ روزه باعث انباشت خدمات به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از متقاضیان شد.

وی ادامه داد: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا،  مراکز شماره گذاری خودرو جزء مراکزی بود که باید در شرایط کرونایی تعطیل می شد اما با پیگیری پلیس راهور از ۹ مرداد ماه به این مراکز اجازه داده شد تا فعالیت خودرو را با پذیرش ۵۰ درصد ظرفیت از سر بگیرد.

محمدی اضافه کرد: همه کارکنان این مراکز حضور داشته اما براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خدمات به ۵۰ درصد از مراجعه کنندگان ارائه می شد تا دستورالعمل های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی انجام شود. برای جبران انباشت درخواست ها، ساعات کاری این مراکز افزایش یافت در حالیکه در شرایط کرونایی ساعت کار سایر ادارات و سازمان ها کاهش یافته بود.

وی علت مشکل در سامانه نام نویسی و نوبت دهی را انباشت درخواست های مردم عنوان کرد و گفت: بیش از یک سال است که این سامانه مشکلی نداشته و این مشکل اخیرا آن هم به دلیل تعطیلی کرونا و تراکم مراجعه کنندگان ایجاد شده است. برای رفع این مشکل مراجعه متقاضیان به این سامانه به صورت استانی تقسیم بندی شد البته یک سوم استان ها از جمله کرمانشاه، کرمان، زنجان، خراسان شمالی و مرکزی، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و تبریز می توانند به روز نوبت دهی انجام دهند اما در تهران و برخی کلان شهرها به دلیل انباشت درخواست ها، تراکم ایجاد شده این تراکم برای سامانه مشکل ایجاد کرده است.

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور اظهار داشت: پیش از این روزانه از ساعت هشت صبح متقاضیان به سامانه مراجعه می کردند اما با وجود انباشت خدمات، سامانه به ویژه در برخی کلان شهرها دچار مشکل شده، براین اساس ضرورت دارد متقاضیان براساس زمان بندی انجام شده به این سامانه مراجعه کرده و در صورت گرفتن نوبت در زمان مربوط به خود حضور یابند و بدانند که خدمات آن ها در همان روز انجام می شود هر چند ساعت کاری این مراکز تا ۱۵ بعد از ظهر است اما تا آخرین نفری که نوبت گرفته خدمات لازم ارائه می شود.

محمدی افزود: اکنون سرورها تقویت شده و شهروندان هر استانی براساس زمان بندی اعلام شده به سامانه مراجعه کرده و نوبت دهی انجام دهند. برای سهولت در انجام کار خطوط اینترنتی آن هم در تهران و دو مرکز شماره گذاری میثم و خاوران راه اندازی شد تا نقل و انتقال، اینترنتی انجام شود. نقل و انتقال با تلفن همراه نیز شدنی است؛ از این طریق ۸۵ درصد نقل و انتقال با گوشی همراه انجام می شود و ۱۵ درصد خدمات در مراکز آن هم برای اصالت خودرو، بازدید و نقل و انتقال سند انجام می شود و نیازی به پیاده شدن فرد از خودرو نیست. تهرانی ها می توانند با مراجعه به سایت راهور ۱۲۰ و وارد شدن به بخش نقل و انتقال اینترنتی از این خدمات استفاده کنند.

برچسب‌ها تعویض پلاک پلیس راهور ناجا پلیس راهنمایی و رانندگی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعویض پلاک پلیس راهور ناجا پلیس راهنمایی و رانندگی ایران تعویض پلاک پلیس راهور ناجا پلیس راهنمایی و رانندگی ایران شماره گذاری و تعویض پلاک انجام می شود نقل و انتقال نوبت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از 80 هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهرداد آهکی، با تشریح خدمات ارائه شده در مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین، اظهار داشت: هدف از معاینه فنی خودروهای سنگین، افزایش سطح ایمنی برای کاربران جاده‌ای در محورهای مواصلاتی، کاهش ترافیک حاصل از نقص فنی خودرو و در نهایت حفظ محیط زیست در برابر آلودگی هواست که می‌تواند نقش پدافند غیرعامل در چرخه صنعت حمل و نقل جاده‌ای را نیز ایفا نماید.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با اشاره به فعالیت ۵ مرکز معاینه فنی سنگین در سطح استان، افزود: یک مرکز در شهرستان همدان به سمت ملایر کیلومتر شش، یک مرکز در شهرستان ملایر محور اراک کیلومتر ۱۰، یک مرکز در شهرستان نهاوند، یک مرکز در شهرستان اسدآباد و یک مرکز دیگر در شهرستان کبودراهنگ از آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی بمنظور انجام معاینات فنی برخوردارند.

وی بیان کرد: در سال 1402،  80 هزار  و 680 دستگاه انواع وسیله نقلیه سنگین به ۵ مراکز معاینه فنی فعال در سطح استان مراجعه نموده درحالی که در سال 1401 این میزان  78 هزار و 848 دستگاه بوده است که شاهد افزایش 2 درصدی می باشیم

آهکی در ادامه گفت: در سال 1402 از مجموع وسایل نقلیه سنگین مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی در سطح استان، 64 هزار و 245 دستگاه موفق به اخذ کارت معاینه فنی شده، و 16 هزار و 435 دستگاه در انجام تست‌های مکانیزه مردود شده اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان عنوان کرد: در مراکز فوق الذکر، علاوه بر بازدید های ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک ها، شیشه ها و آینه ها، چراغ ها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باک ها، درب ها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ ها، تست آلاینده ها، کیلومتر شمار و تست نور صورت می پذیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر پایش و نظارت برخط بر فعالیت این مراکز، کارگروهی متشکل از نمایندگان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، دفتر فنی استانداری، پلیس راه، محیط زیست و اداره‌ کل استاندارد، بصورت ماهیانه از مراکز معاینه فنی سطح استان بازدید میدانی بعمل آورده و عملکرد دستگاه‌ها و نحوه معاینه فنی انجام شده را کنترل می‌کنند.

دیگر خبرها

  • مراجعه ۸۰ هزار خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان
  • مراجعه بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان 
  • مراجعه بیش از 80 هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان
  • ضابطه مندی معاینه فنی تهران برای خودروهای پلاک شهرستان در پایتخت
  • خودروهای پلاک شهرستان چه قدر هوای تهران را آلوده می کنند؟ | تخفیف ۲۰ درصدی برای خودروهای دارای معاینه فنی برتر
  • سهم خودروهای پلاک شهرستان در آلودگی هوای تهران
  • گواهی‌های صادره در مراکز اطراف تهران دقیق نیست
  • لزوم ضابطه‌مند کردن داشتن معاینه فنی تهران برای تردد در پایتخت 
  • سهم خودروهای پلاک شهرستان از آلودگی هوای تهران
  • مراجعه بیش ۷ هزار ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی مازندران